Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор производственной линии в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор производственной линии в Днепре (Днепропетровске)"

17 875 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Оператор производственной линии" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Оператор производственной линии в Днепре (Днепропетровске) открыто 4 вакансий. Для 25% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12.2+ грн. 25% объявлений с зарплатой 16.1+ грн, и 25% с зарплатой 17.4+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Оператор производственной линии в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Оператор производственной линии в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Монтажник мебели. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Стекольщик с зарплатой 22000 грн, а на третьем - Оператор линии розлива с зарплатой 21000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Оператор лінії з виготовлення тротуарної плитки, оператор вібропресу
, Дніпро, Дніпропетровська область
Виробнича компанія шукає оператора вібропреса для роботи в місті Дніпро.Оператор вібропреса відповідає за виготовлення різних видів бетонних виробів з використанням вібропресування.Основні обов’язки включають в себе:експлуатація, налаштування та обслуговування вібропресу;забезпечення якості виготовлених виробів;дотримання стандартів з техніки безпеки та охорони праці.Ми шукаємо людину, яка має досвід роботи на вібропресі від 1 року, вміє працювати в команді та має відповідальний підхід до роботи.Освіта не є обов’язковою.Пропонуємо гнучкий графік роботи та конкурентну заробітну плату.Надсилайте свої резюме на електронну пошту, або заертайтеся за телефоном 067 715 32 76.
Виробництво
, Дніпро, Дніпропетровська обл.
РОБІТНИКИ НА КОНВЕЄРНІ ЛІНІЇТЕХНОЛОГСЛЮСАР КВПіАЕЛЕКТРОМОНТЕРОБЛІКОВЕЦЬНАЛАГОДЖУВАЛЬНИКПРИБИРАЛЬНИКИ (виробничих приміщень)ВАНТАЖНИКЗарплата: 18000-25000 грн/місяць.м. Дніпро, вул. Молодогвардіська 32(район старого м’ясокомбінату, м-ти 22, 27: «Агро-Овен», друга прохідна).067-566-95-52, 067-104-37-30(вартість всіх дзвінків згідно з тарифом вашого оператора)
Разнорабочий на производственную линию
, Дніпро, Дніпропетровська область
Описание вакансииВимоги: порядність, працьовитість.Умови роботи: позмінний графік роботи.Обов’язки: робота на лінії переробки (грануляції).…подробиці по телефону+38********08 ОЛЕГ звонить в рабочие дни с 9.00 до 18.00
Оператор виробничої лінії (від 1.100 грн/зміна)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія «IQ Food Group» — популярна мережа: пекарень, піцерій, ресторанів швидкого харчування, яка за 6 років роботи вже встигла завоювати любов понад 15 областей України і не збирається на цьому зупинятися!Ми дуже активно розвиваємось, і саме тому запрошуємо до нас у команду — Оператор виробничої лінії (ламінування листкового тіста) на виробництво.Що потрібно робити:Правильно розпріділяти та вкатувати масло в тісто;Нарізати тісто квадратами та складувати;Прибирати за собою робоче місце.Ми пропонуємо:Своєчасну заробітну плату 2 рази на місяць, на яку можливо впливати самостійно, так як залежить вона від кількості приготовленої Вами готової продукції, за зміну від 1.100−1.300 грн та більше;Винагорода за навчання;Графік роботи: 3д(8-18)/3вих/3н (19-5) Місце роботи на виробництві: Лівий берег, вул. Журналістів.Комфортне робоче місце в колективі однодумців;Можливість кар'єрного зростання в компанії, адже розвиток нашої команди — це ключовий напрямок діяльності.Чекаємо на ваші дзвінки09******93, 07******93, 06******93.
підприємство шукає операторів виробничої лінії
, Дніпро, Дніпропетровська область
Виробниче підприємство відкриває набір операторів екструзії та грануляції. Можливо БЕЗ ДОСВІДУ РОБОТИ . НА ПОСТОЯННУ роботу.Вимоги:без шкідливих звичок.досвід роботи на виробництві не обов'язковий - є навчанняВиробництво нешкідливе, але робота не сидяча, потребує активності протягом усього робочого дня.Офіційне оформлення, зручний графік.Своєчасна виплата заробітної плати та авансу.Цех розташований за адресою вул.Деревлянська 18.якщо бажаєте знайти роботу своєї мрії у чудовому колективі у центрі міста - дзвоніть з 09-00 до 18-00: Артем Станіславович 09******03
Оператор на лінію виробництва (лівий берег, ж/м Придніпровськ)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Поспішай! В цей непростий час Biosphere Corporation відкриває набір співробітників:) Тримаємо економічний фронт разом, щоб й надалі поповнювати бюджет нашої країни:) Запрошуємо на роботу ОПЕРАТОРА НА ЛІНІЮ ВИРОБНИЦТВА.ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ: налагодження, обслуговування виробничого обладнання;випуск продукції відповідно до змінного завдання. ЩО МИ ПРОПОНУЄМО:високий рівень ЗП;роботу в стабільній та відомій компанії; офіційне оформлення; графік роботи: доба через 3;місце роботи — ж/м Придніпровськ (Автопаркова, 1);доставка до станції «Нижньодніпровськ-Вузол» та пл.Старомостова.ВИМОГИ: досвід обслуговування обладнання.