Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор производства в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Оператор-секретарь офиса
ФОП Маланюк А.В. (производство бумажной продукции), Вся ; Дніпропетровська область; Дніпро (Дніпропетр ...
Частное производство высококачественной бумажной продукции ищет сотрудников. Работа: обработка заявок, работа с документацией, административная работа.Условия: 8-мичасовой рабочий день в рамках комендантского времени, комфортный офис, доброжелательная атмосфера. Оклад 15 000 грн./мес.Требования: упрощенная система поиска сотрудников, поэтому рассмотрим всех желающих и способных работать, образованность приветствуется.(В связи с выездом некоторых сотрудников за границу - актуальны и другие вакансии-уточняйте по телефону).По работе и всем дополнительным вопросам звоните:+380965504531 или +380660137536 Менеджер Юлия.
Оператор ПК на производство
ООО Фаст - инвест, Днепропетровск, Дніпропетровська область
Требования: Уверенный пользователь персонального компьютераЗнание основных пользовательских программ;Желательно быстрая обучаемость и нацеленность на результат.Обязанности:Основная работа с набором текста (также редактирование документации);Выполнение регистрации необходимой информации для предприятия;Выполнение поручений руководство (распечатка документации).Условия труда:Своевременная оплата труда (ежемесячно);Нормированный график работы (детально на собеседовании).Возможен карьерный рост.Более детальную информацию Вы сможете узнать по данным номера телефона:т. 096-З95-05-47, 066-008-24-7З - Анастасия Сергеевна.
Оператор 1С складу
"Цукерочка" магазин солодощів, Вся ; Дніпропетровська область; Дніпро (Дніпропетр ...
На склад виробництва потрібен Оператор 1С із обов'язковим знанням програми.Вимоги: впевнене володіння ПК (знання 1С-8), порядність, посидючість.Обов'язки: прийом товару, опис товару, внесення інформації до 1С.Ми пропонуємо постійну та стабільну роботу з перспективою кар'єрного зростання. Графік роботи: 5-ка, нормований день. ЗП від 16 000 грн. на місяць.Звертаємо Вашу увагу, що ми не працюємо з листами та повідомленнями.Телефонуйте: 095--21--46--383 (Юлія) 
Оператор лінії виробництва харчової продукції
Трюфф Роял, Дніпро
Кондитерська фабрика ТОВ«УНФ Трюфф Роял" запрошує на постійну роботу — чоловіків та жінок для роботи в цехоператором лінії виробництва харчової продукції(випікання вафель, штруделю,  шоколадної глазурі, виробництво шоколадних виробів, батончиків,  фасування, пакування готової продукції, переробка сухофруктів;Навчання безкоштовно.Вимоги:Уважність, орієнтованість;без шкідливих звичок;бажання працювати;фізична витривалість;дисциплінованість, акуратність, врівноваженість.Умови роботи:Офіційне працевлаштування згідно КЗпП;Стабільну та вчасну заробітну плату 2 рази на місяць.Графік роботи: 2 дні в день (з 7:00 до 19:00), 2 дні в ніч (з 19:00 до 7:00), 2 дні вихідних.Місце роботи м. Дніпро за адресою:вул. Будівельників 34 (з-д ДМЗ кінцева зупинка 11 трамваю).вул. Адміральська, 79 (р-он с. Мирний, проїзд маршрутками 136, 36, 223, 226)Дзвінки по телефону та співбесіди проводяться лише у робочі дні:з понеділка до п’ятниці, з 9−00 до 17−00 години дня.Попередня співбесіда по телефону є обов’язковою
Оператор лінії з виготовлення тротуарної плитки, оператор вібропресу
, Дніпро, Дніпропетровська область
Виробнича компанія шукає оператора вібропреса для роботи в місті Дніпро.Оператор вібропреса відповідає за виготовлення різних видів бетонних виробів з використанням вібропресування.Основні обов’язки включають в себе:експлуатація, налаштування та обслуговування вібропресу;забезпечення якості виготовлених виробів;дотримання стандартів з техніки безпеки та охорони праці.Ми шукаємо людину, яка має досвід роботи на вібропресі від 1 року, вміє працювати в команді та має відповідальний підхід до роботи.Освіта не є обов’язковою.Пропонуємо гнучкий графік роботи та конкурентну заробітну плату.Надсилайте свої резюме на електронну пошту, або заертайтеся за телефоном 067 715 32 76.
