Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Консультант на телефон в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Оператор ПК на производство
ООО Фаст - инвест, Днепропетровск, Дніпропетровська область
Требования: Уверенный пользователь персонального компьютераЗнание основных пользовательских программ;Желательно быстрая обучаемость и нацеленность на результат.Обязанности:Основная работа с набором текста (также редактирование документации);Выполнение регистрации необходимой информации для предприятия;Выполнение поручений руководство (распечатка документации).Условия труда:Своевременная оплата труда (ежемесячно);Нормированный график работы (детально на собеседовании).Возможен карьерный рост.Более детальную информацию Вы сможете узнать по данным номера телефона:т. 096-З95-05-47, 066-008-24-7З - Анастасия Сергеевна.
Оператор 1С складу
"Цукерочка" магазин солодощів, Вся ; Дніпропетровська область; Дніпро (Дніпропетр ...
На склад виробництва потрібен Оператор 1С із обов'язковим знанням програми.Вимоги: впевнене володіння ПК (знання 1С-8), порядність, посидючість.Обов'язки: прийом товару, опис товару, внесення інформації до 1С.Ми пропонуємо постійну та стабільну роботу з перспективою кар'єрного зростання. Графік роботи: 5-ка, нормований день. ЗП від 16 000 грн. на місяць.Звертаємо Вашу увагу, що ми не працюємо з листами та повідомленнями.Телефонуйте: 095--21--46--383 (Юлія) 
Оператор контакт-центру, диспетчер (Taxi 838)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Привіт! Ми — компанія TAXI838. Компанія, що працює за будь-яких умов уже понад 17 років та надає робочі місця зі стабільним доходом.Запрошуємо тебе приєднатись у команду оператором контакт-центру.Від нас:зручний графік роботи 2/2стабільна заробітна платнявиплата зарплатні та премій 2 рази на місяцьлояльні умови праці247 підтримка у роботі від досвідчених працівниківнавчимо працювати з нуля безоплатноудосконалимо вашу українську мову за рахунок компаніїможливість кар'єрного росту за умови відкритої вакансіїЩо потрібно робити:Приймання дзвінків від клієнтів та надання їм інформації про наші послуги;Обробка замовлень та заповнення форм в нашій корпоративній програмі.Від вас:бажання навчатись та працювативвічливе спілкуваннярозмовна українська моваЯкщо ви шукаєте роботу в сучасній компанії, яка цінує своїх працівників та надає можливість розвиватись, то приєднуйтеся до нашої команди вже зараз!Телефонуй за номером 09******90 — Валерія, або пиши у вайбер чи телеграм.
Оператор лінії виробництва харчової продукції
Трюфф Роял, Дніпро
Кондитерська фабрика ТОВ«УНФ Трюфф Роял" запрошує на постійну роботу — чоловіків та жінок для роботи в цехоператором лінії виробництва харчової продукції(випікання вафель, штруделю,  шоколадної глазурі, виробництво шоколадних виробів, батончиків,  фасування, пакування готової продукції, переробка сухофруктів;Навчання безкоштовно.Вимоги:Уважність, орієнтованість;без шкідливих звичок;бажання працювати;фізична витривалість;дисциплінованість, акуратність, врівноваженість.Умови роботи:Офіційне працевлаштування згідно КЗпП;Стабільну та вчасну заробітну плату 2 рази на місяць.Графік роботи: 2 дні в день (з 7:00 до 19:00), 2 дні в ніч (з 19:00 до 7:00), 2 дні вихідних.Місце роботи м. Дніпро за адресою:вул. Будівельників 34 (з-д ДМЗ кінцева зупинка 11 трамваю).вул. Адміральська, 79 (р-он с. Мирний, проїзд маршрутками 136, 36, 223, 226)Дзвінки по телефону та співбесіди проводяться лише у робочі дні:з понеділка до п’ятниці, з 9−00 до 17−00 години дня.Попередня співбесіда по телефону є обов’язковою
Оператор лінії з виготовлення тротуарної плитки, оператор вібропресу
, Дніпро, Дніпропетровська область
Виробнича компанія шукає оператора вібропреса для роботи в місті Дніпро.Оператор вібропреса відповідає за виготовлення різних видів бетонних виробів з використанням вібропресування.Основні обов’язки включають в себе:експлуатація, налаштування та обслуговування вібропресу;забезпечення якості виготовлених виробів;дотримання стандартів з техніки безпеки та охорони праці.Ми шукаємо людину, яка має досвід роботи на вібропресі від 1 року, вміє працювати в команді та має відповідальний підхід до роботи.Освіта не є обов’язковою.Пропонуємо гнучкий графік роботи та конкурентну заробітну плату.Надсилайте свої резюме на електронну пошту, або заертайтеся за телефоном 067 715 32 76.
