Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Грузчик комплектовщик в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Грузчик комплектовщик в Днепре (Днепропетровске)"

16 150 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Грузчик комплектовщик" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Грузчик комплектовщик в Днепре (Днепропетровске) открыто 6 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 17.6+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 18,3+ грн, и 16.7% с зарплатой 15.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Грузчик комплектовщик в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Грузчик комплектовщик в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Грузчики на склад. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15824 грн. На втором месте - Грузчик экспедитор с зарплатой 15063 грн, а на третьем - Грузчик ежедневная оплата с зарплатой 14286 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Вантажник-комплектувальник (збирач нічна зміна) Лівобережний-3
, Дніпро, Дніпропетровська область
Опис вакансіїРобота ВАНТАЖНИК-КОМПЛЕКТУВАЛЬНИК.Місце роботи: м. Дніпро, Лівобережний-3 вул. Нижньодніпровська 1е.Ми пропонуємо:стабільну заробітну плату;перша денна зміна (з/п 1000 грн. за зміну);та друга нічна (1000 грн. за зміну + % за тоннаж (80 грн. за тонну), виходить до 2000 грн.).графік роботи5/2 (з понеділка по п’ятницю);дружній колектив та можливість кар'єрного росту.Основні обов’язки:комплектування товарів згідно з накладними;відпуск товарів клієнтам;прийом товарів на склад;виконання інших завдань, пов’язаних зі складською діяльністю.Вимоги до кандидатів:бажання працювати і заробляти;відповідальність та уважність до деталей;готовність до фізичної роботи на складі;наявність паспорта громадянина України;без шкідливих звичок, не судимий!можливість працювати у зміни (денна/ночна).Досвід роботи не є обов’язковим. Ми з радістю навчимо Вас всьому необхідному.Є побутові приміщення (роздягальня, душ).З питань працевлаштування та графіка Пн — Пт з 9:00 до 15:00 ТЕЛЕФОНУВАТИ.Юрій Васильович 097−577−98−98Сергій Васильович 096−968−06−40; 066−483−94−31Анатолій Васильович 097−097−07−32; 099−339−79−45; 093−748−22−40
Вантажник (робота на складі, Дніпро)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Група Компаній АФІНА, спеціалізується на дистрибуції товарів побутової хімії і косметики, та надання логістичних і транспортно-експедиційних послуг.Запрошуємо на роботу вантажника-комплектувальникаВимоги:Досвід роботи на складі вантажником/комплектувальником буде перевагою;Готовність до фізичних навантажень.Обов'язки:Збірка і комплектація товару за накладними (продукти харчування, напої,побутова хімія);Вивантаження і розстановка товару по зонам;Здійснення вантажно-розвантажувальних робіт.Умови праці:П'ятиденний графік роботи (з 8 до 18 );Місце роботи - Запорізьке шосе 37.Офіційне працевлаштування;Соціальний пакет;Своєчасна виплата зп.На території є бомбосховище.Додаткові питання і запис на співбесіду за тел. 06*********62, Анна ( з 10 до 17)
Вантажник-комплектувальник
, Дніпро, Дніпропетровська область
Виробниче підприємство товарів медичного призначення «Екобинт»- шукає«Вантажника-комплектувальника». Обовʼязки: - відбір та комплектація (пакування) товару згідно видаткової накладної; - вантажно-розвантажувальні роботи за необхідністю. Графік роботи: - 5/2 з 09:00-18:00. Субота та неділя вихідні. - Заробітня плата 18000 грн. на руки. Оплата праці два рази на місяц,без затримок. Знаходимось на вулиці Ударників,27, територія Комбайнового заводу, район Автовокзалу. Телефонуйте за номером,Ірина: 06*********56До зустрічі!
