Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Технический дизайнер в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Слюсар з обслуговування обладнання
, Дніпро, Дніпропетровська область
Опис вакансії:Maestro Group Фабрика столярних виробів є однією з найбільш технологічних меблевих фабрик в Україні та Європі. Компанія спеціалізується на виробництві столярних виробів будь-якої складності на індивідуальне замовлення. Клієнтами компанії є провідні дизайнерські бюро та архітектори, відомі бізнесмени, політики. На даний момент у компанії відкрито вакансію Слюсар з обслуговування обладнання.Вимоги:досвід роботи механіком від 3 років;досвід роботи з ремонту промислового обладнання;сумлінне ставлення до роботи;відповідальність.Обов'язки:контроль за правильною та раціональною експлуатацією техніки;контроль за ремонтами та технічним обслуговуванням техніки;ремонт та обслуговування деревообробних верстатівУмови роботи:графік роботи: 5/2;стабільна заробітна плата;соц. Гарантії;затишна їдальня; забезпечення працівників комплексними обідами;сучасне та комфортабельне виробництво (Лівий берег, Столбова, 3а).Телефон для співбесіди: 06*********37 Валерій Григорович
Конструктор корпусних меблів
, Дніпро, Дніпропетровська область
Описание вакансии«Maestro Group» Фабрика столярних виробів є однією з найтехнологічніших меблевих фабрик в Україні та Європі. Компанія спеціалізується на виробництві столярних виробів будь-якої складності на індивідуальне замовлення. Клієнтами компанії є провідні дизайнерські бюро та архітектори, відомі бізнесмени, політики. У зв’язку з посиленням команди компанія оголошує конкурс на вакансію конструктора корпусних меблів та столярних виробів:Вимоги:Досвід роботи конструктором столярних виробів — від 3 років.Знання конструктиву меблів та меблевих комплектуючихВпевнений користувач ПК, знання AutoCad є обов’язковим!Знання асортименту листового матеріалу та видів порід деревиниВміння самостійно вести замовлення від моменту погодження до контролю монтажу виробуАктивність, комунікабельність, цілеспрямованість, порядність, відповідальність.Обов’язки:Розробка та погодження із замовником конструкторського проектуПідбір фурнітури та комплектуючихПідготовка специфікацій, карт крою, технічних креслень та конструкторської документаціїОформлення документів у програміКонтроль за виконанням замовлення на виробництвіМи пропонуємо:ЗП гідна (за результатами співбесіди та рівня кваліфікації).графік роботи: 5/2стабільна та конкурентна заробітна платаоформлення за КЗпП, стандартний соц.пакетсучасний та комфортабельний офіс та виробництво (Лівий берег, вул. Столбова (Верстова), 3а)смачні обіди у власній їдальні, гарна територія, сучасне, нове виробництво.Чекаємо на Вас у нашому дружньому колективі!
Конструктор корпусних меблів
, Дніпро, Дніпропетровська область
Опис вакансіїМATROLUXE —мультибрендова компанія з: іноземними інвестиціям, новітніми європейськими технологіями, широким асортиментом продукції.18років з часу заснування. Компанія MatroLuxe виготовляє широкий асортимент продукції яка відповідає світовим тенденціям якості і естетики: МАТРАСИ, М’ЯКІ ТА КОРПУСНІ МЕБЛІ ДЛЯ ДОМУ, ОФІСУ (ЛІЖКА, ДИВАНИ, ПОДІУМИ, КУХНІ, ШАФИ-КУПЕ).Ми продовжуємо зростати та розвивати компанію, саме тому з’явилася вакансія Конструктор м’яких меблівЩо ми пропонуємо:офіційне працевлаштування + соціальний пакет;графік роботи Пн — Пт, з 8:30 до 17:30, Сб-Нд вихідні;можливість професійного та кар'єрного зростання;робота в команді професіоналів.Обов’язки:розробка нового модельного ряду з урахуванням адаптації під існуюче виробництво;підготовка технічної документації для виробництва контроль і супровід процесу виробництва нових моделей.Вимоги:освіта вища або середня спеціальна;досвід роботи в розробці м’яких меблів від 2 років;навики 3D-моделювання виробів;знання програми 1С8.3;знання конструкторських програм (AutoCad, Autodesk Inventor);професіоналізм, відповідальність, комунікабельність;творчий підхід до поставлених завдань.Якщо є бажання професійно розвиватися та отримувати класні результати надішліть своє резюме і якщо Ваші навички відповідають вимогам вакансії, ми зв’яжемося з вами найближчим часом.Будемо раді бачити Вас в нашій компанії!