Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Программист ПЛК в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Программист ПЛК в Днепре (Днепропетровске)"

15 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Программист ПЛК" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Программист ПЛК в Днепре (Днепропетровске) открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 9.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 11.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Программист ПЛК в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Программист ПЛК в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Программист ПЛК" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Intern/trainee analytic programmer (DAX, M, VBA, SAS, R, Python)
Business Research Group, Дніпро, Дніпропетровська область
Потреба:Наймемо технічного помічника в науковому актуарно-статистичному проекті для програмування на DAX, M, VBA, SAS, R, Python та суміжних функцій. Бажано студента.Оплата погодинна залежно від рівня. Пересилаємо через Вестерн Юніон. Погодинний облік ведете в гугл-шит файлі, щодня відзначаючи зроблені завдання.Вимоги до кандидата:Мати довготривалу кар'єрну орієнтацію на аналітичне програмування чи споріднені галузі, такі як статистика, актуарні науки, аналіз даних чи машинне навчання.Знати хоча б одну з мов — DAX, M, VBA, SAS, R, Python.Освіта або поточне навчання в одній із дисциплін: математики, статистики, актуарних чи комп’ютерних наук.Базовий рівень англійської мови.Мати швидкий інтернет, бути доступним по емейлу, скайпу, вайберу, вотсапу.Мати для роботи кілька годин на день для скайп сесій та домашніх завдань.Обов’язки за наймом:Виходити на щоденні скайп сесії.Проводити задані дослідження та писати код.Допомагати у попутних тимчасових та рутинних задачах.Заповнювати файл обліку годин на гугл драйві.Розглядаються заявки, в яких зазначено:Ім'я, прізвище, містоТелефон, імейл, скайп.РезюмеФото (необов'язково).Досвід у DAX, M, VBA, SAS, R, Python.Освіта чи поточне навчання.Скільки годин на тиждень ви можете приділити роботі.Нинішня форма діяльності (робота, навчання…).Рівень англійської мови (не критично).