Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Фасовщик на склад в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Фасовщик на склад в Днепре (Днепропетровске)"

15 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Фасовщик на склад" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 24.04.24, по профессии Фасовщик на склад в Днепре (Днепропетровске) открыто 3 вакансий. Для 66.7% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 16.9+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 24,1+ грн, и 0% с зарплатой 16.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Фасовщик на склад в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Фасовщик на склад в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Фасовщик на склад" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Фасувальник на склад
, Дніпро, Дніпропетровська область
На склад будматеріалів потрібні фасувальникиШукаємо працьовитих хлопців та дівчат Вимоги : можна без досвіду Обовʼязки: фасування дрібної будівельної фурнітури Склад знаходиться на правому березі. Графік пн-сб 10:00-18:00Виплати щотижня та щоденно Іногороднім надається житло за рахунок компанії
Фасувальник на склад
, Дніпро, Дніпропетровська область
Шукаємо фасувальників готової продукціі на склад Вимоги: Можна без досвіду работи Обов'язки : фасування готової продукції на складі Підтримка порядку на складі фасування за габаритами виробівУмови: Графік пн-сб 10:00-18:00 Виплати щотижневі та щоденні Іногороднім надаємо житло ! За рахунок компанії ! Молода дружній колектив чекає саме на тебе !
Фасувальник на склад
, Дніпро, Дніпропетровська область
Потрібен фасувальник на склад будматеріалівВимоги : Можливо без досвіду роботи Обов'язки : Фасування готової подукції Порядок на складі уважність та пильність Умови: Графік з пн-сб 10:00-18:00Веселий, юний та дружній колектив чекає саме на тебе ! Іногороднім надаємо житло за рахунок компаніі Прієднуйся у нашу команду!
Фасувальник/ Збиральник замовлень
Оптіма-фарм, ЛТД, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія СП «Оптіма-Фарм, ЛТД» один з ведучих дистриб’юторів медичних препаратів та товарів медичного призначення, яка успішно працює з 1994 року на ринку України шукає "Фасувальника, збиральника на аптечний склад"Чекаємо від Вас:Відповідальність;Працьовитість;Витривалість, здатність працювати у багатозадачному режимі.Обов’язки:Робота зі сканером;Переміщення товару на складі (прийом/складання/контроль);Комплектація медикаментів під аптеки та медзаклади.Пропонуємо:Підтримку колективу-завжди;Своєчасну з.п, яка залежить тільки від Вас, за вироблення;Офіційне працевлаштування з 1-го дня;Графік роботи 5/2 денні зміни. Інші подробиці за графіком можна дізнатися у телефонній розмові;Індивідуальну уніформу;Бронь співробітників;Комплексні обідиНаше місцерозташування: вул. Дніпросталевська 1А (орієнтир «Зоря» на вул.Журналістів).
Фасувальник на склад
, Дніпро, Дніпропетровська область
Потрібно на склад (пакувальник, фасувальник)Обов'язки:Склад займається оптовою торгівлею, упаковка за накладними.Графік роботи: 5/2. З 8:00 до 19:30.Ставка 25 000 грнМи знаходимося в центрі міста.З усіх інших питань, телефонуйте за вказаним номером або надсилайте свої відгуки!