Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Заместитель директора по строительству в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Требуются люди на асфальтирование
, Дніпро, Дніпропетровська область
Требуются люди на асфальтирование дорог. Без опыта работы. Всему обучим. Все вопросы по телефону.
Зараз шукаємо кваліфікованих, відповідальних кандидатів на будівництво
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ми спеціалізуємось на виконанні різноманітних будівельних робіт, включаючи нове будівництво, реконструкцію та ремонт. Зараз шукаємо кваліфікованих та відповідальних кандидатів для роботи на позиції "Рiзноробочий".Вимоги:- досвід роботи на будівельній площадці;- знання будівельних матеріалів та інструментів;- фізична витривалість та готовність до роботи на вулиці у різних погодних умовах;- здатність до праці в команді та виконання інструкцій керівництва;- відповідальність та уважність до деталей.
Потрібна робота, раді бачити вас. Потрібні фахівці,підсобні робітники
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ви будівельник, і вам потрібна робота, раді бачитимемо вас у нашій бригаді. Потрібні нормальні, які мають бажання працювати і заробляти фахівці та підсобні робітники. Працюємо по місту та області, виконуємо всі будівельні роботи (покрівельні, бетонні, фасадні, малярські та ін.). Ви готові працювати з нами? Телефонуйте.
Потрібні різноробочі на будівництво
, Дніпро, Дніпропетровська область
Потрібні різноробочі на вент-фасади робота на лісах 2-3поверх!Працюемо з 8⁰⁰до18⁰⁰Дзвонити пн-сб. З 8⁰⁰-18⁰⁰.Телефонуйте все докладніше розповім!
Шукаємо кваліфікованих будівельників, різноробиць,
, Дніпро, Дніпропетровська область
Шукаємо кваліфікованих будівельників для роботи на будивельных майданчиках по мiсту Днiпро.Вимоги: досвід роботи в будівництві, знання будівельних технологий, вміння працювати в команді та дотримуватися графіка робіт, відповідальність та пунктуальність.Ми пропонуємо: заробітну плату, яка відповідає вашим навичкам та досвіду, можливість професійного зростання та отримання нових навичок, дружню та підтримуючу робочу атмосферу, повне забезпечення якісним будівним інструментом.
Ми шукаємо підсобного працівника на допомогу нашій будівельній бригаді
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ми шукаємо підсобного працівника на допомогу нашій будівельній бригаді.Якщо ви фізично здорові, маєте досвід роботи у будівництві та чітко виконуєте поставлені завдання, ми будемо раді бачити вас у нашому колективі.
Інженер з технічного нагляду (будівництво)
470, КРИВОРІЗЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 14320 грнУ тому числі основна: 14320 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Інженер з технічного нагляду за будівництвом будівель і споруд. Досвід роботи від 2 років. Організація та контроль за будівництвом виробничих та промислових будівель і споруд. Координація виконання робіт на будмайданчиках. Контроль: термінів згідно з робочим графіком, якості виконуваних робіт;виконання вимог ТБ та ОП, роботи субпідрядних організацій. Проведення щоденних тнарад, підписання актів приймання-передачі матеріалів, передача актів до ВТВ. (для резюме), (067)372-61-24 Лілія Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назадПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання будівельних технологій і нормативно-правових актівОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Вміння керувати бригадою робітників; відповідальність, організованість, вміння працювати в команді; вміння аналізувати і вирішувати проблеми; вміння працювати з документацією та комп'ютерними програмами.
Інженер-кошторисник
ПП «Ремтекгруп», Дніпро
Будівельна компанія (генпідрядник) на постійній основі потребує інженера з проектно-кошторисної роботи з досвідом роботи.Область діяльності - будівництво магазинів "АТБ".Обов'язки:• складання, перевірка та узгодження кошторисної документації; • ведення накопичувальних відомостей та реєстрів; • підготовка та подання у строк звітностіВимоги:• освіта вища (бажано інженерно-будівельна, ПЦБ); • досвід роботи від 5 років; знання програм АВК-5, • знання нормативної документації, • уміння читати креслення;• знання основ технології будівництва, будівельних норм та правил. • бажано досвід роботи з АТБУмови роботи:• Офіційне працевлаштування;• ПН - ПТ з 9.00 до 18.00;адреса компанії: Лівий берег, вул. Б. Хмельницького.Резюме надсилати на ел.пошту: відправити резюмеЗаробітна плата обговорюється на співбесіді.
