Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кладовщик на производство в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Кладовщик на производство в Днепре (Днепропетровске)"

15 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Кладовщик на производство" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Кладовщик на производство в Днепре (Днепропетровске) открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.7+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.4+ грн, и 0% с зарплатой 13.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Кладовщик на производство в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Кладовщик на производство в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Менеджер по логистике. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 21667 грн. На втором месте - Кладовщик упаковщик с зарплатой 17500 грн, а на третьем - Экспедитор с зарплатой 17200 грн.

Рекомендуемые вакансии

Помощник старшего кладовщика
ФОП Маланюк А.В. (производство бумажной продукции), Вся ; Дніпропетровська область; Дніпро (Дніпропетр ...
Частное производство высококачественной бумажной продукции ищет сотрудников. Работа: прием товара на складе, контроль размещения, работа с накладнымиУсловия: 8-мичасовой рабочий день в рамках комендантского времени, оклад 17 тыс.грн/мес.Требования: пол кандидата не имеет значения, упрощенная система поиска сотрудников, поэтому рассмотрим всех желающих и способных работать.(В связи с выездом некоторых сотрудников за границу - актуальны и другие вакансии-уточняйте по телефону).По работе и всем дополнительным вопросам звоните:+380965504531 или +380660137536 Менеджер Юлия.
Расклейщик объявлений. Промоутер
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компания ТОВ "А-СЕРВ-ПЛЮС" аутсорсинговая компания. Ежедневно наша организация выводит около 800 – 1000 человек (грузчики, мебельщики, комплектовщики, кладовщики и тд) на различные объекты: строительные площадки, складские комплексы, транспортные компании, службы доставки и пищевые производства.В связи с открытием нового направления, на данный момент в нашей компании открыта вакансия «Расклейщика объявлений - промоутер»:Условия:- Оплата 2 гривны за расклейку одной доски объявлений- Выплата каждый день- График работы - индивидуальный (подработка в удобное время 3-4 раза в неделю по 3-6 часов)- Работа в разных районах Днепра- Офис в центре городаОбязанности:- Расклейка объявлений на объектах по списку- Размещение листовок на стендах и досках объявлений- Выполнение минимального плана по количествуТребования:Честность;Ответственность;Исполнительность;Не конфликтность.
Приймальник товарів (комірник) у Сільпо, ж/м Перемога - 6
, Дніпро, Дніпропетровська область
У нашій великій родині завжди раді тим, хто пильнує за порядком та обожнює бути в енергійній команді!Ми творимо радість у супермаркетах разом. Тож приєднуйтеся:) Вашими основними обов’язками будуть:· Прийом товару та контроль розміщення на складі· Постановка на облік товару в базі даних· Організація роботи вантажників​ Для роботи вам знадобляться:· Знання основ товарного обліку· Впевненість у користуванні ПК· Бажання рости та розвиватися Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Будьте здорові. Страхування життя.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).
Грузчик , кладовщик
, Дніпро, Дніпропетровська область
Нужны грузчики и кладовщики на оптовый рынок Байкал , з/п от 15000грн, все вопросы по телефону
Комірник на виробництво
, Дніпро, Дніпропетровська область
Комірник складу, облік та видача матеріалів
Службовець на складі (комірник) у м.Дніпро
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія «АПК-ІНВЕСТ» провідне агропромислове підприємство на ринку України, національний лідер промислового виробництва охолодженої свинини, власник товарного бренду «М'ясна весна» та фірмової роздрібної мережі, запрошує до своєї команди Службовця на складі (комірник) на Департамент транспорту та логістики (м.Дніпро, вул.Липинського, буд.4).Вимоги:•Професійно-технічна освіта;•Бажано досвід роботи;•Дисциплінованість, відповідальність;•Організованість та уважність до деталей.Функціональні обов’язки:•Здійснює прийом на склад, зважування, зберігання та видачу зі складу різних матеріальних цінностей;•Забезпечує збереження товарно-матеріальних цінностей, що складуються та дотримання режимів зберігання;•Забезпечує дотримання правил оформлення та складання прибутково-видаткових документів, складання встановленої звітності;•Бере участь у проведенні інвентаризації товарно-матеріальних цінностей;•Веде облік складських операцій.Ми пропонуємо:•Своєчасну виплату заробітної плати;•Соціальні гарантії згідно з КЗпП;•Графік роботи 5/2.
Різноробочий-слюсар
, Дніпро, Дніпропетровська область
Опис вакансіїВимоги:Вміння працювати з електроінструментом (дрель, відрізний інструмент, і т.д.), та на заточувальному, свердлильному верстаті.Вміння працювати з немеханізованим інструментом (молоток, викрутка, зубило, розвертка, і т.д.)Працелюбність, порядність.Відсутність судимостей.Вміння працювати в команді, стресостійкість.Здібність до навчання.Умови роботи:Робота з Пн.-Пт. з 8:00 до 17:00.Повний соц. пакет, офіційне працевлаштування.Оплата 2 рази на місяць без затримок.Стажування оплачується.Дружній коллектив!Обов’язки:Підприємству по виробництву гумотехнічних та поліуретанових виробів потрібен , ремонтних робіт, малярних (нанесення праймерів).Виконання слюсарних робіт.Своєчасно розвантажувати машини з сировиною та комплектуючими та завантажувати готову продукцію.Переміщати сировину та комплектуючі до складів.Виконувати механічну та немеханічну обробку гумових виробів та поліуретанових, видалення облою.Виконувати підготовку металевих закладних та полімерних для подальшого їх гумування, нанесення поліуретану.По необхідності допомогати комірнику.Виконувати завдання керівництва.
Вантажник-комплектувальник 5х2
Дніпрошкіргалантерея, Дніпро
Виробництво робочої рукавички TM «DOLONI» запрошує на роботу Вантажника-комплекувальника в складське господарство.ГРАФІК РОБОТИ:ПН-ПТ 5/2 з 08:00 до 17:30. ОбідОБОВ’ЯЗКИ:розвантаження та розміщення сировини і матеріалів в всередині складського господарства;допомога комірнику у видачі сировини та матеріалов на виробництво;збирання та комплектація продукції за накладними для торгових мереж та гутовиків. Робота з великим асортиментом продукції.Важливо: наявність досвіду роботи комплектувальником або комірником від 1 року. Практика роботи з великим асортиментом товару.МІСЦЕ РОБОТИ: Лівий берег, вул.Курсантська, 24, р-н Авторинку ж/м Північний goo.gl/maps/AssNGRS2Fk8nUfAp8ПРОЇЗД маршрутами № 37, 98, 43, 158 до зупинки «Завод ЗБК/ІСТА»УМОВИ РОБОТИ:заробітна плата 2 рази в місяць;щорічна оплачувана відпустка 24 к.д.;комфортні побутові умови: душові, роздягальні, кімната для прийому їжи;спецодяг за рахунок підприємства.Є питання питанння — звертайся. Чекаємо на дзвінок.