Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Семейная пара в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Різноробочий на птахофабрику (проживання, харчування безкоштовне)
Сафонов Константин Иванович, Дніпро
Підприємству ГК Натаніель потрібні фізично здорові працівники, без судимостей та інвалідності (віком від 18 років,чоловіки, жінки, сімейні пари можливо без досвіду роботи) на вакансію:- підсобний робітник – заробітна плата від 18000,00 - 26000,00 грн. в міс.;Підприємство безкоштовно забезпечує працівників місцем у гуртожитку, одноразовим харчуванням та спецодягом.Пільгова продукція та щомісячне преміювання 6,5 кг курячого м'яса.Безкоштовний довіз на работу від гуртожитку та з роботи в гуртожиток.Виплата заробітної плати проводиться своєчасно, два рази на місяць.Місцезнаходження підприємства: Черкаська обл.. м.Канів(Телефонувати з понеділка по п'ятницю з 10-00 до 17-00, крім суботи та неділі).
Фасувальник рибних кормів у Данії
B/M Group, Дніпро
Требования, пожелания: без шкідливих звичьокОбязанности: фасуваняУсловия: Робота за контрактом у Данії, прямий контракт від заводу! Представництво заводу компанія BioMar Group проводить набір робочого персоналу для роботи на завод з виробництва кормів для рибної промисловості. Працюватиме місто Brande, Данія.В обов’язки працівника входить:робота на лінії упаковки,сортування,водії кар,змішування інгредієнтів,контроль якості продукції на лінії. Протягом 50 років компанія BioMar виробляє та постачає високоефективні корми більш ніж для 25 видів риб. Для холодноводних: райдужна форель, лосось, тріска та палтус. Для середземноморських та тропічних: лаврак, дорада, горбиль та кобія. Корми БіоМар здатні задовольнити харчові потреби морських та прісноводних риб на всіх етапах життєвого циклу. BioMar забезпечує економічну ефективність роботи рибоводних господарств у регіоні та за межами. Робота стабільна протягом року, що дозволяє нашим співробітникам мати стабільне робоче місце цілий рік. Заробітна плата для підприємства 3600 Євро, чистими на руки. Проживання на підприємстві гуртожиток по дві особи, проживання безкоштовне. З вигод в номері вайфай, кухня, телевізор, душова кабіна. За кожним працівником закріплюється власна шафа для зберігання речей, при знаходженні на робочому місці. На підприємстві видається спецодяг. Робочий день на виробництві становить 9 годин, за перероблений годинник оплата 18 євро на годину, додатково до заробітної плати.Вимога до співробітника:працьовиті,відповідальні,вміння працювати у колективі! На роботу потрібні чоловіки, жінки, сімейні пари, пріоритет набору жінки. відповідальні! Робочий персонал змішаний (Поляки, Литовці, Українці) працюють в окремих цехах, мовного бар'єру немає, знання мови не потрібне.Роботодавець бере на себе наступні витрати та оплачує за працівника — доставку до місця роботи з супроводом нашої компанії (доставка здійснюється автобусом, група, після прибуття у Варшаву групі буде ставиться робоча данська віза), медичну страховку, консульський збір у посольстві. Для працівників буде відкриватися робоча віза класу D (Робоча віза до Данії — спеціальний дозвіл, на роботу з повною зайнятістю протягом дії трудового контракту, працівники працевлаштовані на заводі офіційно та працюють легально. Наша компанія Ліцензована, на вимогу співробітників надамо весь пакет статутних документів компанії Контракт Для виїзду чоловіків призовного віку необхідно мати при собі дозвільні документи для перетину кордону.
Робота в Ізраїлі. Працівник на прибирання в готель. Без нормативів.