Оператор станка многоконтактной сварки для производства сетки кладочно
, Дніпро, Дніпропетровська область
Требуется сотрудник муж., жен. возраст от 18-50лет, желательно с опытом, можно и без( есть обучение) на производство. Производство расположено по адресу ул. Ударников 27, территория бывшего Комбайнового завода. Оператор станка многоконтактной сварки. График работы с понедельника по пятницу с 8-17:00. Оплата сдельная
Виробництво
, Дніпро, Дніпропетровська обл.
РОБІТНИКИ НА КОНВЕЄРНІ ЛІНІЇТЕХНОЛОГСЛЮСАР КВПіАЕЛЕКТРОМОНТЕРОБЛІКОВЕЦЬНАЛАГОДЖУВАЛЬНИКПРИБИРАЛЬНИКИ (виробничих приміщень)ВАНТАЖНИКЗарплата: 18000-25000 грн/місяць.м. Дніпро, вул. Молодогвардіська 32(район старого м’ясокомбінату, м-ти 22, 27: «Агро-Овен», друга прохідна).067-566-95-52, 067-104-37-30(вартість всіх дзвінків згідно з тарифом вашого оператора)
Оператор фрезерного верстата з ЧПК
НІК-Електроніка, Дніпро
ТОВ «НІК-ЕЛЕКТРОНІКА», заснована в 2005 році, є однією з найбільших кампаній у Східній Європі в напрямках:розробки та виробництва лічильників електроенергії;води, тепла, газу;виробництва стабілізаторів, трансформаторів та іншої електротехнічної продукції;розробка та впровадження АМІ-систем та інших систем автоматизації та управління в галузі енергетики.Запрошуємо в свою команду уважного Оператора фрезерного верстату із ЧПК, який готовий стабільно, день у день працювати на сучасному виробництві в дружньому колективі, тому, що ми продовжуємо рости та розвивати кампанію.Наші побажання щодо Вашої роботи:якісне виготовлення потрібних деталей;догляд за робочим обладнанням;написання або корегування керуючих програм для верстата з ЧПК.Наші побажання до Вас:досвід роботи оператором на фрезерному верстаті з ЧПК;вміння читати креслення;вміння користуватись вимірювальним інструментом;вміння коригувати програми, які написані програмістами - буде плюсом;досвід роботи оператором з ЧПК(фрез), програмістом ЧПК;вітається д/р із системами FANUK, SIEMENS або WL4.Ми пропонуємо Вам:повну зайнятість, графік роботи 5/2 ;роботу із сучасним обладнанням;конкурентну заробітну плату та її своєчасну виплату;офіційне працевлаштування;можливість кар’єрного зростання;спецодяг;роботу в команді професіоналів.Надсилаючи резюме на вакансію ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією НІК-ЕЛЕКТРОНІКА в рамках чинного законодавства України.
Оператор виробничої дільниці
450, ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 13500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Оператор виробничої лінії , перевіряти працездатнсть обслуговуючого обладнення (тунелі хлібопекарські печі), здійснювати контроль за справністю печей, щаф попереднього та остаточного розстоювання закатувальної машини. Контролювати показники контрольно-вимірювальних приладів. Стежити за тиском газу в системі. Довідки за телефоном 00938607161 Ольга Анатоліївна. Вид трудового договору:безстроковийКоментар: -Режим роботи:Робота змінамиКоментар: день/нічь/48Умови організації праці:Звичайні умовиКоментар: -Умови праці:Коментар: -Соціальні переваги:професійний розвитокКоментар: -Професійні компетенції (знання, навички):Навчання персоналу проходить на робочому місці.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):-
Оператор виробничої лінії (від 1.100 грн/зміна)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія «IQ Food Group» — популярна мережа: пекарень, піцерій, ресторанів швидкого харчування, яка за 6 років роботи вже встигла завоювати любов понад 15 областей України і не збирається на цьому зупинятися!Ми дуже активно розвиваємось, і саме тому запрошуємо до нас у команду — Оператор виробничої лінії (ламінування листкового тіста) на виробництво.Що потрібно робити:Правильно розпріділяти та вкатувати масло в тісто;Нарізати тісто квадратами та складувати;Прибирати за собою робоче місце.Ми пропонуємо:Своєчасну заробітну плату 2 рази на місяць, на яку можливо впливати самостійно, так як залежить вона від кількості приготовленої Вами готової продукції, за зміну від 1.100−1.300 грн та більше;Винагорода за навчання;Графік роботи: 3д(8-18)/3вих/3н (19-5) Місце роботи на виробництві: Лівий берег, вул. Журналістів.Комфортне робоче місце в колективі однодумців;Можливість кар'єрного зростання в компанії, адже розвиток нашої команди — це ключовий напрямок діяльності.Чекаємо на ваші дзвінки09******93, 07******93, 06******93.
