Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Руководитель производства в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Ищем разнорабочего для работы на строительных объектах по городу
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ищем разнорабочего для работы на строительных объектах по городу и области.Мы приглашаем в нашу команду ответственных, трудолюбивых и энергичных сотрудников, готовых присоединиться к нашим проектам. Если у вас есть опыт, есть знания и умение выполнять разные строительные работы, вы готовы помогать другим и четко выполнять задания руководителя, мы с нетерпением ждем твоего звонка.
Начальник производства
ТОВ Иннова Групп, Днепропетровск, Дніпропетровська область
В крупную, развивающуюся компанию требуется начальник производства.Требования: высшее образование; опыт работы на предприятии не менее 3-х лет; умение работать с коллективом в одной команде; усидчивость, дисциплинированность, ответственность.Обязанности: обеспечение выполнения плана по изготовлению продукции в запланированные сроки; контроль за комплектацией производства и сроками изготовления и поставки оборудования; контроль соблюдения техники безопасности на предприятии.Условия работы: официальное трудоустройство; пятидневный график работы; перспектива карьерного роста; достойный уровень заработной платы; премии.Резюме просим не направлять, обращайтесь в телефонном режиме.Менеджер, Анастасия АлександровнаОбращайтесь по данным номерам:096-З95-05-47, 066-008-24-7З
Начальник производства
ТОВ, Днепропетровск, Дніпропетровська область
В крупную, развивающуюся компанию требуется начальник производства.Требования: высшее образование; опыт работы на предприятии не менее 3-х лет; умение работать с коллективом в одной команде; усидчивость, дисциплинированность, ответственность.Обязанности: обеспечение выполнения плана по изготовлению продукции в запланированные сроки; контроль за комплектацией производства и сроками изготовления и поставки оборудования; контроль соблюдения техники безопасности на предприятии.Условия работы: официальное трудоустройство; пятидневный график работы; перспектива карьерного роста; достойный уровень заработной платы; премии.Звоните и приходите для ознакомления с работой: 0бб 4З 1З 952 (Анна Витальевна)
Срочно в швейный цех швеи
, Дніпро, Дніпропетровська область
Срочно приглашаем на работу в швейный цех швей , обучаем после училища (график работы с 9.00-18.00, объем работы и заработная плата от выработки 12-16 000грн.)Производство находится на Левом берегу, ул. Калиновая.
Начинающий Компьютерный Мастер. Ученик Компьютерного Мастера
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компания ТОВ "СІТІ-СЕРВІС" (адрес: Днепр, проспект Богдана Хмельницкого, д.47, с угла дома, параллельно ул.Строителей) набирает в Команду HAЧИНАЮЩИХ КOМПЬЮTЕРHЫX MACTEPOB. Мы занимаемся ремонтом и настройкой компьютерной техники, а также телевизоров, телевизионных и игровых приставок с выездом к Клиентам. Kaкие условия предлагaем? Зapаботная плaтa. Стабильные закaзы. От 2-х зaказов и более в смену, кoтopыe Вы будeтe пoлучать Оnlinе.Bыбoрочный гpaфик. Moжно pабoтaть 5/2, 2/2, 3/3, 4/2 , с 9 до 19 часов, а так же спланировать свой график самостоятельно на неделю вперед.Обучение и Стажировка с опытными Наставниками. Оnlinе обучение. С первого этапа выхода на работу и на последующих, проходит обучение от опытных Мастеров своего дела. У Вас будет уникальная возможно перенять их опыт и применить его в деле.Тех. поддержка. Помощь с трудностями на заказах. С Вами будет на связи команда Диспетчеров-координаторов, Старший мастер, Руководитель. Что ждем от Вас?Желание работать и получать новые навыки в данной профессии.Стремление улучшать свой заработок с каждым днем.Готовность выехать на заказ к Клиенту, пунктуальность и ответственность;Навыки общения с людьми, способность консультировать Клиентов по вопросам в сфере ремонта и настройки компьютерной техники и т.д.;Минимальные навыки, по типу как: "Могу собрать/Разобрать комп и ноут" , "Пару раз переустанавливал Винду";Соблюдение дисциплины в команде. Если был опыт работы в данной сфере ремонта техники, так же вакансия Вам подходит.Оставьте отклик с контактами и резюме и мы свяжемся с Вами. Мы будем рады познакомиться. С уважением, Компания ТОВ "СІТІ-СЕРВIC".Работа компьютерным мастером Днепр, Компьютерный мастер на дому Днепр, Ежедневные выплаты, Ежедневный доход, Работа с домом, Без опыта, Работа Ученик компьютерного мастера Днепр, Начинающий Компьютерный Мастер Днепр, Начинающий специалист, Ремонт техники, Работа Днепр, Мастер по ремонту техники, Работа для студентов, Работа без опыта Днепр, Работа Выездной Компьютерный мастер Днепр, Работа Выездной сервис-инженер по ремонту компьютеров Днепр, Дежурный компьютерный мастер Днепр
Требуется мастер- Универсал
, Дніпро, Дніпропетровська область
В рабочую бригаду требуется мастер разнорабочий- универсал для работы на различных объектах строительства и ремонта.Требования:Физическая выносливостьГотовность к выполнению разнообразных задачОтветственное отношение к работеОбязанности:Помощь в различных строительных и ремонтных работахПереноска материалов, уборка рабочих местВыполнение поручений руководителяУсловия:Удобный график работыВозможность подработкиВозможность карьерного ростаДружный коллективСвоевременная выплата ЗП
Продавець у Сільпо (Правий, Лівий берег)
, Дніпро, Дніпропетровська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми – приєднуйтеся! Вашими основними обов’язками будуть:· Люб’язне обслуговування Гостей· Передпродажна підготовка і викладка товару· Контроль якості та термінів придатностіПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Будьте здорові. Страхування життя.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).