, Дніпро, Дніпропетровська область
Дуже високооплачувана робота.На прибирання номерів в готелі потрібні прибиральниці та прибиральники.Швидка допомога перетину Ізраїльського кордону.Оформлення приватного та колективного запрошення.Для працевлаштування наявність закордонного паспорта є обов'язковою.Перебуваємо в Ізраїлі.Потрібні:- жінки, чоловіки, сімейні пари;Місцезнаходження готелів:Нетанія, Тель-Авів, Бат-Ям, Єйлат, Єрусалим.Умови роботи:- Оплата: від 11 - 14 $ / год.- Оплата переробок.- Робота у суботу та святкові дні - 150%!- Робота: 8-10-12 годин на день, 5-6 днів на тиждень. (Субота – вихідний)- Житло, харчування, медичне страхування надається.- транспортні витрати за рахунок роботодавця.Забезпечуємо:- Консультаційна підтримка України.- Усі необхідні документи для поїздки до Ізраїлю.Допомога у придбанні авіаквитків, оформлення приватного таколективного запрошення, бронювання готелю, страховка на переліт.- Зустріч нашими менеджерами українців в аеропорту Тель-Авіва,безкоштовний трансфер.– Дозвільні документи, офіційний робочий статус.- Поселення у впорядковані квартири.- Юридичний супровід та повна підтримка протягом всього терміну перебування.Робочі контакти:09*********22 АркадійОфіс в Ізраїлі:Ізраїль, Холон, улица АОргим, 12+38 09********60 Дмитро (Viber, What'sApp, Telegram)+97******** 41 98 Владислав Израиль, Холон, АОргим, 12
Ізраїль. Працівник на макаронну фабрику. Гідні умови та оплата.
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ізраїльській фабриці з виробництва макаронних виробів та сухих сніданків потрібні співробітники:Чоловіки, жінки, сімейні париПереваги:- Досвід роботи не потрібний, всьому швидко навчать- Вимог до знання івриту – немає- оперативне працевлаштування з можливістю зміни роботи- житло надає роботодавець.- медичну страховку надає роботодавець- Оформлення дозволу на роботу- харчування безкоштовно- постійний зв'язок із куратором роботодавця- передоплати в Україні та в Ізраїлі немаєЗарплата, графік роботи:- Заробітна плата 2500 $ - 3700 $ (від 11 $ вище, залежно від рівня кваліфікації)- Графік роботи: 10-12 годинний робочий день, шість днів на тиждень. П'ятниця неповний робочий день, субота вихідний (Шаббат)- Можливість збільшення робочого дня (годин), а також робота у вихідні та святкові дні (оплачується додатково)Допомога:- У придбанні авіаквитків- при оформленні запрошення та міжнародного страхуванняЗабезпечуємо:- Повним консультаційним супроводом, підтримкою з усіх питань, що стосуються приїзду до Ізраїлю, а також перебування в країні, починаючи від зустрічі в аеропорту до початку ведення трудової діяльності.Обов'язки:- Прибирання цехів фабрики, обслуговування та прибирання ліній, розвантаження сировини, фасування, упаковка, відвантаження готової продукціїВимоги:- Працьовитість, відповідальність, чесність, пунктуальністьВажливо:- Мати в наявності закордонний паспорт, а також достатню суму грошей для покупки авіаквитківПередоплати немаєДодаткова інформація за телефонами:06*********37 АртурОфіс в Ізраїлі:Ізраїль, Холон, улица АОргим, 12+38 09*********60 Дмитро (Viber, What'sApp, Telegram)+97******** 41 98 Владислав, телефон в Ізраїлі
Покоївка в мережу готелів MITSIS HOTELS / без знання мови
, Дніпро, Дніпропетровська область
Працювати по 8 годин, відпочивати біля моря і мати заробіток від 1100 євро чистими щомісяця? Легко!Мережа готелів Mitsis розташована на красивих островах Греції, що створює чудове робоче середовище для працівників. Робота в таких місцях є відпочинком для душі і дозволяє насолоджуватися прекрасними видами та атмосферою курорту.Тільки офіційне працевлаштування!Приймаємо працівників як зі знанням мови так і без знання мов!MITSIS HOTELS надає гідну оплату праці та різноманітні переваги своїм працівникам, включаючи можливість безкоштовного проживання в готелях мережі, безкоштовного харчування, знижки на послуги та інші соціальні пільги.*крім покоївки потрібні працівники на такі посади: офіціант, кухар, рецепціоніст, барменДля реєстрації звертайтеся за номером ТетянаЗаробітня плата:від 1100 до 1600 євро в місяць чистимизі знанням англійської мови ЗП стартує від 1300 євро+ чайові для працівників від гостейвиплати на картку, вам відкриють банківський рахунокГрафік роботи: зміна з 7:00 до 15:00, по 8 годинОбов'язки:Прибирання номерів згідно стандартів готелюЗміна постільної білизни та рушниківПідтримання чистоти загальних приміщеньПроживання безкоштовне:Роботодавець оплачує комфортне житло у готелі, де ви працюєте.Безкоштовне 3-х разове харчування;В кімнаті по 2 особи;Сімейним парам надається окрема кімнатаВ вашому розпоряджені ванна кімната, пральна машинка, інтернет, постільна білизна, кондиціонерРобочий одяг потрібно брати власний, взуття на всіх позиціях закритеМісто роботи: острови Родос, Кос, Міконос, Санторіні, Парос, Тінос, Корфу, Кріт (на ваш вибір)Як доїхати?Виїзд із Києва, Житомира, Вінниці, Хмельницького, Камʼянець-Подільский, Чернівці нашим перевізником напряму до ГреціїБонуси для вас від роботодавця:3х разове харчування безкоштовнекомпенсація квитків, якщо самостійний доїздбонус в кінці контрактуповне медичне страхування, пенсійні допомогина місці всіма деталями буде займатись місцевий менеджер зі знанням української мовипрофесійний розвиток та міжнародний досвідМи зі своєї сторони залишаємося з вами на звязку як в Україні так і у Греції, оформлюємо всі документи за вас, плануємо і організовуємо комфортний приїзд.Для реєстрації звертайтеся за номером ТетянаНаша Ліцензія Міністерства соціальної політики України 223. ТОВ "Європа Сервіс Україна".