Інженер виробничо-технічного відділу
ПП «Ремтекгруп», Дніпро
Будівельна компанія (генпідрядник) на постійній основі терміново потребує інженера ВТВ Область діяльності - будівництво магазинів "АТБ".Вимоги:• Вища освіта (ПЦБ);• стаж інженером ВТВ від 1 року; також готові взяти студента, бажано дівчину.• знання програм MS Office, AutoCAD та ін;• вміння читати креслення та проектно-кошторисну документацію;• знання технологій будівельного виробництва, послідовності операцій, документообігу у будівництві;• знання законодавства України (будівельних норм ДБН (ДСТУ)).Обов'язки:• контроль за ходом виконання робіт, за забезпеченням виконання технічною документацією;• контроль та аналіз проектної документації;• аналіз та ведення виконавчої документації;• облік матеріалів та обсягів робіт.Умови роботи:• Офіційне працевлаштування;• ПН - ПТ з 9.00 до 18.00;• Стабільна заробітна плата.адреса компанії: Лівий берег, вул. Б. Хмельницького.Резюме надсилати на ел.пошту: відправити резюмеЗаробітна плата обговорюється на співбесіді.Конт. телефон: ....
Робота: Різноробочий
, Дніпро, Дніпропетровська область
Виробничому підприємству у Новокадацькому районі м. Дніпро потрібні різноробочі . Вимоги:Досвід роботи на виробництві, на будівництві; Відсутність шкідливих звичок.Умови:Змінний графік;Заробітна плата два рази на місяць;Телефонуйте 09*********06 Олена
Електрогазозварник
450, ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 20000 грнУ тому числі основна: 7310 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Проведення зварювальних робіт на виробництві та автотранспортіДодаткова інформація за телефоном 063-293-80-60 (Андрій Журенко)Вид трудового договору:строковийРежим роботи:6-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Професіоналізм
Провідний інженер-проектувальник (Revit BIM modeler)
Building Engineering Solutions, Дніпро
Провідний інженер-проектувальник (Revit BIM modeller-coordinator), віддалена робота з домуBuilding Engineering Solutions — це інжинірингова компанія. Заснована в третьому тисячолітті. Проектує інженерні мережі для гігантів світової індустрії: центри обробки даних, енергетика, машинобудування, аеропорти, біотехнології, залізнична інфраструктура, великі логістичні центри, торговельні моли. Клієнти виключно з США.Для нас інформаційні технології — не просто модний термін. Це різниця між правильним будівництвом і проблемою. Роблячи ставку на інновації, робимо будівництво простіше, розумніше, доступніше і відповідальніше.Допомагаємо співробітникам знаходити баланс між особистим і професійним життям. Вітаємо віддалену роботу за гнучким графіком. Заохочуємо підвищення кваліфікації. Тренуємо англійську в процесі роботи.Високо оцінюємо результативність свого українського офісу. Плани по збільшенню обсягів проектування амбітні. Для реалізації відкриваємо вакансію: провідний інженер-проектувальник (Revit BIM modeler coordinator).Запрошуємо в першу чергу з серйозним досвідом на посадах VDC Specialist, BIM modeller, MEP Engineer, Designer та аналогічних. Вимоги до кандидата:Revit;стаж в проектних організаціях, інжинірингових компаніях на посадах провідний інженер або керівник групи або проектний менеджер;вільне володіння англійською;попередня спеціалізація: інженерні мережі (електричні, вентиляція, опалення, каналізація, трубопроводи …);шукаємо тих, хто буде працювати віддалено, з дому. Обов’язково вкажіть у супровідному листі, чи є такий досвід, чи готові працювати з дому довгостроково;якщо знайомі з Navisworks — обов’язково вкажіть.Обов’язки:керівництво проектною групою або самостійне проектування; 3d моделювання инженерних мереж.проектування в Revit;Умови роботи:віддалена робота з домашнього офісу;довгостроковий контракт, фул-тайм, не фріланс! Суміщення з іншою регулярною роботою майже неможливе. Зі студентами заочної форми навчання домовимось.5-ти денний робочий тиждень з гнучким графіком (в середньому 9 годин на день); можливі нечасті вечірні наради;оплата погодинна. Відпрацьовано більше годин — більше заробіток;коригування погодинної ставки при різких коливаннях курсу;робота в міжнародній команді в великих проектах;можливість використання і вдосконалення англійської;підвищення кваліфікації та англійської мови в процесі роботи.Використані скорочення та назви:BIM — Building information modeling, інформаційне моделювання будівельVDC — Virtual Design and Construction, 3D-моделюванняMEP — Mechanical, Electrical and Plumbing, механічні, електричні та сантехнічні системиRevit — програмний комплекс автоматизованого проектування, який реалізує принцип BIM (інформаційного моделювання будівель)CAD (computer aided design) — САПР (система автоматизованого проектування). Наприклад: AutoCAD, Autodesk Architectural Desktop, ArchiCAD, Allplan, Revit, Navisworks
