Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Конструктор швейных изделий в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Керівник швейного цеху
ТОВ «Адверс», Дніпро
Швейний цех MOVATEX шукає Керівника швейного цеху.Обов’язки:Організація безперебійної роботи виробництваскладання графіків видачі партії та дотримання термінівЗакупка витратних матеріалів та фурнітури для безперебійної роботи виробництваЗдійснення контролю за своєчасним виконанням виробничих процесів та дотримання виробничого плануОптимізація та контроль виробничих процесів та витрат.Організація роботи конструкторського, закрійного та складськоі групиКомунікація з підрядниками та клієнтомВедення звітності (рахунки, зп, таблиця витрат)Вимогидосвід роботи на аналогічній посаді від 1 рокувідповідальність та організаційні здібностізнання виробничих, технологічних процесів швейного виробництвавпевнений користувач ПК, excel таблицями та wordМи забезпечуємо:Відмінну трудову атмосферу;Гідний рівень заробітної плати;Офіційне працевлаштування та своєчасну оплату відповідно до законодавства;Комфортні умови праці;Нормований трудовий день з 9:00 до 18:00Якщо зацікавила вакансія, можете просто зателефонувати і ми домовимось про зустріч.+38(067)695-15-15Чекаємо у нашій команді!
Конструктор-закройщик
, Дніпро, Дніпропетровська область
Швейному производству требуется конструктор - закройщик ! Требования : умение грамотно делать раскладку , умение разрабатывать лекала !также вносить коррективы ,доработка ! Комфортные условия труда ! Левый берег ! График работы: 08:00-17:00, 09:00-18:00Если ты умеешь креативно мыслить , грамотно делать раскладку ! Ответственная , порядочная ! Скорее звони ! Мы ждём именно тебя )
Швачка жіночого одягу
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ми виготовляємо жіночий одяг під власним брендом та успішно працюємо на ринку України. Зараз в наш дружній колектив шукаємо ШВАЧКУ жіночого ОДЯГУ.Вимоги:Вміння прошивати виріб з початку і до кінцяДосвід роботи на промислових швейних машинах (БАЖАНО)Досвід роботи від 1-го рокуВисока працездатність та відповідальне ставлення до роботи, охайність.Ваша заробітна плата: в середньому 750-1000 грн в день, залежить від професіоналізму та об’єму виконаних робіт!!! Заробітна плата виплачується кожного тижняОбов’язки:Виконання швейних операцій: пошиття, прокладання строчок, прикріплення гудзиків, застібок та інших деталей.Контроль якості виготовленого одягу і вчасне виявлення недоліків.Ми пропонуємо:Постійну роботу (закази є завжди) в стабільной компаніїКомфортні умови праці (світлий цех, нове обладнання) та дружній колективЗручний график роботи: з 7- 00 до 16 - 00 або з 9 - 00 до 17-00 сб, нед вихідний, за бажанням можливо працювати додатково у вихідні дніМісце роботи: Правий берег, проспект О.ПоляВсі інструменти для ефективної роботиТелефонуйте за номером 06******96 Юлія. Відповім на всі запитання стосовно роботи.