Пакувальник на склади одягу
, Дніпро, Дніпропетровська область
У зв'язку з розширенням шукаємо нову команду.Вимоги:Чоловіки, жінки, сімейні пари, студентиПідприємству цікава довгострокова співпраця;Чекаємо на товариських, працьовитих, не конфліктних працівників;Якщо хочете потрапити до дружнього колективу, тоді тобі до нас. Можливість кар "єрного росту.Обов'язки:Робота на складі, де виконують онлайн замовлення на магазини.комплектація замовлень зі сканером;перевірка продукції на шлюб.Оплата: зарплата 30 000 грн.Графік роботи: 5/2 З 8:00-18:30 + обід за рахунок компанії.
Пакувальник спідньої білизни на склад продукції Calvin Klein Катовіце
, Дніпро, Дніпропетровська область
Calvin Klein Inc. — американська компанія, що випускає джинси, спідню білизну, одяг у стилі унісекс та аксесуари. Основна інформація: Ставка: 25.50 - 29.50 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5100 - 7300 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 220 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Катовіце. Заробітна плата:25.50 зл/година (нетто) — базова ставка;29.50 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;500 зл/місяць (нетто) — премія за ефективність;Аванс після першого тижня роботи;Своєчасні виплати. Графік роботи:Без нічних змін;5 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;1 зміна: 06:00 - 14:00;2 зміна: 14:00 - 22:00;Можна працювати понаднормово;200 - 220 годин на місяць. Обов'язки:Перевірка продукції відсутність браку;Сортування за розмірами та категоріями;Пакування та підготовка до відправки. Проживання безкоштовне:Житло повністю оплачується роботодавцем;Умови проживання хороші, у кімнатах сучасний ремонт;До 4-х осіб у номері (чоловіки / жінки — окремо);Надаються окремі кімнати для сімейних пар;Зручне розташування поблизу роботи;Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати. Додаткова інформація:Надається робочий одяг (безкоштовно);Є комплексні обіди у їдальні (від 5 злотих);Безкоштовний трансфер до роботи та назад (приватний автобус);Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — телефонуйте або пишіть по закріпленому в оголошенні номеру.Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:Безкоштовні вакансії;Перевірені та надійні роботодавці;Понад 300 актуальних вакансій по всій Польщі;Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Наказ міністерства економіки України про видачу ліцензії ТОВ "Джаст Ворк Україна" №1024 від 03.12.2021.
Пакувальник на склад одягу
, Дніпро, Дніпропетровська область
У зв’язку з розширенням шукаємо нову команду.Вимоги: • Чоловіки, жінки, сімейні пари, студенти • Підприємству цікава довгострокова співпраця• Чекаємо на товариських, працьовитих, не конфліктних працівників • Якщо хочете потрапити до дружнього колективу, тоді тобі до нас. Можливість карʼєрного ростуОбовʼязки: • Робота на складі, де виконують онлайн замовлення на магазини • комплектація замовлень зі сканером • перевірка продукції на шлюб • Оплата: зарплата 30000 грн • Графік роботи 5/2 з 8:00-18:30 + обід за рахунок компанії
Требуются работники в тепличное хозяйство
, Дніпро, Дніпропетровська область
Требуются работники мужчина или женщина можно семейная пара для работы в тепличном хозяйстве для сбора урожая,посадок,пекирования,прополки,культивирования,фасовки и т.д. В данный момент работа в открытом грунте на свежем воздухе,желательно чтобы человек разбирался в подобном деле,имел хоть какое-то представление,но рассмотрим и без опыта работы, все вопросы уточнять по тел.