Керівник відділу стандартизації та якості
Трюфф Роял, Дніпро
Виробник кондитерської продукціі, українсько-німецька фірма — відкриває конкурс на вакансію керівник відділу якості  (харчове виробництво). Вимоги:вища(неповнавища) освіта за фахом біологія, хімія, технологія харчового виробництва, стандартизація;досвід роботи керівником відділу якості на харчовому виробництві;знання вимог стандарту ISO 22000, державного законодавства в сфері якості та безпечності харчових продуктів — обовязково.Впевнений користувач ПК;Бажання працювати на довгостроковій основі та бути професіоналом.У Ваші обов’язки буде входити:розробка, впровадження та актуалізація документації систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР);організація контролю якості сировини та готової продукції;розробка та впровадження заходів по забезпеченні належного санітарного стану виробничих, складських, допоміжних приміщень, обладнання;організація лабораторних досліджень готової продукції;розгляд та аналіз рекламацій щодо якості та безпечності продукції, розробка та впровадження коригувальних заходів по їх усуненню, підготовка висновків за результатами розгляду;проведення внутрішніх аудитів, участь у зовнішніх аудитах виробництва.Умови роботи:Офіційне працевлаштування згідно КЗпП;Прогресивну, ринкову та вчасну заробітну плату 2 рази на місяць; Графік роботи з 9:00 до 18:00(м.Дніпро, вул. Адміральська 79).У вас буде можливість доєднатись до унікальних проєктів, яким немає аналогів в Україні ;Якщо Ви готові надати нам свої досягнення, ми чекаємо Ваше резюме і будемо раді зустрічі!
Завідувач відділу Каса у Сільпо ж/м Перемога
, Дніпро, Дніпропетровська область
Керівники в наших супермаркетах амбітні, але дуже людяні. Вони ставлять зрозумілі цілі й справедливо контролюють їхні досягнення, розвивають та мотивують своїх людей. Приєднуйтесь!Для роботи вам знадобляться: •Вміння керувати командою•Знання касової дисципліни•Активна життєва позиція, прагнення досягати високих результатівВашими основними обов’язками будуть: •Керування командою, мотивація і розвиток професійних навичок співробітників•Ведення касової дисципліни •Забезпечення високого рівня обслуговування Гостей супермаркету Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:•Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.•Будьте здорові. Страхування життя.• Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.•Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.•Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.•Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.•Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.•Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.•Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).
Ищем активного и ответственного человека на должность разнорабочего
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ищем активного и ответственного человека на должность разнорабочего. В помощь нашим строителям нужен помощник готовый работать на строительной площадке, знающий основные строительные инструменты и материалы, умеющий работать в команде, слышать и выполнять задания руководителя. Работаем по Днепру и области, шесть дней в неделю, ЗП один раз в неделю. Ждем твоего звонка.
Печатник на щелкотрафаретную печать на типографию
, Дніпро, Дніпропетровська область
Нужен печатник шелкотрафаретной печати (шелкография) на станке полуавтоматического принципа работы. Требования для печатника: опыт работы на шелкотрафаретных станках (печать на картоне, пакетах, текстиле и пр.), ответственность, пунктуальность, внимательность. Обязанности: Минимальные требования: настройка на тираж, печать, контроль качества. Для более квалифицированных печатников: допечатная подготовка - засветка и изготовление сит, настройка станков, подбор краски по пантону. Условия работы: понедельник-пятница с 8.00- до 17.30, суббота по желанию. Возможно официальное трудоустройство. ставка от 800 грн/смена, возможно больше, в зависимости от квалификации. дружный молодой коллектив. О нас: Типография ООО "Сампак" занимается изготовлением коробок из микрогофрокартона, больше информации можно посмотреть на сайте: cut.com.ua Адрес: ул. Новостроительная 5-Б, Район 12 квартала. Номер начальника производства +38********90 Денис Сергеевич.