Оператор контакт-центру (не віддалено)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Оператор контакт-центру Flowers.ua національна служба доставки квітів та подарунків по Україні та світу. Лідер доставки квітів по України понад 20 років. Наша робота це не тільки доставка квітів, але в першу чергу доставка гарного настрою, радості та емоцій дорогим людям на відстані!Ми відкриваємо вакансію Оператор вхідної лінії на обробку заявок з предзамовленняВимоги:Вільне володіння українською та російською мовами;Чітка дикція, привітність, клієнтоорієнтованість;Грамотне усне та письмове мовлення;Впевнений користувач ПК.Обовязки:Прийом всіх вхідних дзвінків;Якісна консультація клієнта (допомога у вирішенні його питання) з метою продажу продуктів компанії;Якісне консультування запитів клієнтів з інстаграм та у телефонному режимі;Ведення діяльності та звітність.Ми пропонуємо:Роботу у стабільній компанії;Гідний рівень оплати та прозору систему винагород, а також додаткові фінансові бонуси;Роботу у просторому світлому офісі у центрі міста;Молодий колектив, відкриту та дружню атмосферу.Умови:- ставка 20000 + % від продажу + бонуси- Графік 5/2 з 8 до 18- Якісне оплачуване навчання від компанії - Безкоштовні комплексні обідиВимоги:- Впевнений користувач ПК- Грамотне усне та письмове мовлення- Чітка дикція, привітність, клієнтоорієнтованість- Вільне володіння українською та російською мовами
Оператор на переборку сухофруктів, горіхів
Трюфф Роял, Дніпро
Кондитерська фабрика ТОВ«УНФ Трюфф Роял" запрошує на постійну роботуоператора лінії  переробки горіхів, сухофруктів;Навчання безкоштовно.Вимоги:Уважність, орієнтованість;без шкідливих звичок;бажання працювати;фізична витривалість;дисциплінованість, акуратність, врівноваженість.Умови роботи:Офіційне працевлаштування згідно КЗпП  України;Стабільну та вчасну заробітну плату 2 рази на місяць.Графік роботи: п'ятиденний  (з 7:00 до 19:00).Місце роботи м. Дніпро за адресою:вул. Адміральська, 79 (за  фабрикою  Вініл, р-н с. Мирний, проїзд маршрутками 136, 36, 223, 226)Дзвінки по телефону та співбесіди проводяться лише у робочі дні:з понеділка до п’ятниці, з 9−00 до 17−00 години дня.Попередня співбесіда по телефону є обов’язковою ...
Оператор call-центра (на дому)
Telesales, Дніпро
Ми займаєтся вже 10 років продажем фін. послуг в Ізраїлі, таких як:Особисте страхування — здоров’я, нерухомості, бізнесу.Пошук втрачених накопичень — пенсійних, страхових, звільнювальні, учбові.Повернення прибуткового податку, та інше.Звучить складно, але за бажанням ми Вас навчимо безкоштовно!️ПРО ДАННУ ВАКАНСІЮ (менеджер по Лідам):Це вихідні дзвінки і призначення передзвону клієнту, тобто «лід» на безкоштовну консультацію з менеджером з продажу, що не зобов’язує клієнта купувати послуги, а лише послухати інформацію о послугах.️ГРАФІК РОБОТИ (максимально гнучкий):Індивідуальне планування роботи від 5 до 8 годин протягом дня, це 5/2, але можливий і інший варіант. Вихідні дні ПТ та СББ (шабат дзвонити не можна). ВИМОГИ:Якщо Вам потрібна відаллена робота, то наявність ПК/ноутбук, гарн. з мікр. та доступу в інтернет, працювати через телефон/планшет НЕМОЖЛИВО!Знання російської мови (чи суржику), або можливо івриту.? Можливе офіційне працевлаштуваня.? Гарантована оплата праці кожні 2 неділі.? Карьерний розвиток, до менеджера з продажу.Для отримання додаткової іформації або запису на співбесіду.️: +38 0938881001 (приймаю дзвінки з 10:00 до 20:00).?: VIBER (приймаю смс 24/7).
Оператор ПК (Набор документов, ЕН Новой почты, диливери, Укрпочты)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Наша Компанія шукає відповідальних та працьовитих співробітників на посаду «Оператор ПК (Набор документов, ЕН Новой почты, диливери, Укрпошты)» для нашого виробничого підрозділу у місті Дніпро.Основні обов’язки включають:Набір та Друк документівВимоги до кандидатів:Без досвіду роботи або з досвідом — ми готові навчати нових співробітників;Висока працездатність та фізична витривалість;Відповідальне ставлення до виконання завдань;Здатність працювати в команді та дотримуватися встановлених термінів.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування згідно з трудовим законодавством;Конкурентну заробітну плату та систему премій;Гнучкий графік роботи;Можливість професійного зростання та розвитку.Якщо ви маєте бажання долучитися до нашої команди та вмієте ефективно працювати, будь ласка, надсилайте своє резюме на нашу електронну адресу або звертайтеся до нас за контактним номером телефону. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу заявку!
Старший оператор на АЗС
, Дніпро, Дніпропетровська область
«VostokGaz» — найбільша мережа АЗС у регіоні. Наша компанія заснована у 2006 році. На сьогодні ми відкрили 36 заправних станцій. У зв’язку з розвитком нашої компанії Ми запрошуємо стати частиною нашої команди: Старший оператор (оператор) на АЗС с. Новоалександрівка (за Сурсько-Литовським цвинтарем)Компанія пропонує:Гнучкий графік роботи: посмінний, добовий (доба/двое), є тільки денні змінні 2/2Офіційне працевлаштуванняЗавжди своєчасну виплату заробітної плати (2 рази на місяць)Професійне навчання та можливість кар'єрного зростанняЗаробітна плата складається зі ставки та бонусів за виконання показниківЩо потрібно робити:Якісно обслуговувати клієнтів відповідно до корпоративних стандартів мережіАктивно продавати паливо та товари магазинуКонсультувати клієнтів щодо асортименту АЗСЗдійснювати розрахунок клієнтів на касіЗабезпечувати виконання касової дисципліниГотувати продукцію за стандартами мережіВимоги:Досвід роботи у сфері продажу чи обслуговування клієнтівЗнання та розуміння азів касової дисципліниДосвід роботи з ПК (Excel, Word)Телефонуйте: 095 508 18 56 (Лідія Олександрівна)
Консультант на телефонні дзвінки
, Дніпро, Дніпропетровська область
ТОВ "Spring". Набираємо до команди консультанта на телефонні дзвінки. Готові розглянути без досвіду. Зарплата від 4000 грн. на тиждень. Графік з 10:00 до 17:00. Готові надати житло. З усіх питань – дзвоніть.
Оператор заправних станцій
490, ПАВЛОГРАДСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 9500 грнУ тому числі основна: 9500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:посада ПОМІЧНИК ОПЕРАТОРА ЗАПРАВНИХ СТАНЦІЙ, здійснює обслуговування клієнтів мережі заправних станцій WOG, заправляє пальними та мастильними матеріалами на АЗС автотранспортні засоби та інше згідно посадової інструкції. Робота зміна 12 годин. Місце проведення робіт Павлоградський р-н с. Богуслав. За додатковою інформацією звертатись за телефоном 050-674-62-05 Ірина МиколаївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: відсутні
Оператор комп'ютерної верстки
450, ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Знання графічних програм Corel, PhotoshopДодаткова інформація за телефоном: 00671198416, Надія ІванівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання програм Corel, Photoshop
Оператор ПК робота для студентів
, Дніпро, Дніпропетровська область
Шукаєш драйвову роботу з крутою командою?Тоді тобі до нас!Ми рекрутингове агентство шукаэмо круих спецыалыстыв дя нашого партнера «Корпорація 13», компанія, яка вже більше 10 років займається аналізом спортивних подій і прогнозує їх походження, відкриваємо офіс в Шукаємо тих, хто:Вміє вирішувати проблеми креативно і мислити свіжо.Легко налагоджує контакт з людьми і створює доброзичливу атмосферу.Готовий розвиватися і рости разом з нашою командою.Ми пропонуємо:Постійну роботу: працюй в піжамі, якщо хочеш :)Зарплату від 35000 грн/місяць: цінуємо твою працю!Щотижневі виплати: жодних затримок!Цікаві завдання: нудьгувати не доведеться!Кар'єрний ріст!Чим ти будеш займатися на позиції Оператор ПК:Спілкуватися і спілкуватися багато з цікавими людьмиПроводити консультаціїДопомагати у виборіПродавати нічого НЕ ПОТРІБНО! Тільки ГАРЯЧІ клієнти!Дружний колектив: ми завжди підтримаємо!Телефонуйте або пишіть gold_rekruter