Расклейщик объявлений. Промоутер
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компания ТОВ "А-СЕРВ-ПЛЮС" аутсорсинговая компания. Ежедневно наша организация выводит около 800 – 1000 человек (грузчики, мебельщики, комплектовщики, кладовщики и тд) на различные объекты: строительные площадки, складские комплексы, транспортные компании, службы доставки и пищевые производства.В связи с открытием нового направления, на данный момент в нашей компании открыта вакансия «Расклейщика объявлений - промоутер»:Условия:- Оплата 2 гривны за расклейку одной доски объявлений- Выплата каждый день- График работы - индивидуальный (подработка в удобное время 3-4 раза в неделю по 3-6 часов)- Работа в разных районах Днепра- Офис в центре городаОбязанности:- Расклейка объявлений на объектах по списку- Размещение листовок на стендах и досках объявлений- Выполнение минимального плана по количествуТребования:Честность;Ответственность;Исполнительность;Не конфликтность.
Комплектувальник (робота на складі, Дніпро)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Група Компаній АФІНА, спеціалізується на дистрибуції товарів категорії non-food (косметика та побутова хімія), в портфелі представлені бренди світових і національних виробників.Запрошуємо на постійну роботу КомплектувальникаОбов’язки:Відбір та комплектація товарів за накладними;Виконання вантажно-розвантажувальних робіт.Вимоги:Досвід роботи на складі комплектувальником/вантажником буде перевагою;Відмінна фізична підготовка.Уважність, відповідальність, акуратність та порядність.Умови роботи:Графік роботи (з 8 до 18)+ 2 суботи робочіМісце роботи - ж/м Тополь-1, Запорізьке шосе 37. (р-н Епіцентр, Метро)Зручна транспортна розв'язка;Офіційне працевлаштування;Відпустка 24 календарних дні;Соціальний пакет у вигляді премій (вислуга років, новий рік), а також є можливість придбати товар зі знижкою до 50%;Конкурентна заробітна плата;Своєчасна виплата.На території є бомбосховище.Додаткові питання та запис на співбесіду за тел. 06*********62, Анна ( с понеділка по п'ятницю с 10 до 16).
Шукаємо вантажника-комплектувальника, 3 години -600 грн
, Дніпро, Дніпропетровська область
Шукаємо вантажника-різноробочого для вигрузки та погрузки товара (виставлення вуличної торгівлі. Графік з 6.00 до 9.45Заробітна плата від 4000 за тиждень. Є бонуси, премії, додаткові підробітки.Роботи багато, чекаємо на усіх бажаючих.
Терміново ! Вантажник Дніпро Лівий берег Генерала Захарченка15
, Дніпро, Дніпропетровська область
На постійну роботу потрібен вантажник комплектувальник на продуктовий склад.Графік роботи : 2 в день , 2 дні в ніч , 2 дні вихідні ЗП: 1000 грн / зміну
ТЕРМІНОВО! Вантажник-комплектувальник
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компаніїї, що розвиваєтся на постіну роботу на виробництво потрібен Вантажник-комплектувальникВимоги:активний, без шкідливих звичок, чоловік;пунктуальність;уважність.Умови роботи :графік праці 5/2, з 8 -18;гідну та своєчасну заробітну плату два рази на місяць;робота в приміщенні.Обов’язки :збір замовлень за маршрутним листом;завантаження-розвантаження сировини, готової продукції;забезпечення чистоти на робочому місціМісце роботи: лівий берег, вул. ЛюбарьскогоДзвонити з 09:00 по 18:00 з понеділка по п’ятницю
Комплектувальник - вантажник (комплектовщик-грузчик)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія «Море Пива» — найбільша національна роздрібна мережа магазинів розливного пива запрошує до роботи вантажників на наш склад.Умови роботи:Графік роботи п'ятиденний, з 9:00 до 18:00, сб-нд вихідні;конкурентний рівень заробітної плати, фіксована ставка за годину;своєчасна заробітна плата 2 рази на місяць;робота в стабільній компанії та можливість професійного зростання;склад знаходиться за адресою вулиця Журналістів, 7.Вашими обов’язками буде:комплектація товару згідно з накладною;навантаження, розвантаження продукції;розміщення товару на складі;Маєте гарну фізичну форму і ви відповідальна людина?Тоді обов'язково телефонуйте за номером: 06*********52 Ілля або надсилайте ваш відгук і ми з вами зв'яжемось.
