Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Вечерняя в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Вакансія для студента від 18 років
, Дніпро, Дніпропетровська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ти енергійний, ввічливий, тобі подобається спілкуватися з людьми – приєднуйся!Твоїми основними обов’язками будуть:* Люб’язне обслуговування та розрахунок Гостей на касі * Контроль відповідності зважування, маркування товарів Ти навіть не думав, але ось що таке робота в «Сільпо»:* Ми крута мережа України, ну справді. Ми рулимо, хто буде сперечатися?* Ми розуміємо, що пари – з другої, а друзі – о десятій, тому пропонуємо тобі гнучкий графік роботи.* Офіційне працевлаштування. А це значні переваги, як ти знаєш.* Так, тут ти можеш побудувати кар’єру, все справді залежить від тебе.
Уборщица в офис (частичная занятость)
ООО, Днепропетровск, Дніпропетровська область
В компанию требуется уборщица с частичной занятостью.Требования: умение работать с техникой типа пылесос, внимательность, аккуратность.Обязанности: уборка офисного помещения в утреннее и вечернее время, сухая и влажная уборка, вынос мусора.Мы предлагаем: еженедельная оплата труда, хороший коллектив, оптимальные условия труда.Обращайтесь т. 050--574--02--З8 Менеджер ОльгаООО "Эпсилон Сервис"
Уборщица в цех производства (неполная занятость)
ООО Фаст - инвест, Днепропетровск, Дніпропетровська область
Требования:Желательно с опытом уборки помещений;Пунктуальность, организованность.Наличие санитарной книжки.Обязанности:Выполнение уборки территории цеха в утреннее и вечернее время;Выполнение сухой уборки ежедневно.Условия труда:График работы – посменный.Достойная оплата труда.Дружный коллектив.Более детальную информацию Вы сможете узнать по данным номера телефона:096-З95-05-47, 066-008-24-7З - Анастасия Сергеевна
Подработка - раздача вечерних газет
ТОВ, Ломпас, Днепр, Днепропетровск, Дніпропетровська область
Свободный график, ежедневная оплата-фиксированная по факту выполненной работы. От 400 грн/день.По работе и всем вопросам звоните, тел. 098—07—075—08 (Юлия Викторовна) // работа на лето, на каникулы, на отпуск, подработка в выходные, с ежедневной оплатой, для школьников, студентов, молодых мам, пенсионеров, без оформления, временная работа, дополнительный заработок.
Адміністратор в Barbershop
, Дніпро, Дніпропетровська область
**Опис компанії:** Наш салон - це затишне місце, де кожен клієнт може насолодитися високоякісними послугами та професійним обслуговуванням. Ми шукаємо талановитого та дружелюбного адміністратора, який допоможе нам підтримувати високий рівень сервісу та затишну атмосферу в нашому салоні.**Обов'язки:**- Вітання та обслуговування клієнтів барбершопу, надання інформації про послуги та ціни.- Запис клієнтів на процедури, контроль за розкладом та організація прийому.- Ведення обліку послуг та фінансових операцій з клієнтами.- Підтримання чистоти та порядку в зоні рецепції та загальних приміщеннях салону.- Допомога персоналу салону в організації роботи та виконанні повсякденних завдань.**Вимоги:**- Досвід роботи вітається, АЛЕ не є обовʼязковим- Ввічливість, вміння знаходити спільну мову з різними людьми та приділяти увагу потребам клієнтів.- Організаційні навички та вміння ефективно працювати в умовах високого навантаження.- Бажання навчатися та розвиватися в сфері краси та догляду за нігтями.- Готовність працювати в гнучких графіках, включаючи вечірні та вихідні дні.**Умови:**- Графік роботи : з 9:00 до 19:00- Конкурентна заробітна плата 20000 + премії.- Навчання та професійний розвиток за рахунок компанії.- Приємний колектив та дружня атмосфера роботи.- Обід за рахунок Компанії.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та робити наших клієнтів щасливими, надішліть своє резюме на номер телефону з позначкою "Вакансія: Адміністратор в Barbershop". Ми чекаємо саме на вас!
