Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кадровый менеджер в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Нужен Менеджер по набору персонала
, Дніпро, Дніпропетровська область
Кадровое агентство "SmartSolution" Срочно в поиске HR !Что нужно будет делать? 1. Выкладывать вакансию в соц. сетях2. Проводить собеседование согласно инструкциям руководства3. Вести отчёт о проделанной работеТребования от кандидата :- Умение пользоваться интернетом- Ответственность - Коммуникабельность - Рассматриваем кандидатов без опытаУсловия : - Ставка + % - Еженедельная оплата труда - График Пн-Пт с 10:00-17:00- Обед за наш счёт Расположение в центре ДнепраПо всем вопросам на олх либо по номеру телефона.
Потрібен контент менеджер для інтернет магазину
, Дніпро, Дніпропетровська область
Якщо Ви шукаєте стабільну роботу в Компанії, що розвивається; бажаєте стати частиною дружної команди з реалізації товарів сільськогосподарської продукції, мототехніки, енергосберігання, садово-паркової техніки.Компанія «Мотоднепр» запрошує взяти участь в конкурсі на вакансію «SMM («контент-менеджера») дистанційно!Вимоги:досвід роботи від 1-го року в роботі з CMS Opencart та маркетплейсами Prom.ua, Rozetka, Allo, Епіцентр, Zakupka, OLX;досвід роботи з графічним редактором Adobe Photosop, або аналогами;базові знання SEO (вміти підбирати ключові слова, правильне написання опису та заголовків сторінок);досвід самостійного складання та ведення контент плану (тренди, актуальність, сезонність, акції, інфо-поводи);знання принципів роботи різних online програм та інструментів (ZOOM, вміння вести Гугл таблиці, працювати з CRM системою);активний користувач соціальних мереж, форумів, месенджерів;бездоганна письмова українська мова.Умови роботи:Роботу в надійній Компанії з хорошою репутацією та чіткими перспективами на умовах віддаленої роботи.Конкурентний рівень заробітної плати.Нормований графік роботи (Пн — Пт 9.00−18.00)Обов’язки:складання та узгодження контент-плану (додавання редагування товарів, зміна цін, фото, та наявності, розміщення акцій та бонусів на сайті);аналіз роботи та статистика / звітність;аналіз ефективності SMM-просування;збільшення впізнаваності і лояльності до бренду.Якщо Вас зацікавила наша вакансія, Ви відповідаєте вимогам і маєте бажання приєднатися до нашої команди, використайте цю можливість та відправляйте своє резюме з обов’язковим зазначенням рівня фінансових очікувань.Ми детально вивчаємо кожне резюме, яке до нас надходить, тому не завжди можемо надати зворотній зв’язок так швидко, як Ви очікуєте. Але при цьому ми поважаємо Ваш час, і якщо протягом наступних 14 днів ми не зв’яжемося з вами, це означає, що ми ознайомилися з резюме, але, нажаль, на сьогоднішній день в Компанії немає актуальних вакансій, які відповідають Вашій кваліфікації та досвіду.Ваше резюме буде додано до нашого кадрового резерву і при появі відповідної вакансії ми запропонуємо її Вам для розгляду.Всі питання задавати по номеру.
Шукаємо HR-менеджера
, Дніпро, Дніпропетровська область
Шукаємо HR-менеджера(менеджера по набору персонала) у кадрове агентство TEEAL.Пропонуємо:-зп від 20000грн/місяць -гнучкий графік-комфорне робоче місце-своєчасна щотижнева виплата заробітної платиВимоги:-відповідальність -охайність-комунікабельність -цілеспрямованість РОБОТА ВЕДЕТЬСЯ ПО ВЖЕ СКЛАДЕНІЙ БАЗІ КАНДИДАТІВ!Графік: 5/2, часи роботи по домовленості.Знаходимось у самому центрі міста!На прикріпленому номері є Telegram!
Продавець продовольчих товарів (Одінковка - смт. Шевченко)
, Дніпро, Дніпропетровська область
«ДЕЛВІ» — одна з найбільших мереж міні-маркетів в Україні у зв’язку з відкриттям нових закладів та поповненням штату проводить набір співробітників на посаду — Продавець касир .! Зверніть увагу, що якщо вам не зручно добиратись на одне місце роботи, менеджер може запропонувати вам інше місце розташування магазину, оскільки ми є однією з найбільших мереж міні-маркетів в Україні !Обов’язки :Обслуговування покупців;Викладка товару;Контроль та дотримання термінів придатності.Вимоги:Досвід роботи не обов’язково, ми проводимо навчання та підвищення кваліфікації;Відповідальність;Порядність;Мати бажання працювати та розвиватися у сфері торгівлі.Умови праці:Зручний позмінний графік роботи;Стабільний дохід від 12500 грн на місяць із регулярними виплатами 2 рази на місяць;Офіційне працевлаштування;Компенсація витрат на проїзд;Щомісячні бонуси на покупку товарів у нашій мережі;Корпоративне навчання та швидке кар'єрне зростання;Місце праці на вибір: вул. Сержанта Литвищенка, буд. 62л, вул. Кадрова, буд. 30 (Іньші актуальні магазини у місті можете дізнатись за контактним номером телефону).Для запису на співбесіду телефонуйте за вказаним номером телефону, HR-менеджер допоможе підібрати для вас зручне росташування місця праці!З повагою компанія — «ДЕЛВІ».