Оператор станков ЧПУ, станочник, токарь (ученик)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Производственному предприятию требуются операторы станков ЧПУ на постоянную работу рассмотрим учеников без опыта работы, которые хотят работать.Работа серийная и обучение проходит не сложно. Требование к кандидату ЖЕЛАНИЕ работать и получать за это оплату.Опытные операторы могут могут получать 3000 в смену.Обязанность оператора:Установка и запуск детали в работуКонтроль размеров полученной детали. Корректировка размеровЖелание покрыть больше станков и получить больше оплату за изготовленные деталиГрафик работы:Операторы на токарной группе станков работают в графике:Три в день, три в ночь и три выходных. Смены по 11 часов.Дневные смены с 07.00 до 19.00Ночные смены с 19.00 до 07.00Для иногородних людей, у которых транспорт ездит в другое время возможно изменение графика.Условия работы:предприятие находится возле Автовокзалавозможность профессионального и карьерного ростаУсловия работы для учеников:В нашей компании все операторы получают оплату за выработку. Оплата производится всем людям по одинаковой системе.Для примера:Опытный оператор может сделать за смену 300 деталей по 10 грн и в итоге он получит 3000 грн, но вы как человек без опыта не сможете сделать такое же количество деталей как опытный человек. Опытный оператор сделает 300 деталей за смену, а вы сделаете 50, при этом оплата стоимости одной детали у вас такая же как у него. Ваша задача как можно быстрей обучиться и довести свои действия до автоматизма, чтоб вы могли на уровне со всеми выполнять норму! На момент обучения, мы будем оплачивать вам 1000 грн за смену (без привязки к количеству сделанных деталей) и как только вы сможете сделать деталей больше чем эта базовая ставка, то вы сразу начнете получать больше оплату. Вы ее и сами сможете посчитать! Для себя вы должны понимать, что нам нужно, чтоб вы как можно быстрей прошли обучение и начали делать больше деталей!Если вас заинтересовала данная вакансия, звоните 06*********70 (Ирина)
Оператор екструдера на виробництво (можна без досвіду)! 12й квартал!
, Дніпро, Дніпропетровська область
У звʼязку з розширенням виробничих потужностей набираємо відповідальних і працьовитих людей в наш колектив! Виробництво плівки поліетиленової та інших пакувальних матеріалів!Виробництво знаходиться в районі 12й квартал;Позмінний стабільний графік роботи;ЗП виплачується СВОЄЧАСНО 2 рази на місяць (аванс+зп) від 22 000 грн на місяць;офіційне працевлаштування! Дзвоніть або залишайте повідомлення!