Прибиральник виробничих приміщень
470, КРИВОРІЗЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 7000 грнУ тому числі основна: 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Прибирання в цеху по виробництву випічки. ПРОЖИВАННЯ мкр. Східний, мкр. Ювілейний , пл. Артем, Вечірній , мкр. Сонячний та Гірницький, вул. Бикова., графік:2 через 2 з 7.00 до 19.00 2 через 2 дня. (для резюме), звертатись за телефоном (056)470-11-41 Олена АнатоліївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:ІншеКоментар: з 7.00 до 19.00 2 через 2 дняУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: відсутніОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність
Помощница с разговорным английским
, Дніпро, Дніпропетровська область
Опис вакансіїГрафік роботи осінь-зима: з ПН по ПТ — з 17:00 до 01:00 за київським часомСБ — з 18:00 до 23:00 за київським часомГрафік роботи весна-літо: з ПН по ПТ — з 16:00 до 00:00 за київським часомСБ — з 17:00 до 22:00 за київським часомЩо ми хочемо від менеджера нашої компанії:Перше, та найголовніше — якісний рівень розмовної English language (Level B2-C1).Друге — завжди пам’ятати, що ви — «голос» компанії, тому вам потрібно забезпечувати високий рівень обслуговування клієнтів.Що входить у цей пункт: Ви будете приймати вхідні дзвінки від потенційних клієнтів (важливо це робити швидко і якісно; пропустив дзвінок — втратив клієнта), виявляти потреби клієнта та надавати інформацію щодо послуг компанії DT CleaningТретє — ви маєте мати добре розбиратись у комп’ютері, так как ви мусите обробляти заяви та реєструвати звернення у внутрішній базі даних CRM з телефонних дзвінків та електронної поштиВажливі Вимоги та Навички, якими повинен володіти менеджер нашої компанії:Це нелегка робота, яка потребує високого рівня уваги та відповідальності.Ви маєте розуміти, що ви будете працювати в вечірній/нічний період дня, і повинні бути виспаним та зосередженим.Якщо ви маєте досвід роботи в сфері продажів та клієнтського обслуговування, ми розглянемо ваш application відразу.Звичайно ви повинні мати навички комунікабельності та вміння ефективно працювати в команді, багатозадачність та стресостійкість.Не маловажливо — це якісне підключення до інтернету та якісна гарнітура.Що ми пропонуємо для менеджера компанії:Зарплата 400 CAD/міс. на початку (далі: вище продуктивність — вища заробітна плата)Довгострокова робота у дружньому та динамічному колективі з можливістю професійного розвиткуНадсилайте свої резюме за посиланням [відгукнутися] або звертайтеся за телефоном +16475588411 (WhatsApp).ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ: Якщо ми узгоджуємо вас на вакансію менеджера, у вас є 2 дні на навчання та засвоєння всієї важливої інформації, і 4 дні на performance ваших навичок. Далі, ми вирішимо, чи продовжиться наша співпраця.Якщо ви маєте відповідні навички та бажання працювати в дружній команді, будемо раді бачити вас у нашій компанії. Приєднуйтеся до DT Cleaning та робіть наше місто чистішим разом із нами!
Требуется бариста в кофейню
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ми шукаємо професійного та енергійного барісту, який долучиться до нашої команди та забезпечить наших клієнтів смачними напоями та високоякісним сервісом.Обов'язки:- Графік роботи 3-4 днів на тиждень. Вихідні обговорюються заздалегідь зі зміннецею. Будні дні з 13:00 до 21:00, вихідні з 10:00 до 21:00- Забезпечення високоякісного обслуговування клієнтів, зокрема приготування кавових напоїв, чаю та інших асортиментних позицій;- Підтримка чистоти та порядку на робочому місці;- Співпраця з іншими членами команди для забезпечення ефективної роботи кав'ярні;Вимоги:- Чесність, охайність;- Досвід роботи барістою буде перевагою.- Знання процесу приготування кавових напоїв;- Вміння швидко адаптуватися до змін;- Відповідальність та пунктуальність;- Комунікабельність та вміння працювати з клієнтами;- Готовність працювати в змінному графіку, включаючи вечірні та вихідні дні.Пропонуємо:- Стабільну заробітну плату та можливість отримання бонусів за високі показники роботи;- Дружню та динамічну робочу атмосферу;- Забезпечення усіма необхідними інструментами для роботи;Кав'ярня знаходиться біля Парку Шевченка.
Експедитор
ТМ Водолей, Дніпро
У Компанію ВОДОЛІЙПотрібно: Вантажник-експедитор для доставки очищеної питної води (19л) за адресами.Так само необхідні люди на вечірню доставку, графік з 17:00 до 22:30.підійде студентам і для підробіткуКомпанія гарантує: Високу оплату праці; Стабільну зайнятість; Дружній колектив; Кар'єрний ріст; НавчанняВимога: Гарна фізична форма; Охайний зовнішній вигляд; Уважність; ВідповідальністьГрафік роботи: 6 днів на тижденьЗаробітна плата від 15 000 грн до 20 000 грнЗапис на співбесіду:0631419847 Олег АнатолійовичДзвонити з 9 00 до 17 00 у будній день,крім суботи та неділі
Фахівець ділянки - вантажник (вечірня зміна для студентів)
Нова Пошта, Дніпро
Нова пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «фахівця ділянки — вантажника».Ти відповідальний та сумлінно ставишся до роботи? Готовий поводитися з посилками клієнтів так, ніби це кришталева ваза? Тоді тобі точно до нас!Ми пропонуємо тобі:«білу» заробітну плату 7000-8600грн, оплачувані відпустки, лікарняні;медичне страхування, страхування життя;графік роботи 5/2 18:00—22:30 (є безкоштовне розвезення з роботи), обіди за рахунок компанії;навчання всім тонкощам роботи з посилками клієнтів;молодий дружній колектив, можливість кар'єрного зростання.Що потрібно робити:перевіряти цілісність вантажу;завантажувати та вивантажувати посилки з авто;сортувати відправлення за напрямками;розміщувати вантаж згідно зі стандартами компанії;сканувати посилки.Ми очікуємо від тебе:відсутність протипоказань щодо значних фізичних навантажень;відсутність шкідливих звичок.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти — надсилайте ваші резюме на електронну адресу або телефонуйте за номером:
Требуется курьер ( авто, мопед, велосипед)
, Дніпро, Дніпропетровська область
В службу доставки требуется курьер на своем авто, мопеде, велосипедеНаходимся в центре города, работаем по всему городуСтавка 1000 гр+ компенсация топлива + чаевые+обедЕсть вечерние сменыЗП выплачивается ежедневноВсе дополнительные вопросы по телефону
Робота, адміністратор доставки, Дніпро
, Дніпро, Дніпропетровська область
Сама найкрутіша доставка паназіатської кухні Суши&Лапша (966) до своєї команди, у дружні обійми, запрошує менеджера служби доставки їжі/адміністратора!Про нас:ми більше 9 років на ринку;близько 78% наших клієнтів-постійні;ми представлені у 4-х містах нашої країни (Харків, Одеса, Дніпро, Київ), і нещодавно відкрили двері своєї доставки у Варшаві.Давай до нас! Ми пропонуємо:зростання та прокачування твоїх «скіллів» у роботі з документами та клієнтами;дуже зручний та плаваючий графік: 09:00—21:00, 2/2;прекрасний, дружній колектив та максимальну підтримку на старті — вступ на посаду під керівництвом досвідченого наставника;безкоштовне смачне, домашнє харчування всім нашим співробітникам;стабільну виплату заробітної плати 2 рази на місяць, без затримок;круті корпоративні знижки на всю нашу чудову продукцію(суші та роли);а ще чай-кава у вільні від роботи хвилинки,вечірня розвозка додому.Кого ми шукаємо: перспективних та активних співробітників, бажано з досвідом роботи в доставці, які відповідально і серйозно ставляться до своєї професії, територіально добре знають місто, мають правильну мову, вміють і не бояться рахувати гроші, уважні. А також хочуть професійно зростати та розвиватися разом з нами.))Що входитиме до твоїх завдань:контролювати та організовувати роботу всього підрозділу та співробітників;розробляти та контролювати маршрут для кур'єрів-водіїв з доставки продукції за допомогою CRM програми та Google мап;працювати з грошима та касою;працювати у 1С;упаковувати наші суші та роли для відправки;вести внутрішню звітність.Що ти зароблятимешь? Ставка за зміну 1000 грн, та ще плюс процент від щоденної каси.Місце роботи: вулиця Новокримська (ПБ, (район перехрестя пр- та Б.Хмельницького та вул.Енергетичної, ПБ)Якщо вакансія тебе зацікавила - надсилай своє резюме, і ми обов’язково його розглянемо,Ми чекаємо саме на тебе!))
Кухар- універсал
, Дніпро, Дніпропетровська область
В службу доставки потрібний Кухар-універсал Обов'язки: Контроль якості та наявності продукції Робота на процесі Приготування страв згідно технологічних карток Умови роботи : з 10.00 до 23.00 Безкоштовне харчування та вечірня розвозка Зп виплачується каждого тижня
Робота для студентів, фахівець ділянки ( вечірня зміна, 4 години)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Нова пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «фахівця ділянки — вантажника».Ти відповідальний та сумлінно ставишся до роботи? Готовий поводитися з посилками клієнтів так, ніби це кришталева ваза? Тоді тобі точно до нас!Ми пропонуємо тобі:«білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні, медичне страхування, страхування життя;графік роботи 5/2 18:00—22:30 (є безкоштовне розвезення з роботи), обіди за рахунок компанії;навчання всім тонкощам роботи з посилками клієнтів;молодий дружній колектив, можливість кар'єрного зростання.Що потрібно робити:перевіряти цілісність вантажу;завантажувати та вивантажувати посилки з авто;сортувати відправлення за напрямками;розміщувати вантаж згідно зі стандартами компанії;сканувати посилки.Ми очікуємо від тебе:відсутність протипоказань щодо значних фізичних навантажень;відсутність шкідливих звичок.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти — телефонуйте за номером 06******36 або надсилай резюме/ повідомлення на Viber/Telegram
Global Innovation запрошує
, Дніпро, Дніпропетровська область
Global Innovation запрошує на роботу: Менеджер.Обовʼязки:консультування людей в форматі листування.Вести облік робочого дня;Вечірня звітність;Умови:Графік 5/2 с 9:00-17:00;-ЗП від 15 000 - 19 000 -Виплати щопонеділка. -Затишне та комфортне місце роботи.-Карʼєрне зростання. Від вас: ⁃ Комунікабельність.⁃ Відповідальність. ⁃ Бажання працювати на результат.
на небольшую металлобазу на пр. Слобожанском требуется охранник
, Дніпро, Дніпропетровська область
На небольшую металлобазу требуется охранник. График работы сутки/двое.Обязанности: пропускной режим, запуск/выпуск автомобилей. В вечернее время обход периметра территории объекта, + видеонаблюдение.
Провідний інженер-проектувальник (Revit BIM modeler)
Building Engineering Solutions, Дніпро
Провідний інженер-проектувальник (Revit BIM modeller-coordinator), віддалена робота з домуBuilding Engineering Solutions — це інжинірингова компанія. Заснована в третьому тисячолітті. Проектує інженерні мережі для гігантів світової індустрії: центри обробки даних, енергетика, машинобудування, аеропорти, біотехнології, залізнична інфраструктура, великі логістичні центри, торговельні моли. Клієнти виключно з США.Для нас інформаційні технології — не просто модний термін. Це різниця між правильним будівництвом і проблемою. Роблячи ставку на інновації, робимо будівництво простіше, розумніше, доступніше і відповідальніше.Допомагаємо співробітникам знаходити баланс між особистим і професійним життям. Вітаємо віддалену роботу за гнучким графіком. Заохочуємо підвищення кваліфікації. Тренуємо англійську в процесі роботи.Високо оцінюємо результативність свого українського офісу. Плани по збільшенню обсягів проектування амбітні. Для реалізації відкриваємо вакансію: провідний інженер-проектувальник (Revit BIM modeler coordinator).Запрошуємо в першу чергу з серйозним досвідом на посадах VDC Specialist, BIM modeller, MEP Engineer, Designer та аналогічних. Вимоги до кандидата:Revit;стаж в проектних організаціях, інжинірингових компаніях на посадах провідний інженер або керівник групи або проектний менеджер;вільне володіння англійською;попередня спеціалізація: інженерні мережі (електричні, вентиляція, опалення, каналізація, трубопроводи …);шукаємо тих, хто буде працювати віддалено, з дому. Обов’язково вкажіть у супровідному листі, чи є такий досвід, чи готові працювати з дому довгостроково;якщо знайомі з Navisworks — обов’язково вкажіть.Обов’язки:керівництво проектною групою або самостійне проектування; 3d моделювання инженерних мереж.проектування в Revit;Умови роботи:віддалена робота з домашнього офісу;довгостроковий контракт, фул-тайм, не фріланс! Суміщення з іншою регулярною роботою майже неможливе. Зі студентами заочної форми навчання домовимось.5-ти денний робочий тиждень з гнучким графіком (в середньому 9 годин на день); можливі нечасті вечірні наради;оплата погодинна. Відпрацьовано більше годин — більше заробіток;коригування погодинної ставки при різких коливаннях курсу;робота в міжнародній команді в великих проектах;можливість використання і вдосконалення англійської;підвищення кваліфікації та англійської мови в процесі роботи.Використані скорочення та назви:BIM — Building information modeling, інформаційне моделювання будівельVDC — Virtual Design and Construction, 3D-моделюванняMEP — Mechanical, Electrical and Plumbing, механічні, електричні та сантехнічні системиRevit — програмний комплекс автоматизованого проектування, який реалізує принцип BIM (інформаційного моделювання будівель)CAD (computer aided design) — САПР (система автоматизованого проектування). Наприклад: AutoCAD, Autodesk Architectural Desktop, ArchiCAD, Allplan, Revit, Navisworks
Работа для маляра в Днепре
, Дніпро, Дніпропетровська область
Работа в Днепре для маляра, Вскрытие забора дерево защитным средством (работа на неделю)З.п. 1000 грн смена
охрана комплекса
, Дніпро, Дніпропетровська область
В развлекательный комплекс (ресторан, гостинница, каток, прокат) находящегося на ул. Космическая требуется охранник.График работы сутки двое. Цивильная форма одежды.Обязанности- днем распределение гостей/клиентов, находясь в холле- в ресторан или в гостинницу, в вечернее и ночное время наблюдение за территорией посредством ее обхода, согласно графика.Двухразовое питание- обед, ужин.