Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Редактор контента в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Редактор контента в Днепре (Днепропетровске)"

10 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Редактор контента" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Редактор контента в Днепре (Днепропетровске) открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 7.2+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.4+ грн, и 0% с зарплатой 11,2+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Редактор контента в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Редактор контента в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Редактор контента" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

SMM-менеджер відділу маркетингу
, Дніпро, Дніпропетровська область
Медичний центр JMC — це місце, де створюються довготривалі стосунки і де наші клієнти знають, що можуть розраховувати на нас. У нас завжди присутня експертність, увага до деталей і великі результати, які ми досягаємо разом з нашими клієнтами. Ми шукаємо креативну особистість, яка зможе взяти на себе відповідальність за SMM-проекти нашого центру. Нам важливо, щоб ви були вражені сучасними технологіями, мали чуттєвість до естетики та могли створювати стильний контент. Обов'язки: - Розробка контент-планів та рубрик з різноманітними видами контенту. - Організація фотозйомок з використанням власного телефону. - Координація та контроль якості фотозйомок разом з відеографом та фотографом. - Оформлення профілів спільно з дизайнером. - Прописання текстів які залишаються в серці пацієнтів. - Публікація Stories та експерименти з рубриками. - Аналіз показників залучення (ER) для постів та сторіз та підготовка звіту для керівництва. - Аналіз конкурентів та дослідження цільової аудиторії ніші. Також бажано: - Вміння користуватися графічними редакторами на телефоні або комп'ютері. - Базове розуміння принципів маркетингу. - Розуміння способів взаємодії з аудиторією через контент. - Бути частиною коллективу досвідчених лікарів та не соромитися попадати в кадр. - Пропонувати власні ідеї та бачення контенту.Умови роботи:Ви будете працювати в досвідченій команді. В самісінькому центрі м. Дніпро (КДЦ Менора). Комфортний офіс з усім, що потрібно для роботи та відпочинку. Можливість впливати на зарабітну плату. Приєднуйтеся до нашої дружної команди, де ваша креативність та наполегливість будуть цінуватися!
Потрібен контент менеджер для інтернет магазину
, Дніпро, Дніпропетровська область
Якщо Ви шукаєте стабільну роботу в Компанії, що розвивається; бажаєте стати частиною дружної команди з реалізації товарів сільськогосподарської продукції, мототехніки, енергосберігання, садово-паркової техніки.Компанія «Мотоднепр» запрошує взяти участь в конкурсі на вакансію «SMM («контент-менеджера») дистанційно!Вимоги:досвід роботи від 1-го року в роботі з CMS Opencart та маркетплейсами Prom.ua, Rozetka, Allo, Епіцентр, Zakupka, OLX;досвід роботи з графічним редактором Adobe Photosop, або аналогами;базові знання SEO (вміти підбирати ключові слова, правильне написання опису та заголовків сторінок);досвід самостійного складання та ведення контент плану (тренди, актуальність, сезонність, акції, інфо-поводи);знання принципів роботи різних online програм та інструментів (ZOOM, вміння вести Гугл таблиці, працювати з CRM системою);активний користувач соціальних мереж, форумів, месенджерів;бездоганна письмова українська мова.Умови роботи:Роботу в надійній Компанії з хорошою репутацією та чіткими перспективами на умовах віддаленої роботи.Конкурентний рівень заробітної плати.Нормований графік роботи (Пн — Пт 9.00−18.00)Обов’язки:складання та узгодження контент-плану (додавання редагування товарів, зміна цін, фото, та наявності, розміщення акцій та бонусів на сайті);аналіз роботи та статистика / звітність;аналіз ефективності SMM-просування;збільшення впізнаваності і лояльності до бренду.Якщо Вас зацікавила наша вакансія, Ви відповідаєте вимогам і маєте бажання приєднатися до нашої команди, використайте цю можливість та відправляйте своє резюме з обов’язковим зазначенням рівня фінансових очікувань.Ми детально вивчаємо кожне резюме, яке до нас надходить, тому не завжди можемо надати зворотній зв’язок так швидко, як Ви очікуєте. Але при цьому ми поважаємо Ваш час, і якщо протягом наступних 14 днів ми не зв’яжемося з вами, це означає, що ми ознайомилися з резюме, але, нажаль, на сьогоднішній день в Компанії немає актуальних вакансій, які відповідають Вашій кваліфікації та досвіду.Ваше резюме буде додано до нашого кадрового резерву і при появі відповідної вакансії ми запропонуємо її Вам для розгляду.Всі питання задавати по номеру.
Требуется CMM-специалист
, Дніпро, Дніпропетровська область
Український бренд одягу з власним виробництвом «Bodybrand» шукає досвідченого контент-менеджера / SMM-спеціаліста в місті Дніпро. Задачі, які на тебе чекають:• генерація ідей та створення фото-, відеоконтенту, ПОВНА організація зйомок та контроль їх у парі з фотографом; • ведення соціальних мереж бренду (Instagram, Telegram, Tiktok), а також адміністрування сайту;• формування контент-плану і рубрик з різним типом контенту цікавого для клієнтів;• комунікація з блогерами стосовно рекламних інтеграцій, аналіз блогерів, підготовка образів.Вимоги:1. Вік від 22 років2. Знаходитись у місті Дніпро3. Досвід роботи від 2-х років4. Творче та креативне мислення, відповідальність та порядністьЗарплатня буде обговорюватись в залежності від досвіду і навичок спеціаліста, ми готові підтримувати високий рівень заробітної плати. Робота віддалена, участь у зйомках, та іноді бувати в офісі / складі виходячи з потреби контент плану. Для обговорення вакансії та співбесіди звертайтесь по телефону в описі цієї обʼяви. Чекаємо на вас!