Будівництво КаркаснихСкандинавських Будинків
, Дніпро, Дніпропетровська область
Запрошуємо на роботу у Буковель майстрів по різних напрямкахВ кого вже є досвід в каркасному будівництві,майстрів які робили оздоблення квартир: гіпсокартон,плитка,електрика,сантехніка,малярні роботи,більще інформації по телефону.Сергій
Формувальник склопластику ( з навчанням)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія "АРТ-МЕТАЛ УКРАЇНА" понад 10 років працює у сфері каркасного та модульного будівництва в Україні. Ми займаємося будівництвом швидкомонтованих будівель.Шукаємо людину на посаду ФОРМУВАЛЬНИК СКЛОПЛАСТИКА .Обов'язки: фарбування, формування, обрізування, полірування склопластикових виробів. Якщо ви без досвіду - навчаємо!Графік роботи: з 8:00 до 18:00, п'ять днів на тиждень. Висока заробітна платня. Система мотивації.Місце роботи: лівий берег, вул. Молодогвардійська, 2 (зупинка транспорту «Завод ЗБК»).Будемо раді бачити Вас у нашій команді!З усіх питань звертайтесь за номером 06******08 Юлія.
Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах
460, КАМ'ЯНСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконання слюсарних та складальних робіт згідно із завданнями; та кресленнями; робота з металоконструкціями (складання конструкцій та компонентів); робота з ручним та електро інструментом та кранбалками; розвантажувально-вантажні роботи (такелажні роботи). За додатковою інформацією звертатися за телефоном (067)9911622, (068)6840362Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування
Електрогазозварник
460, КАМ'ЯНСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 16500 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Здійснює зварювання вузлів та конструкцій на інверторному апараті, працює пропановим різаком. Додаткова інформація за телефоном 050-441-24-87, 068-684-03-62.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи
Електрогазозварник
460, КАМ'ЯНСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 26609 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконує ручне дугове та плазмове, автоматичне, механізоване зварювання конструкцій, різання деталей. Контактний телефон: 00686840362, Ірина Вадимівна.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Посвідчення електрогазозварника 6 розряду
Робітник зеленого будівництва
483, НІКОПОЛЬСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 12400 грнУ тому числі основна: 10339 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Земляні роботи, догляд за рослинами, прибирання території, навантажувальні та розвантажувальні роботи тел.00562335863 Наталя ВолодимирівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток
Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування
470, КРИВОРІЗЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 14000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Уміння виконувати окремі нескладні роботи з ремонту і обслуговування електроустаткування під керівництвом електромонтера вищої кваліфікації; монтувати і ремонтувати розподільні коробки клемників, запобіжних щитків і освітлювальної арматури.Звертатись за телефоном 00970180418 Ірина МиколаївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Електрогазозварник
460, КАМ'ЯНСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 7400 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Здійснює зварювальні ремонтні роботи вагонів та наплавляє тріщини в тонкостінних виробах з важкодоступними для зварювання місцями, виконує кисневє різання металів.За додатковою інформацією звертатися за телефонами: 00674597005 (Шульгіна Ірина Станіславівна), 00686840362.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад; професійний розвиток; сприяння працевлаштуванню інших членів родини у разі виникнення необхідності переїзду