Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кладовщик 1С в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Комплектувальник, сборщик
, Дніпро, Дніпропетровська область
Національна мережа магазинів «Море Пива» відкриває вакансію на складі та запрошує до роботи комплектувальника. Побажання до кандидатів:Гарна фізична форма;Уважність, дисциплінованість, порядність;Досвід роботи комплектувальником буде перевагою;.Функціональні обов'язки:Приймання, розташування товару;Збір та упаковування продукції згідно з накладною переміщення, внесення товару до 1С УПП, друк первинної документації.Підготовка та наклейка етикеток на упаковку, нанесення додаткової маркувальної інформації;Участь у проведенні інвентаризації та ревізій;Утримання в чистоті та порядку зону зберігання та комплектації.Умови роботи:графік роботи позмінній 3/3, 3/2 з 8:00—19:00;конкурентна заробітна плата, погодинна ставка;робота в стабільній компанії та можливість професійного зростання;склад знаходиться м. Дніпро, вул. Саранська 95Надсилайте своє резюме або дзвоніть за телефоном +38************52 Ілля.
Службовець на складі (комірник)
470, КРИВОРІЗЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 7134 грнУ тому числі основна: 7134 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийКоментар: Торгівля м"ясом та продовольчими товарамиЗнання бухгалтерської програми 1С(097)007-71-79 Основні функціональні обов'язки:Комірник на складі м"ясної продукції. Організує зберігання матеріалів і продукції з метою запобігання їх псуванню та втратами. Знання 1С.Для резюме:. Звертатися за
Службовець на складі (комірник)
470, КРИВОРІЗЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Списання паливно-мастильних матеріалів, формування відомостей витрат паливно-мастильних матеріалів, формування звітів по руху запчастин, замовлення запчастин. Досвід роботи від 3 років. Обов'язкове знання програми 1С. (для резюме), (067)372-61-24 Лілія ВікторівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: немаєПрофесійні компетенції (знання, навички):Обов'язкове знання програми 1СОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Командна робота, здатність до навчання, стресостійкість.