Маляр на виробництво міжкімнатних дверей
, Дніпро, Дніпропетровська область
Торгово-виробнича компанія запрошує маляра на виробництво міжкімнатних дверей.Територіально: вулиця Автотранспортна (12 квартал).Умови:графік роботи з понеділка по п'ятницю (08:00-17:00).Обов'язки:покраска дверей (МДФ, ДВП, фанери);робота в парі зі шліфовщиком.Телефонуйте: 09******16- менеджер з персоналу Вікторія, 09******16, 09******50 - керівник відділу персоналу Валентин.
Требуется Лаборант/Контролер отдела контроля качества
, Дніпро, Дніпропетровська область
Требуется Лаборант/Контролер отдела контроля качества (пищевое предприятие)!График работы:Пятидневка: суббота -средаВыходные: четверг, пятница
Начальник дільниці
483, НІКОПОЛЬСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 28000 грнУ тому числі основна: 16000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Контроль якості продукції, що випускається. Забезпечення відвантажень готової продукції. Організація і ведення поточного виробничого обліку, складання і своєчасне надання про виробничу діяльність дільниці. Складання та контроль виконання планів технічного обслуговування і ремонту устаткування. Складання заявок на матеріально-технічне постачання. тел.00562335863 Наталя ВолодимирівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; оплата харчування; професійний розвиток
IT-директор
Навигатор, Рекрутинговая компания, Дніпро, Дніпропетровська область
Група компаній, що спеціалізується на виробництві, зберіганню та збуті зернових і олійних культур потребує до команди Керівника відділу інформаційних технологій.Основні обов’язки:Управління командою ІТ фахівців: системний адміністратор, розробник 1С, консультант 1С (системний адміністратор);Координація впровадження ІТ-проектів;Підтримка та розвиток ІТ-інфраструктури;Управління ІТ-бюджетом;Підтримка та розвиток систем на базі 1С (УТП);Автоматизація бізнес-процесів;Забезпечення безперебійної роботи ІТ-сервісів компанії;Взаємодія із зовнішніми підрядниками з питань впровадження ІТ-проектів, надання ІТ-послуг, закупівлі обладнання та програмного забезпечення;Взаємодія із відділом інформаційної безпеки;Стратегічне планування, організація праці та досягнення поставлених цілей департаментом ІТ.Кваліфікаційні вимоги:Вища профільна освітаДосвід роботи в організаціях із кількістю користувачів понад 400 чол.;Успішний досвід впровадження ІТ-рішень;Знання 1-С, досвід написання технічних завдань;Обов'язковий досвід використання 1С всіх напрямів та змін та робота з електронною інвентаризацією;Знання основ бухгалтерського обліку і принципів побудови управлінського обліку;Знання в галузі IP-телефонії та відеоконференц зв'язку, систем 1С, адміністрування серверів та БД, синхронізація 1С, інформаційної безпеки;Наявність виражених лідерських якостей;Навички стратегічного мислення, прагматичний та логічний підхід до аналізу та вирішення проблем;Комунікабельність, відповідальність, мультизадачність;Повинен знати:Основи бухгалтерського обліку;Основні українські конфігурації 1С;Основи мережевих технологій;Хмарні технології;Ринок комп'ютерної техніки;Основи менеджменту;Язик 1С, СКД, керовані форми;Серверні системи на основі Windows;Безпекові заходи в мережі і на серверах. Компанія пропонує:Гідну оплату праці: Ставка + система KPI Офіційне працевлаштування, 24 календарні дні відпустки, соціальна захищеністьЦікаві та амбітні задачі, робота у системній зростаючій компаніїДля резюме:
Заступник головного бухгалтера (Громадське харчування, виробництво)
Консалтингова комапнія «Діалог», Дніпро
ОБОВ’ЯЗКИ:- Забезпечити ведення бухгалтерського обліку на підприємстві, відповідно діючих нормативних актів, з урахуванням особливостей діяльності.- Аналізувати та контролювати коректність бухгалтерського обліку на усіх ділянках.- Працювати з клієнт-банками (платежі).- Складати бухгалтерську звітність виробничого підприємства на загальній системі оподаткування.УМОВИ РОБОТИ:- Робочий графік: 5 днів, з 09:00 до 18:00. Перерва на обід — 1 година.- Місце роботи: вул. Данила Галицького (колишній лакофарбовий завод, ж/м Західний).- Комфортабельне робоче місце, обладнане усім необхідним.