Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Инженер-технолог в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Инженер-технолог в Днепре (Днепропетровске)"

14 207 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Инженер-технолог" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 27.04.24, по профессии Инженер-технолог в Днепре (Днепропетровске) открыто 5 вакансий. Для 40% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10.7+ грн. 20% объявлений с зарплатой 11.9+ грн, и 20% с зарплатой 17,9+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Инженер-технолог в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Инженер-технолог в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Инженер-конструктор. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 21160 грн. На втором месте - Главный инженер с зарплатой 19000 грн, а на третьем - Инженер технического надзора с зарплатой 18955 грн.

Рекомендуемые вакансии

Інженер-технолог
450, ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 18639 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Технологія ГУМИ .Галузь гумо-технічних виробів, технологія виготовлення гумо-технічних виробів. Інформація за тел. (067) 119-84-16, Надія ІванівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуПрофесійні компетенції (знання, навички):знання технології гуми, шин.
Виробництво
, Дніпро, Дніпропетровська обл.
Крупна компанія з виробництва пластмасових виробів «Алеана», м.Обухів Київської обл., запрошує на роботу:- Ливарників пластмас- Вантажників-комплектувальників- Налагоджувальників термопластавтоматів- Слюсарів-ремонтників- Електромонтерів- Слюсаря-інструментальника з ремонту прес-форм з досвідом роботи-.Інженерів-технологів з переробки пластмасПрацівники з інших регіонів забезпечуються житломЗаробітна плата для працівників з досвідом роботи від 20000 грнОфіційне працевлаштування і заробітна плата, забезпечення спецодягом, соцпакет, щорічна премія за вислугу років, матеріальна допомога в разі хворобиВиплата з/п 2 рази на місяцьАдреса: Київська обл., м. Обухів, вул. Каштанова, 25 (район лікарні)Наш сайт: aleana.uaТелефон відділу кадрів: 066-348-23-43
Інженери-технологи
, Дніпро, Дніпропетровська обл.
ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ з переробки пластмасЗапрошує на роботу Крупна компанія з виробництва пластмасових виробів "Алеана»м. Обухів, Київської області.Працівники з інших регіонів забезпечуються житломЗаробітна плата для працівників з досвідом роботи від 20000 грнОфіційне працевлаштування і заробітна платаЗабезпечення спецодягом, соцпакетЩорічна премія за вислугу років, матеріальна допомога в разі хворобиВиплата з/пл 2 рази на місяцьАдреса: Київська область, м. Обухів, Каштанова 25 (район лікарні).Наш сайт: http://aleana.ua/Телефон відділу кадрів: