Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Грузчик в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Грузчик в Днепре (Днепропетровске)"

13 797 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Грузчик" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Грузчик в Днепре (Днепропетровске) открыто 142 вакансий. Для 25.4% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.2+ грн. 24.6% объявлений с зарплатой 15.8+ грн, и 16.9% с зарплатой 13.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Грузчик в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Грузчик в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Монтажник мебели. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Стекольщик с зарплатой 22000 грн, а на третьем - Оператор линии розлива с зарплатой 21000 грн.

Найдите подходящую статистику

Грузчик 2/2

Смотреть статистику

Грузчик без опыта

Смотреть статистику

Грузчик в магазин

Смотреть статистику

Грузчик в ресторане

Смотреть статистику

Грузчик вахта

Смотреть статистику

Грузчик дворник

Смотреть статистику

Грузчик ежедневная оплата

Смотреть статистику

Грузчик карщик

Смотреть статистику

Грузчик комплектовщик

Смотреть статистику

Грузчик мебели

Смотреть статистику

Грузчик мерчандайзер

Смотреть статистику

Грузчик на доставку

Смотреть статистику

Грузчик наборщик

Смотреть статистику

Грузчик подработка

Смотреть статистику

Грузчик приёмщик

Смотреть статистику

Грузчик продавец

Смотреть статистику

Грузчик с проживанием

Смотреть статистику

Грузчик сборщик

Смотреть статистику

Грузчик фасовщик

Смотреть статистику

Грузчик экспедитор

Смотреть статистику

Грузчики на склад

Смотреть статистику

Ночной грузчик

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Грузчик-комплектовщик на склад
ФОП Маланюк А.В. (производство бумажной продукции), Вся ; Дніпропетровська область; Дніпро (Дніпропетр ...
Частное производство высококачественной бумажной продукции ищет сотрудников. Требуются Грузчики-комплектовщики.Работа: прием товара на складе, контроль размещения.Условия: 8-мичасовой рабочий день в рамках комендантского времени, посменная оплата от 1000 грн. за выход.Требования: упрощенная система поиска сотрудников, поэтому рассмотрим всех желающих и способных работать.(В связи с выездом некоторых сотрудников за границу - актуальны и другие вакансии-уточняйте по телефону).По работе и всем дополнительным вопросам звоните:+380965504531 или +380660137536 Менеджер Юлия.  
Вантажник (робота на складі, Дніпро)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Група Компаній АФІНА, спеціалізується на дистрибуції товарів побутової хімії і косметики, та надання логістичних і транспортно-експедиційних послуг.Запрошуємо на роботу вантажника-комплектувальникаВимоги:Досвід роботи на складі вантажником/комплектувальником буде перевагою;Готовність до фізичних навантажень.Обов'язки:Збірка і комплектація товару за накладними (продукти харчування, напої,побутова хімія);Вивантаження і розстановка товару по зонам;Здійснення вантажно-розвантажувальних робіт.Умови праці:П'ятиденний графік роботи (з 8 до 18 );Місце роботи - Запорізьке шосе 37.Офіційне працевлаштування;Соціальний пакет;Своєчасна виплата зп.На території є бомбосховище.Додаткові питання і запис на співбесіду за тел. 06*********62, Анна ( з 10 до 17)
Грузчики на склад (ежедневная оплата)
ТМ Ромашка, Днепр, Днепропетровск, Дніпропетровська область
Требуются Грузчики (ответственные и исполнительные) Возможно студенты. Посменная оплата. От 1100 грн. и более. График работы свободный (совмещение с основной работой/ учёбой). Возможность работать от 1 дня в неделю или только по выходным. По работе звоните: (067)-68З-97З0 или (095)-214-6З8З Юлия Викторовна
Грузчик (посменный график)
ТОВ «ОЛДС групп», Днепропетровск, Дніпропетровська область
ТОВ «ОЛДС групп» приглашает на работу грузчиков.Полная занятость. График согласовывается (дневные или ночные смены).Требования: без вредных привычек, отсутствие судимостей, хорошая физическая форма, выносливость.Обязанности: выгрузка/погрузка товара со склада и на складУсловия труда: высокая заработная плата, хороший коллективПо всем интересующим вопросам обращайтесьт. 050--574--02--З8 Менеджер ОльгаСветлана Игоревна
Грузчик, срочно требуется
«Сонет», Днепропетровск, Дніпропетровська область