- Офіційне працевлаштування та основні соціальні пільги: оплачувана відпустка та оплачуваний лікарняний.- Безкоштовне харчування, чай та кава в офісі. ЗАРОБІТНА ПЛАТА: ставка 30 000 грн. (Виплата 2 рази на місяць)ВИМОГИ ДО КВАЛІФІКАЦІЇ:- Освіта: Вища- Володіння ПК: 1С (8), M.E.Doc, MS Office.- Досвід роботи: від 2 років на посаді Заступника або Головного бухгалтера.- Досвід ведення усіх ділянок обліку, зокрема облік ПДВ.- Досвід роботи на середньому чи малому підприємстві.- Навичками аналізу бухгалтерської звітності.КОРОТКО ПРО КОМПАНІЮ:Компанія працює вже 4 роки. Ми організуємо та забезпечуємо харчування у школах, лікарнях, шелтерах (місця для проживання переселенців). Наша робота побудована у форматі промислового кейтерінгу, тобто вся їжа виготовляється на харчовому виробництві і після того вона доставляється до усіх точок харчування, де ми забезпечуємо комфортні умови для прийому їжі усім нашим клієнтам. Ми дуже добре знаємо як це робити з максимальною якістю і тому є лідером у нашому регіоні. Компанія розвивається, планується подальше розширення виробництва, тому навантаження в роботі бухгалтерії планомірно зростає. —НАДІШЛІТЬ Ваше резюме нам на пошту: відправити резюмеМи його оперативно розглянемо. І якщо ця вакансія Вам підходить, то ми з Вами зв’яжемося, погодимо нюанси та організуємо особисту бесіду з керівником.ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ або НАПИШІТЬ нам у VIBER чи TELEGRAM: ....—Направляючи своє резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією в рамках чинного законодавства України.ПЕРЕШЛІТЬ цю вакансію Вашому знайомому, якщо Вам вона не підходить.
Керівник швейного цеху
ТОВ «Адверс», Дніпро
Швейний цех MOVATEX шукає Керівника швейного цеху.Обов’язки:Організація безперебійної роботи виробництваскладання графіків видачі партії та дотримання термінівЗакупка витратних матеріалів та фурнітури для безперебійної роботи виробництваЗдійснення контролю за своєчасним виконанням виробничих процесів та дотримання виробничого плануОптимізація та контроль виробничих процесів та витрат.Організація роботи конструкторського, закрійного та складськоі групиКомунікація з підрядниками та клієнтомВедення звітності (рахунки, зп, таблиця витрат)Вимогидосвід роботи на аналогічній посаді від 1 рокувідповідальність та організаційні здібностізнання виробничих, технологічних процесів швейного виробництвавпевнений користувач ПК, excel таблицями та wordМи забезпечуємо:Відмінну трудову атмосферу;Гідний рівень заробітної плати;Офіційне працевлаштування та своєчасну оплату відповідно до законодавства;Комфортні умови праці;Нормований трудовий день з 9:00 до 18:00Якщо зацікавила вакансія, можете просто зателефонувати і ми домовимось про зустріч.+38(067)695-15-15Чекаємо у нашій команді!
Требуется разнорабочий, помощник
, Дніпро, Дніпропетровська область
Производственному предприятию изделий из литого мрамора нужен разнорабочий.Адрес: улица Молодогвардейская 6 (Радиозавод), Левый берег (за Солнечным)График: с Пн-Пт, с 7:00 до 16:00.Заработная плата: 16 000грнОбязанности: помощь в перемещении продукции с участка на участок, слесарные работы, выполнения различный производственных указаний руководителя по подготовке производства.Официальное трудоустройствоБыть готовым к умеренным физическим нагрузкам, желательно иметь слесарные навыки
необхідний начальник виробництва
, Дніпро, Дніпропетровська область
Необхідний начальник виробництва на підприємство по виготовленю поліетиленових труб. Умови праці задовільні
Фахівець з приймання та обліку товарів у Сільпо ( Лівий берег )
, Дніпро, Дніпропетровська область
У нашій великій родині завжди раді тим, хто пильнує за порядком та обожнює бути в енергійній команді!Ми творимо радість у супермаркетах разом. Тож приєднуйтеся:) Вашими основними обов’язками будуть:· Прийом товару та контроль розміщення на складі· Постановка на облік товару в базі даних· Організація роботи вантажників​ Для роботи вам знадобляться:· Знання основ товарного обліку· Впевненість у користуванні ПК· Бажання рости та розвиватися Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава). Отже, надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!Телефонуйте: (09**********40 Наталія