Робота. Потрібен оператор лінії на виробництво
, Дніпро, Дніпропетровська область
Потрібні працівники на харчове виробництво (правий берег)Обов'язки:контроль лініїПропонуємо:графік роботи:1 день, 1 ніч, 2 вихідних (8:00-20:00)спец.одягхарчуваннязарплата від 18000За більш детальною інформацією телефонуйте: 06******42 Анна, 09******60 Діана, 06******28, 09******24
Оператор call-центра (вхідна інформаційна підтримка)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Якщо Ви маєте невеликий досвід роботи або студент останніх курсів, то це саме для Вас!НЕ ПРОДАЖІ!Ми — мережа супермаркетів VARUS, запрошуємо вас на посаду Оператор кол-центра (E-commerce)Запрошуємо до команди!Умови праці:Графік роботи: 5/2 (вихідні обираєте самостійно), 8 годин (в проміжку 08:00—22:00)Гібрид: офіс/віддалено.Оформлення згідно з КЗпП України з першого робочого дня.Своєчасну виплату зарплати.Можливість фінансового росту, так як працює регулярний перегляд категорії посадиНавчання.Можливість кар'єрного зростання в компанії, що активно розвиваєтьсяВимоги:Досконале володіння українською мовою: усне та письмове.Базовий рівень володіння Microsoft Office (Word та Excel).Високий рівень відповідальності.Вміння обробляти інформацію з різних джерел.Здатність швидко навчатися.Обов’язки:Обробка вхідних викликів, надання консультації клієнтам.Здійснення вихідних викликів клієнту для уточнення статусу по замовленню.Виконання стандартів обслуговування.Реєстрація та вирішення скарг і запитів клієнтів.Робота з програмами та телефонією.Чекаємо на Ваше резюме — приєднуйтесь до нашої команди!Якщо ви бажаєте вчитися новому та розвиватися разом з національним брендом, то ми чекаємо на ваше резюме!
Оператор в Інтернет магазин
, Дніпро, Дніпропетровська область
Робота в офісі, без дистанційного формату.Вимоги:Вільне спілкування українськоюГотовий до навантажень та роботи на результатМаєш досвід роботи у програмах CRM, Excel.Умови роботи:Навчання та оплачуване стажування.Перспективні шляхи розвитку для кожного!Комфортний та облаштований офіс.Графік роботи: з 9.00 до 19.00 (2/2) (є можливість самостійно обрати в які дні працювати)Обов’язки:Обробляти замовлення по телефону.Консультувати та допомагати клієнту обирати необхідний товар.Бути готовим до інтенсивного навантаження.Опрацювання вхідних телефонних дзвінків від гарячої бази.Запис на співбесіду за номером 068 537 99 31
Оператор-друкар
, Дніпро, Дніпропетровська обл.
На виробництво з переробки скла терміново потрібенОПЕРАТОР-ДРУКАР (УФ-принтер)З/пл: від 20000 до 35000 грн/міс., виплати своєчасні.Є доставка на роботу та з роботи.Гр/роботи: п'ятиденний, з 8.00 до 17.00.Телефонуйте виключно з 9.00 до 18.00.
Оператор верстатів з ЧПК
, Дніпро, Дніпропетровська обл.
На виробництво з переробки скла терміново потрібенОПЕРАТОР ВЕРСТАТІВ З ЧПК(Вміння читати креслення, навчання).З/пл: від 20000 до 35000 грн/міс., виплати своєчасні.Є доставка на роботу та з роботи.Гр/роботи: п'ятиденний, з 8.00 до 17.00.Телефонуйте виключно з 9.00 до 18.00.
Робота Оператор-касир АЗС м. Дніпро, вул. Генерала Пушкіна
, Дніпро, Дніпропетровська область
Національна мережа автозаправних комплексів «БРСМ-Нафта» запрошує приєднатися до нашої команди.Вимоги:- Бажаний досвід на посаді касира;- Високий ступінь відповідальності, уважності і доброзичливості;Основні завдання Оператора-касира:- Обслуговування клієнтів АЗК (відпуск палива і супутніх товарів на касі);- Забезпечення високоякісного обслуговування покупців відповідно до стандартів Компанії.Компанія пропонує:- Своєчасну і стабільну виплату заробітної плати, офіційне оформлення, оплату лікарняних і відпускних.Не втрачайте часу! Телефонуйте та дійте!