В отдел кулинарии компании «Сонет» требуется грузчик для приема товара Примем на работу физически здоровых кандидатов, ответственных, исполнительных, аккуратных.Образование и опыт работы не имеет значения.Заработная плата: 12500 грн. выплачивается еженедельно либо помесячно (по договоренности).График работы: полный рабочий день с 8-17Условия труда:- штатное питание;- благоприятный климат внутри коллектива;- своевременная оплата.Будем рады видеть Вас среди наших коллег!Резюме не рассматриваются.Звоните в рабочее время Пн-Пт, по телефону 096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗАнна Викторовна
Грузчик с ежедневной оплатой
ТОВ, Ломпас, Днепр, Днепропетровск, Дніпропетровська область
Мы открываем новый складСрочно нужны Грузчики для работы на хороших условиях. Оплата работы из расчета за смену - около 10000 грн в месяц. Можно взять как подработку. По работе и всем вопросам звоните, тел. 098—07—075—08 (Юлия Викторовна)
Грузчик
ФОП Барек Дмитрий, Дніпро
Требования: Обязанности: Срочно требуються грузчики на склад в Днепре. Смена дневная и ночная  .Оплата 500 грн,выплата ЕЖЕДНЕВНАЯ.Робота НЕОФИЦИАЛЬНОСклад находиться на левом берегу ул.Днепросталевская .Условия:
Вантажник на склад
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія Гарна СтраваПотрібен вантажник на складВимоги:-Пунктуальність, відповідальність,- Готовність до фізич. навантаженням, динамічність,Умови роботи:-Робочий день з 7:00 до 16:00. 52.-Робота на складі продовольчих товарів.-Адреса: вул. Дніпросталівська 1 (Лівий берег)Дзвоніть за номером 09******40 Ігор Віталійович
Вантажник (грузчик) у Сільпо
, Дніпро, Дніпропетровська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми - приєднуйтеся! Вашими основними обов’язками будуть: • Дбайливе завантаження і вивантаження товару та розміщення його на складі. Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та: • Будьте впевнені в завтрашньому дні. Стабільна зарплата й офіційне працевлаштування • Зберігайте баланс між роботою та особистим життям. Гнучкий графік роботи і можливість часткової зайнятості • Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава) • Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що входять до Fozzy Group • Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків • Ставайте босом. Розвиток кар’єри та відповідний перегляд рівня оплати праці • Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.
Вантажник (надаємо житло)
Нова Пошта, Дніпро
Нова пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «фахівця ділянки — вантажника».Ти відповідальний та сумлінно ставишся до роботи? Готовий поводитися з посилками клієнтів так, ніби це кришталева ваза? Тоді тобі точно до нас!Ми пропонуємо тобі:надаємо безкоштовний хостел для проживання іногороднім;«білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні, медичне страхування, страхування життя;графік роботи 2/2 18:30—06:30, обіди за рахунок компанії;безкоштовне розвезення на/з робочого місця;навчання всім тонкощам роботи з посилками клієнтів;молодий дружній колектив, можливість кар'єрного зростання.Що потрібно робити:перевіряти цілісність вантажу;завантажувати та вивантажувати посилки з авто;сортувати відправлення за напрямками;розміщувати вантаж згідно зі стандартами компанії;сканувати посилки.Ми очікуємо від тебе:відсутність протипоказань щодо значних фізичних навантажень;відсутність шкідливих звичок.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти — надсилайте ваші резюме на електронну адресу відправити резюме або телефонуйте за номером.
Вантажник складу
Сытник А.С.ФОП, Дніпро
Вимоги, побажання: Без шкідливих звичок,виконавчий,рухливийОбов'язки: Вантажні та комплектувальні роботи на складахУмови: Робота з 8-17,пн-пт.
Грузчик кочегар
Папирус, Дніпро
Условия работы:смена 12 часов с 7 до 19График: пн-пт 2 выходныхОбязанности:Подготовка дров к топкеЗакладка дров, контроль работы котлаОбучение 2 неделиПроизводство на Левом берегу, конец пр. Слобожанский, пос.СамаровкаТолько мужчины!Резюме не шлите, на собеседование договаривайтесь по телефону.
Грузчик-экспедитор
, Дніпро, Дніпропетровська область
Грузчик-экспедитор18500— 25 000 ₴ Ставка + процент + премииБірсервіс, ТОВДніпро вул. проспект Богдана Хмельницького.р-н. ШевченківськийОкремим підрозділом компанії «Бірсервіс, ТОВ» є відділ логістики, який в зв’язку з розширенням діяльності шукає спеціаліста на посаду «Грузчик-экспедитор» для роботи у місті Дніпро.Основні обов’язки:Прийом та відправка вантажів;Комплектування замовлень;Організація доставки вантажів до клієнтів;Контроль якості та кількості товару;Виконання інших завдань, пов’язаних з логістикою.Вимоги:Відповідальність та організованість;Бажання працювати в команді та розвиватися;Бажання вчитися та підвищувати свої професійні навики.Ми пропонуємо:Графік роботи з 8:00 до 18:00 з понеділка по суботу + 2 додаткові вихідні дніОфіційне працевлаштування;Гідну заробітну плату, 2 рази на місяцьСтабільні умови праці;Можливість кар'єрного росту;Робота в дружньому колективі.Якщо ви зацікавлені у вакансії телефонуйте за телефономс 9:00 до 18:00 с понедельника по пятницу+38 06*********13 Роман
