Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Главный бухгалтер производство в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Главный бухгалтер на производство
ООО Фаст - инвест, Днепропетровск, Дніпропетровська область
Требования:Высшее профильное образование;Опыт работы не менее 3-х лет;Обязательное знание нормативной документации и актов в области бухгалтерского учета;Высокая организованность и дисциплинированность.Обязанности:Организация проведения бухгалтерского и налогового учета на производстве;Формирование и сдача отчетности о проведенной работе;Проведение расчета затрат предприятия.Условия труда:Официальное трудоустройство;График работы – нормированный, пятидневный;Достойная оплата труда;Оплачиваемый больничный и отпуск.Более детальную информацию Вы сможете узнать по данным номера телефона:т. 096-З95-05-47, 066-008-24-7З - Анастасия Сергеевна.
Бухгалтер ПДВ (можливий гібридний графік роботи)
Консалтингова комапнія «Діалог», Дніпро
ОБОВ’ЯЗКИ:- Формувати та реєструвати податкові накладні (ПН) та розрахунки коригування (РК).- Перевіряти та своєчасно реєструвати вхідні ПН, здійснювати їх в обліку 1С.- Готувати пакет документів в податкові органи у випадку блокування податкових зобов’язань та розблоковувати коригування до податкових накладних.- Своєчасно відображати у бухгалтерському обліку операцій з ПДВ (кредит та зобов’язання).- Формувати щомісячні декларації з ПДВ.- Облік рахунків 361, 681, 6442, 6441, 6412, 6432, 6431.- формування актів виконаних робіт з надання послуг(автоматизовано).УМОВИ РОБОТИ:- Робочий графік: 5 днів, з 09:00 до 18:00 (можлива гібридна форма, 3 дні в офісі, 2 дні працюєте дома).Перерва на обід з 12:00 до 13:00.- Місце роботи: вул. Данила Галицького, 2а (колишній лакофарбовий завод, ж/м Західний). - Робоче місце у кабінеті з колегами по роботі, обладнане усім необхідним.- Постійне навчання на робочому місці (консультації, роз’яснення), а також систематичне навчання на профільних семінарах, які оплачує компанія.- Офіційне оформлення та основні соціальні пільги: оплачувана відпустка та оплачуваний лікарняний.- Безкоштовне харчування, чай та кава в офісі.- Компенсація проїзду на громадському транспорті.ЗАРОБІТНА ПЛАТА: 20 000 – 25 000 грн. (Ставка)ВИМОГИ ДО КВАЛІФІКАЦІЇ:- Освіта: економічна чи бухгалтерська- Володіння ПК: 1С, М.Е.Doc, електронний кабінет, MS Excel.- Досвід роботи: від 1-го року Бухгалтером на ділянці ПДВ.- Досвід розблокування ПН/РК.- Знання бухгалтерського та податкового обліку.КОРОТКО ПРО КОМПАНІЮ:Компанія працює вже 4 роки. Займається виробництвом та організацією харчування у комунальних закладах: лікарні, шелтери (місця для проживання переселенців). З вересня цього року почали забезпечувати харчування в школах Дніпра. Це складний та відповідальний проект, але в короткий термін ми змогли налагодити ефективну роботу та організувати усі необхідні процеси: від закупівлі та виробництва до організації харчування дітей.Наша робота побудована у форматі промислового кейтерінгу, тобто вся їжа виготовляється на харчовому виробництві й після того вона доставляється до усіх точок харчування, де ми забезпечуємо комфортні умови для прийому їжі усім нашим клієнтам. Компанія розвивається, розширюється виробництво, тому навантаження в роботі бухгалтерії зростає планомірно. Робота добре налагоджена на високому рівні. Зараз нам потрібен досвідчений Бухгалтер на ділянку ПДВ, щоб швидко прийняти справи та забезпечити подальшу ефективну роботу.—НАДІШЛІТЬ ваше резюме нам. Ми його оперативно розглянемо. І якщо ця вакансія вам підходить, то ми з вами зв’яжемося, погодимо нюанси та організуємо особисту бесіду з Головним бухгалтером.ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ або НАПИШІТЬ нам у VIBER чи TELEGRAM: ...—Направляючи своє резюме на вакансію, ви даєте згоду на використання ваших персональних даних компанією в рамках чинного законодавства України.ПЕРЕШЛІТЬ цю вакансію Вашому знайомому, якщо вам вона не підходить.
Заступник головного бухгалтера (Громадське харчування, виробництво)
Консалтингова комапнія «Діалог», Дніпро
ОБОВ’ЯЗКИ:- Забезпечити ведення бухгалтерського обліку на підприємстві, відповідно діючих нормативних актів, з урахуванням особливостей діяльності.- Аналізувати та контролювати коректність бухгалтерського обліку на усіх ділянках.- Працювати з клієнт-банками (платежі).- Складати бухгалтерську звітність виробничого підприємства на загальній системі оподаткування.УМОВИ РОБОТИ:- Робочий графік: 5 днів, з 09:00 до 18:00. Перерва на обід — 1 година.- Місце роботи: вул. Данила Галицького (колишній лакофарбовий завод, ж/м Західний).- Комфортабельне робоче місце, обладнане усім необхідним.- Офіційне працевлаштування та основні соціальні пільги: оплачувана відпустка та оплачуваний лікарняний.- Безкоштовне харчування, чай та кава в офісі. ЗАРОБІТНА ПЛАТА: ставка 30 000 грн. (Виплата 2 рази на місяць)ВИМОГИ ДО КВАЛІФІКАЦІЇ:- Освіта: Вища- Володіння ПК: 1С (8), M.E.Doc, MS Office.- Досвід роботи: від 2 років на посаді Заступника або Головного бухгалтера.- Досвід ведення усіх ділянок обліку, зокрема облік ПДВ.- Досвід роботи на середньому чи малому підприємстві.- Навичками аналізу бухгалтерської звітності.КОРОТКО ПРО КОМПАНІЮ:Компанія працює вже 4 роки. Ми організуємо та забезпечуємо харчування у школах, лікарнях, шелтерах (місця для проживання переселенців). Наша робота побудована у форматі промислового кейтерінгу, тобто вся їжа виготовляється на харчовому виробництві і після того вона доставляється до усіх точок харчування, де ми забезпечуємо комфортні умови для прийому їжі усім нашим клієнтам. Ми дуже добре знаємо як це робити з максимальною якістю і тому є лідером у нашому регіоні. Компанія розвивається, планується подальше розширення виробництва, тому навантаження в роботі бухгалтерії планомірно зростає. —НАДІШЛІТЬ Ваше резюме нам на пошту: відправити резюмеМи його оперативно розглянемо. І якщо ця вакансія Вам підходить, то ми з Вами зв’яжемося, погодимо нюанси та організуємо особисту бесіду з керівником.ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ або НАПИШІТЬ нам у VIBER чи TELEGRAM: ....—Направляючи своє резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією в рамках чинного законодавства України.ПЕРЕШЛІТЬ цю вакансію Вашому знайомому, якщо Вам вона не підходить.
Головний бухгалтер
470, КРИВОРІЗЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 20000 грнУ тому числі основна: 20000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Комплексне ведення бухгалтерського і податкового обліку, відповідно до чинного законодавства України; підготовка,складання і здача податкової,статистичної, бухгалтерської звітності; списання ТМЦ під виробництво замовлень; супровід експорту та імпорту компанії. E-mail: (для резюме), звертатись за тел. (067)372-61-24-Тетяна ВікторівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):знання ведення бухгалтерського та податкового обліку банківських операцій, здатність приймати рішення та відповідати за них, впевнений користувач 1С, MEDoc, McOfficeОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):уміння працювати в команді, комунікабельність, готовність до нововведень