Пакувальник йогуртів Danone у Bierun (20 км от Катовіце)
Just Work, Дніпро
Основна інформація: Ставка: 25.80 - 29.80 зл/година (нетто); Заробітня плата: 5700 - 8000 зл/місяць (нетто); Графік: 5 - 6 днів по 10 - 12 годин у 2 зміни; Напрацювання: 220 - 260 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Катовіце.___________________ Заробітна плата:• 25.80 зл/година (нетто) — базова ставка;• 29.80 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• 5 - 6 днів на тиждень по 10 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 16:00;• 2 зміна: 16:00 - 02:00;• 220 - 260 годин на місяць.___________________ Обов'язки:• Контроль якості продукції;• Пакування готових виробів у коробки;• Наклеювання етикеток на коробки;• Підготовка замовлень до відправлення.___________________ Проживання безкоштовне:• Житло комфортне, є гаряча вода, зручні ліжка, кухня, wi-fi;• 2 – 4 особи в кімнаті (чоловіки / жінки — окремо);• Сімейним парам надається окрема кімната;• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Безкоштовне розвезення на роботу та назад;• Є купони на знижку при покупці фірмової продукції;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Пакувальник шоколадних батончиків Mars у Краків
Just Work, Дніпро
Основна інформація: Ставка: 25.00 - 29.00 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5300 - 7500 зл/місяць (нетто); Графік: 5 - 6 днів по 8 - 12 годин у 2 зміни; Напрацювання: 200 - 250 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenia; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Краків.___________________ Заробітна плата:• 25.00 зл/година (нетто) — базова ставка;• 29.00 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідуваність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Понаднормові години можна брати за бажанням;• 200 - 250 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Контроль якості готової продукції;• Підтримання ефективної роботи конвеєрної стрічки;• Пакування готових виробів у картонні коробки.___________________ Проживання безкоштовне:• Житло надається в приватних будинках, квартирах або хостелах з хорошими умовами та всім необхідним для комфортного проживання;• В кімнаті по 2 - 4 особи (чоловіки/жінки — окремо);• Сімейній парі надають окрему кімнату;• Компенсація за проживання на своєму житлі +300 зл/місяць (нетто).___________________ Додаткова інформація:• Надається безкоштовний транспорт до/з місця роботи;• Обіди за доступною ціною;• Надаємо можливість оформити Карту Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Пакувальник кавової продукції Nescafe у Познань
Just Work, Дніпро
Nescafe — найбільша у світі торгова марка розчинної кави компанії Nestle. Основна інформація: Ставка: 25.80 - 29.80 зл/година (нетто); Заробітня плата: 5200 - 8000 зл/місяць (нетто); Графік: 5 - 6 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Познань.___________________ Заробітна плата:• 25.80 зл/година (нетто) — базова ставка;• 29.80 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 200 зл/місяць (нетто) — бонус за відвідування змін по графіку;• +10% до ставки — бонус за продуктивність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 240 годин на місяць.___________________ Обов'язки:1. Контроль якості готової продукції;2. Сортування за розмірами та категоріями;3. Пакування продукції у картонні коробки;4. Маркування та підготовка до відправлення.___________________ Проживання безкоштовне:• Житло надається за рахунок роботодавця;• Це чотириповерхові будинки готельного типу чи великі квартири;• Номери розраховані на 2 – 4 особи (чоловіки/жінки – окремо);• Сімейним парам надається окрема кімната;• У номерах є всі необхідні меблі, Wi-Fi;• Гардеробна, душова та кухня розраховані на кожні 2 номери (все у відмінному стані);• Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати.___________________ Додаткова інформація:• Надається розвезення трансфером компанії на роботу та назад;• Видають робочу форму (безкоштовно);• Безкоштовний чай та кава під час перерв;• Допомагаємо отримати Карту Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Пакувальник вітамінів Nathealth у Варшаву
Just Work, Дніпро
Основна інформація: Ставка: 26.00 - 30.00 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5200 - 7700 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 240 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Варшава.___________________ Заробітна плата:• 26.00 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.00 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 500 зл/місяць (нетто) — премія за продуктивність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 240 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Сортування та маркування вітамінів;• Контроль якості виробів та пакування.___________________ Проживання безкоштовне:• Безкоштовне проживання для 2-4 осіб у комфортних умовах;• Сімейним парам окремі кімнати;• Компенсація витрат для тих, хто проживає на власному житлі — 300 злотих в місяць на особу.___________________ Додаткова інформація:• Безкоштовний транспорт до/з роботи;• Можливість карʼєрного росту до лідера зміни;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.