Вантажник , працівник на підприємство | Грузчик на производство
, Дніпро, Дніпропетровська область
Доброго дня!Ми компанія “AA Recruiting” яка займається підбором персоналу по всій УкраїніДля нашого партнера зараз потрібні працівники на виготовлення ковбасних виробів у м.ДніпроУмови роботи:•Графік 5/2 або 2 день/2 ніч / 2 вихідні•Офіційне працевлаштування•Зарплата 18000-25000•Розвозка по місту•Безкоштовне харчування•СпецодягОбовʼязки:•Виконання поставлених задач відходячи від наданої вам посадиЗнаходимось на Правому березі вул.Богдана Хмельницького 12За деталями пишіть або телефонуйте +38********71
Вантажник-комплектувальник 5х2
Дніпрошкіргалантерея, Дніпро
Виробництво робочої рукавички TM «DOLONI» запрошує на роботу Вантажника-комплекувальника в складське господарство.ГРАФІК РОБОТИ:ПН-ПТ 5/2 з 08:00 до 17:30. ОбідОБОВ’ЯЗКИ:розвантаження та розміщення сировини і матеріалів в всередині складського господарства;допомога комірнику у видачі сировини та матеріалов на виробництво;збирання та комплектація продукції за накладними для торгових мереж та гутовиків. Робота з великим асортиментом продукції.Важливо: наявність досвіду роботи комплектувальником або комірником від 1 року. Практика роботи з великим асортиментом товару.МІСЦЕ РОБОТИ: Лівий берег, вул.Курсантська, 24, р-н Авторинку ж/м Північний goo.gl/maps/AssNGRS2Fk8nUfAp8ПРОЇЗД маршрутами № 37, 98, 43, 158 до зупинки «Завод ЗБК/ІСТА»УМОВИ РОБОТИ:заробітна плата 2 рази в місяць;щорічна оплачувана відпустка 24 к.д.;комфортні побутові умови: душові, роздягальні, кімната для прийому їжи;спецодяг за рахунок підприємства.Є питання питанння — звертайся. Чекаємо на дзвінок.
Вантажник
1700, Рівненська філія Рівненського обласного центру зайнятості, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 6705 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:працювати згідно графіка, розвантаження товарів. Звертатися, 097 3065618 Юлія Трощій (Рівне)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше
Вантажник
490, ПАВЛОГРАДСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 14000 грнУ тому числі основна: 10500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Прийом, розвантаження продовольчих та непродовольчих товарів в мережах магазинів "АТБ". Місце робіт: м. Павлоград р-н 18 Вересня, ЛИВМАШ, ОРБІТА. За додатковою інформацією звертатись за телефоном 050-674-62-05 Ірина МиколаївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність
Вантажник
460, КАМ'ЯНСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 7586 грнУ тому числі основна: 7586 грнОписХарактер виконуваної роботи:ІншеКоментар: строковий трудовий договірОсновні функціональні обов'язки:виконує роботи з вантаження - вивантаження балонів з киснем на території підприємства, конт. тел. 00684916873, Світлана ЛеонідівнаВид трудового договору:строковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту
Вантажники-комплектувальники
, Дніпро, Дніпропетровська обл.
ВАНТАЖНИКІВ-КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКІВЗапрошує на роботу Крупна компанія з виробництва пластмасових виробів "Алеана»м. Обухів, Київської області.1. Працівники з інших регіонів забезпечуються житлом2. Заробітна плата для працівників з досвідом роботи від 20000 грн3. Офіційне працевлаштування і заробітна плата4. Забезпечення спецодягом, соцпакет5. Щорічна премія за вислугу років, матеріальна допомога в разі хвороби6. Виплата з/пл 2 рази на місяцьАдреса: Київська область, м. Обухів, Каштанова 25 (район лікарні).Наш сайт: http://aleana.ua/Телефон відділу кадрів:
Вантажник
450, ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Завантаження, розвантаження, переміщення вантажів та продукції по території цеху, складу та інш. Приймання товарів та сировини для виробництва, складування тари. Звертатись за тел.: (066)7249226, Вадим ПетровичВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад; професійний розвиток; сприяння працевлаштуванню інших членів родини у разі виникнення необхідності переїзду