Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Сушист в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Сушист в Днепре (Днепропетровске)"

17 938 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Сушист" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Сушист в Днепре (Днепропетровске) открыто 4 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 24,6+ грн. 0% объявлений с зарплатой 12.0+ грн, и 0% с зарплатой 13.4+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Сушист в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Сушист в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Повар в ресторан. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 21000 грн. На втором месте - Хостес с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Крупье с зарплатой 15000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Доставка їжі Ikura запрошує на роботу сушиста
, Дніпро, Дніпропетровська область
Обов`язкиприготування страв згідно технологічним картам;знання санітарних норм і правил виробництва.Вимогибажаний досвід роботи в даній сфері або проходження практики;готовність до навчання, уважність, акуратність, охайність.Умовипозмінний графік;стабільна, своєчасна заробітна плата два рази на місяць;розвіз по домівках;безкоштовне харчування;можливість кар'єрного зростання;дружній молодий колектив.
кухарь-сушист 12 квартал.
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ми шукаємо помічника кухаря-сушиста, від 18-25 років в Sushi-bar на 12 квартале. Ваша робота буде полягати у приготуванні свіжої та смачної японської кухні, зокрема ролів, суші,, нігірі, гункан. Можна без досвіду роботи.
Сушист в доставку
, Дніпро, Дніпропетровська область
Osama Sushi Вакансія від 28 вересня 2023Сушист25 000 – 35 000 грнOsama SushiГотельно-ресторанний бізнес; 10–50 співробітниківДніпроПовна зайнятість. Досвід роботи від 1 року.Опис вакансіїНаші вимоги:Вік з 18 роківВідповідальність, акуратність, толерантністьДосвід роботиОбовязки:Приготування страв і заготовок відповідно калькуляціїПідтримка чистоти і порядку на робочому місціЗакупки продуктів, прийом товаруІнвентаризаціїМи пропонуємо:Стабільний дохідЗмінний графік роботи 2/2,3/3 з 10:00 до 22:00 узгоджується з адміністраторомМожливість кар'єрного зростуВи вирішили стати частиною мережі OSAMA телефонуйте або надсилайте резюме!
Работа Сушистом
, Дніпро, Дніпропетровська область
Сушист (лівий берег) 26 000 грн 1200 грн/зміна з бонусами, зп зплежить від кількості змінЯнь сушіГотельно-ресторанний бізнес; менше 10 співробітниківДніпроПовна зайнятість. Досвід роботи від 1 року.Опис вакансіїУ звязку з розширенням шукаємо собі в команду сушиста! З досвідом від 1 року в заклад, де готують найсмачніші роли!Наші переваги:компенсація обідунадаємо форму своїм співробітникамзручна транспортна розв’язкановий ремонт та технікавеселий та молодий колективбонуси за гарну роботуТи будеш сушистом Янь суші, а це означає:Працювати у комфортних умовах;Готувати з якісних та свіжих продуктів, за якість не буде соромно.Отримувати стабільний високий! дохід Що ти будеш робити:Робити заготовки;Готувати так, щоб гостям хотілось повертатись до нас знову;Підтримувати чистоту на робочому місці.Графік роботи позмінно.Ми працюємо з 10.00 і до 21.00Відправляй своє резюме або телефонуй
Требуется Сушист
, Дніпро, Дніпропетровська область
Требуется сушист на постоянную работуГрафик работы составляется индивидуально 3/3, 5/2, 2/2Выплата зп еженедельноГрафик работы 10.00-23.00 (развозка)Пишите Вайбер, телеграмм
Работа в Эстонии сушистом. Бесплатная вакансия. Прямой работодатель!
, Дніпро, Дніпропетровська область
INTREZO — прямой работодатель из Эстонии, который занимается пищевым производством, сельским хозяйством и предоставлением клининговых услуг.robota.estonia.ua – инстаграм с другими вакансиями от нашей компании.Обязанности:Приготовление суши;Поддержание чистоты и порядка на рабочей зоне.Требования:Опыт работы обязателен!Предлагаем:Официальное оформление;Готовы предоставить все требуемые документы для легализации в Эстонии;Комфортабельное проживание от работодателя;Предоставляем форму одежды.Условия сотрудничества:ЗП 1700 € в месяц.Для более подробной информации звоните по указанному номеру телефона, и Вас проконсультирует наш специалист из Украины!
Вакансія Сушист
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ikura Дніпро терміново шукає сушиста !!!! Дружній колектив , гнучкий графік роботи , гідна та своєчасна оплата праці ! Телефонуй вже зараз !!! Ми чекаємо саме на тебе !!!!