Оператор лінії у виробництві харчової продукції (виробництво напоїв)
450, ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Робота на автоматах лінії в цеху розливу напоїв, забезпечення належного санітарного стану на ділянках лінії. Звертатись за тел.: (066)7249226, Вадим ПетровичВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; можливість проходження навчання на робочому місці; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад; професійний розвиток; сприяння працевлаштуванню інших членів родини у разі виникнення необхідності переїзду
Оператор на лінію виробництва (лівий берег, ж/м Придніпровськ)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Поспішай! В цей непростий час Biosphere Corporation відкриває набір співробітників:) Тримаємо економічний фронт разом, щоб й надалі поповнювати бюджет нашої країни:) Запрошуємо на роботу ОПЕРАТОРА НА ЛІНІЮ ВИРОБНИЦТВА.ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ: налагодження, обслуговування виробничого обладнання;випуск продукції відповідно до змінного завдання. ЩО МИ ПРОПОНУЄМО:високий рівень ЗП;роботу в стабільній та відомій компанії; офіційне оформлення; графік роботи: доба через 3;місце роботи — ж/м Придніпровськ (Автопаркова, 1);доставка до станції «Нижньодніпровськ-Вузол» та пл.Старомостова.ВИМОГИ: досвід обслуговування обладнання.
Оператор БДМ на бумажное производство
ООО Папирус К, Вся ; Дніпропетровська область; Дніпро (Дніпропетр ...
Необходимые навыкиЖелательно иметь навыки работы с паровыми котлами, насосами СМ, знания в электрике, обслуживание электрооборудования.ОбязанностиУправление БДМ, накат.Обучение 2 неделиПроизводство на Левом берегу, конец пр.Правды, пос. СамаровкаТолько мужчины!Лучше сразу звонить.Условия работысмена 12 часовПроизводство на Левом берегу, конец пр.Правды, пос. Самаровка
Оператор БДМ на бумажное производство
Папирус, Дніпро
Условия работы: смена 12 часовГрафик: пн-птОбязанности: Управление БДМ, накат.Обучение 2 неделиПроизводство на Левом берегу, конец пр.Правды.Только мужчины!Лучше сразу звонить.
Оператор 1с бухгалтер
Трюфф Роял, Дніпро
Виробник кондитерських виробів у зв’язку з розширенням відкриває вакансію — бухгалтер первинної документації — оператор 1С.Функціональні обов’язки:Формування, роздрук, обмін із контрагентами повним пакетом документів первинної бухгалтерії підприємства (рахунками, актами, накладними, довіреностями та ін.)занесення первинної документації до 1с 8 (прихід, переміщення, виробництво)розуміння складського облікудебіторська -кредиторська заборгованістьзаповнення табелів та розрахунок зарплатиВимоги до претендента:вища або середньо-спеціальна освіта;базові знання та навички роботи з первинною бухгалтерією: рахунками, актами, накладними, довіреностями;знання складського обліку та основ ПСБО;впевнений користувач 1C-8; M.E.Doc; MS Office: Excel, Word;Відповідальне ставлення до справи;Прагнення досягати високих результатів;Мати щирий інтерес до професії, захопленість;Активна життєва позиція.Компанія пропонує:Стабільну та своєчасну оплату праці 2 рази на місяць;Офіційне працевлаштування;Дружній колектив однодумців, комфортний та теплий офіс, цікаві тренінги та веселі корпоративи.Графік роботи: 5/2, з 9:00 до 18:00 години;Офіс на вул. Адміральська, 79 (правий берег, р-н 12 кварталу — початок р-н Мирний, маршрутки: 20, 136, 33, 223, 226);ЖИТЛОМ НЕ ЗАБЕЗПЕЧУЄМ.
Оператор-друкар
На виробництво з переробки скла терміново потрібенОПЕРАТОР-ДРУКАР (УФ-принтер)З/пл: від 20000 до 35000 грн/міс., виплати своєчасні.Є доставка на роботу та з роботи.Гр/роботи: п'ятиденний, з 8.00 до 17.00.Телефонуйте виключно з 9.00 до 18.00.
Оператор верстатів з ЧПК
На виробництво з переробки скла терміново потрібенОПЕРАТОР ВЕРСТАТІВ З ЧПК(Вміння читати креслення, навчання).З/пл: від 20000 до 35000 грн/міс., виплати своєчасні.Є доставка на роботу та з роботи.Гр/роботи: п'ятиденний, з 8.00 до 17.00.Телефонуйте виключно з 9.00 до 18.00.
оператор токарного станка с ЧПУ
Предприятию по производству крепежа на постоянную работу требуется оператор токарного станка с ЧПУ. Пятидневка, с 8.00 до 17.00.