Вантажник (Комплектувальник)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія ІНВЕНТ ГРУП - офіційний дистриб'ютор мастильних матеріалів SHELL, повідомляє про відкриття вакансії:Співробітник складу (вантажник)Ми пропонуємо:нормований графік роботи, з 9:00 до 18:005-ти денний робочий тижденьофіційне працевлаштування з 1-го дня роботиоплачувану відпустку та лікарнянісвоєчасну виплату заробітної платикомпенсацію харчування 130 грн в день та проїзду 50 грн в день (виплачується раз на місяць)склад знаходиться на проспекті Івана Мазепи по вул. Танцюрина Балка, 6 (минула назва Юдіна)Основні завдання:навантажувально-розвантажувальні роботискладання замовлень за накладнимирозміщення ТМЦ за складомучасть в інвентаризаціїведення карток складського облікуВід кандидата очікуємо:хороший рівень фізичної підготовкивідсутність шкідливих звичоквідповідальність та старанністьШановні кандидати, звертайтесь за телефоном: +38************52 Кирило з 10:00 до 17:00 з Пн по Пт або залишайте відгук на вакансію.
Требуется грузчик- комплектовщик в ночные смены.
, Дніпро, Дніпропетровська область
В дистрибуционную компанию требуется грузчик- комплектовщик в ночные смены. 800грн. смена, выплата з/п 2 раза в месяц, стажировка оплачиваемая. График работы пн-пт. с 18.00 до 05.00. Справка с военкомата не нужна.Тел. 38********50 Константин
Вантажник-комплектувальник 5х2
Дніпрошкіргалантерея, Дніпро
Виробництво робочої рукавички TM «DOLONI» запрошує на роботу Вантажника-комплекувальника в складське господарство.ГРАФІК РОБОТИ:ПН-ПТ 5/2 з 08:00 до 17:30. ОбідОБОВ’ЯЗКИ:розвантаження та розміщення сировини і матеріалів в всередині складського господарства;допомога комірнику у видачі сировини та матеріалов на виробництво;збирання та комплектація продукції за накладними для торгових мереж та гутовиків. Робота з великим асортиментом продукції.Важливо: наявність досвіду роботи комплектувальником або комірником від 1 року. Практика роботи з великим асортиментом товару.МІСЦЕ РОБОТИ: Лівий берег, вул.Курсантська, 24, р-н Авторинку ж/м Північний goo.gl/maps/AssNGRS2Fk8nUfAp8ПРОЇЗД маршрутами № 37, 98, 43, 158 до зупинки «Завод ЗБК/ІСТА»УМОВИ РОБОТИ:заробітна плата 2 рази в місяць;щорічна оплачувана відпустка 24 к.д.;комфортні побутові умови: душові, роздягальні, кімната для прийому їжи;спецодяг за рахунок підприємства.Є питання питанння — звертайся. Чекаємо на дзвінок.
Вантажники-комплектувальники
, Дніпро, Дніпропетровська обл.
ВАНТАЖНИКІВ-КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКІВЗапрошує на роботу Крупна компанія з виробництва пластмасових виробів "Алеана»м. Обухів, Київської області.1. Працівники з інших регіонів забезпечуються житлом2. Заробітна плата для працівників з досвідом роботи від 20000 грн3. Офіційне працевлаштування і заробітна плата4. Забезпечення спецодягом, соцпакет5. Щорічна премія за вислугу років, матеріальна допомога в разі хвороби6. Виплата з/пл 2 рази на місяцьАдреса: Київська область, м. Обухів, Каштанова 25 (район лікарні).Наш сайт: http://aleana.ua/Телефон відділу кадрів: