Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Сотрудник склада в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Сотрудник склада в Днепре (Днепропетровске)"

13 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Сотрудник склада в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Сотрудник склада в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Менеджер по логистике. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 21667 грн. На втором месте - Кладовщик упаковщик с зарплатой 17500 грн, а на третьем - Экспедитор с зарплатой 17200 грн.

Рекомендуемые вакансии

Комплектувальник товару
, Дніпро, Дніпропетровська область
Вітаємо Вас, майбутній співробітнику!Якщо Ви хочете бути впевнені в завтрашньому дні, шукаєте надійного та стабільного працедавця, для Вас важливі офіційне працевлаштування, своєчасна зарплата, гарантована щорічна відпустка, оплачуваний лікарняний, а також можливість заощадити на доставці та харчуванні — то робота в нашій компанії саме для Вас!Запрошуємо Вас на вакансію комплектувальник товарів.Ми шукаємо співробітників, які:мають хорошу фізичну форму та здоров’я;вміють працювати в команді;чесні та відповідальні;дисципліновані.Що Ви будете робити у нас на підприємстві:комплектувати замовлення для магазинів;переміщувати товари на складі згідно адресного відбору;здійснювати підготовку товарів до інвентаризації;підтримувати робочу зону в порядку.Ви гарантовано отримаєте:Конкурентноспроможну зарплату, що залежить від кількості здійснених операцій, 2 раз/міс. на карту (оклад + премії).Додаткову доплату за стаж.Офіційне працевлаштування з 1-го робочого дня.Оплачувану відпустку двічі на рік, оплачуваний лікарняний.Можливу участь у фонді взаємодопомоги.Графік роботи — д/н/48 по 12 годин (з 9 до 21).Харчування за спеціальними цінами для співробітників.Можлива доставка транспортом компанії (з Камянського, пгт. Аули, смт. Кринички, м. Новомосковськ та по м. Дніпро)(розташування: м.Дніпро, Лів.берег р-н Золотих ключів (навпроти МЕТРО).Тож не зволікайте, а телефонуйте за номерами:05*********36, 06*********82чи надсилайте резюме та приєднуйтесь до нас!Успішними компанії роблять люди! Тому ми завжди раді, коли до нас приходять не тільки нові кваліфіковані співробітники, але й ті, хто хоче стати ними!
Грузчик-комплектовщик на склад
ФОП Маланюк А.В. (производство бумажной продукции), Вся ; Дніпропетровська область; Дніпро (Дніпропетр ...
Частное производство высококачественной бумажной продукции ищет сотрудников. Требуются Грузчики-комплектовщики.Работа: прием товара на складе, контроль размещения.Условия: 8-мичасовой рабочий день в рамках комендантского времени, посменная оплата от 1000 грн. за выход.Требования: упрощенная система поиска сотрудников, поэтому рассмотрим всех желающих и способных работать.(В связи с выездом некоторых сотрудников за границу - актуальны и другие вакансии-уточняйте по телефону).По работе и всем дополнительным вопросам звоните:+380965504531 или +380660137536 Менеджер Юлия.  
Помощник старшего кладовщика
ФОП Маланюк А.В. (производство бумажной продукции), Вся ; Дніпропетровська область; Дніпро (Дніпропетр ...
Частное производство высококачественной бумажной продукции ищет сотрудников. Работа: прием товара на складе, контроль размещения, работа с накладнымиУсловия: 8-мичасовой рабочий день в рамках комендантского времени, оклад 17 тыс.грн/мес.Требования: пол кандидата не имеет значения, упрощенная система поиска сотрудников, поэтому рассмотрим всех желающих и способных работать.(В связи с выездом некоторых сотрудников за границу - актуальны и другие вакансии-уточняйте по телефону).По работе и всем дополнительным вопросам звоните:+380965504531 или +380660137536 Менеджер Юлия.
Разнорабочий на ремонтный склад
ТОВ Инкост, Днепропетровск, Дніпропетровська область
На строительный объект срочно требуются сотрудники, желательно имеющие опыт работы в строительной сфере/склад.Обязанности: Проведение различных строительных работ на территории склада;разгрузка/погрузка строительных материалов.Условия труда:График работы – пятидневный, нормированный; Оплата труда – ежедневная, от 600 грн.Срочный набор на строительный объект! Звоните уже сейчас!Контактное лицо – Алина Ивановна096-З95-05-47, 066-008-24-7З
Экспедитор (доставка воды)
ТОВ Акватория сервис, Днепропетровск, Дніпропетровська область
В крупную компанию требуется экспедитор для доставки воды клиентам компании.Ищем активного сотрудника в хорошей физической форме.Рассмотрим кандидатов без опыта работы.Необходимо осуществлять доставку продукции клиенту, работа с накладными.График работы – пятидневный.Уровень заработной платы от 5200 грн.Обращайтесь уже сейчас! Вакансия срочная!тел.: (066) 06 12 7З5 тел.: (097) 54 ЗЗ 871Контактное лицо – Ольга Викторовна
Упаковщик посуды на склад
Посуда Центр Днепр, Днепропетровск, Дніпропетровська область
Для упаковки посуды срочно требуется сотрудник.Рассмотрим кандидатов без опыта работы.График работы – посменный либо совместительство.Оплата посменно – от 500 грн. в смену.Для рассмотрения Вашей кандидатуры обращайтесь напрямую к менеджеру.096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗКонтактное лицо – Анна Ивановна
Охранник на строительный объект (вахта)
ТОВ Инкост, Днепропетровск, Дніпропетровська область
Срочно требуется ответственный сотрудник для охраны строительного объекта.Обязанности:Контроль над соблюдением пропускного режима на складе;Ведение журнала по проведенной работе.Условия труда:График работы – вахтовый метод работы (Детально при записи на собеседование);Предоставляем комфортные условия труда.Срочный набор на строительный объект! Звоните уже сейчас!Контактное лицо – Алина Ивановна096-З95-05-47, 066-008-24-7З
Охранник-контроллер на табачный склад
ТГ Корелл (сфера деятельности-торговля/реализация) , Дніпро (Дніпропетровськ), Днепропетровская область
Компании, занимающейся реализацией табачных изделий в срочном порядке требуется Сотрудник.Служба в армии или опыт работы в охране приветствуется.График работы: сутки/двое, сутки/трое, дневные ночные по договоренности.Оплата труда осуществляется каждую неделю, своевременно без задержек.Постоянная работа.Нормированный рабочий день.тел. 0бб - З45 - З9б0 - Для более детального общения звоните нашему менеджеру, кроме выходных.
Адміністратор залу (вул. Глінки, 17а)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Watsons Україна — це роздрібна мережа товарів для краси та здоров’я!На сьогодні ми управляємо 270 + магазинами у 108 містах.В нас працює більше ніж 2000 працівників які обслуговують приблизно 350 тисяч клієнтів щомісяця за допомогою наших О+О (Offline плюс Online) платформ .WatsonsУкраїна — входить до складу міжнародної компанії A.S. Watson Group, найбільшої у світі мережі роздрібної торгівлі продукцією для краси та здоров’я.Нині мережа налічує понад 16 000 магазинів, 12 роздрібних брендів на 28 ринках та більше ніж 130 000 співробітників по-всьому світу. За 2022 фінансовий рік A. S. Watson Group зафіксувала дохід у 22 мільярди доларів США. Щороку компанія обслуговує понад 5,5 мільярдів покупців через свої платформи, як онлайн так і офлайн, забезпечуючи клієнтам роздрібну торгівлю на основі сучасних технологій.Шукаємо у нашу команду Адміністратора залуАдреса магазину: вул. Глінки, 17аТелефон керуючого магазином: 05*********59 ОльгаЩО ВАМ ПОТРІБНО РОБИТИ?Контролювати роботу персоналу магазину згідно стандартів та вимог;Консультувати покупців;Контролювати правильність цінників та відслідковувати термін придатності продукції;Організовувати викладку товару;Працювати з касовим апаратом.ЩО МИ ЧЕКАЄМО ВІД ВАС?Вища або середньо-спеціальна освіта;Бажаний досвід роботи старшим продавцем.ЩО ЧЕКАЄ НА ВАС У WATSONS?Гнучкий графік роботи;Форма та комфортне робоче місце;Прозора система мотивації;Офіційне працевлаштування та «БІЛА» виплата заробітної плати;Оплачувана відпустка 24 календарних днів;Оплачувані лікарняні;Дисконт на продукцію компанії;Навчання та можливість кар'єрного росту в середині компанії.Робота у Watsons — це не тільки робота, яказмінить твоє резюме, це робота — яказмінить світ!До зустрічі на співбесіді!
Робота Приймальник товару в супермаркет Ашан Лівобережний
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія Ашан — один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРИЙМАЛЬНИКА (Ашан Лівобережний)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування — жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Прийом товару за кількістю та якістю, відповідно до вимог компаніїВигрузка товарівКонтроль правильності складування, переміщення та ротації товаруЗа детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном або на пункт обслуговування клієнтів Ашан «Лівобережний»
Підсобний робітник (ж/м Придніпровськ, лівий берег)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Поспішай!В цей непростий час Biosphere Corporation відкриває набір співробітників:)Тримаємо економічний фронт разом, щоб й надалі поповнювати бюджет нашої країни:)Запрошуємо на роботу ПІДСОБНОГО РОБІТНИКА.ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ:забезпечення ділянок необхідними матеріалами для випуску продукції;сортування, пакування, зважування відходів виробництва;прибирання робочого місця;робота в цеху.ЩО МИ ПРОПОНУЄМО:високий рівень ЗП, роботу в стабільній та відомій компанії;офіційне оформлення, позмінний графік роботи: Д/Н — 48;місце роботи — ж/м Придніпровськ (Автопаркова, 1);доставка до станції «Нижньодніпровськ-Вузол» та пл.Старомостова.Звертайтесь за номером — 067 963 22 02.
Key user SAP
МХП, агроіндустріальний холдинг, Дніпро, Дніпропетровська область
МХП — міжнародна компанія у сфері харчових та агро технологій, яка об'єднує понад 26 тисяч співробітників на понад 40 підприємствах у 17 регіонах України та близько 4 тисяч співробітників за кордоном.Ти точно нас впізнаєш за такими брендами як: «Наша Ряба», «Наша Ряба Апетитна», «Бащинський», «Легко!», Kurator, «Секрети Шефа».У сьогоднішній геополітичній ситуації МХП діє за принципом business as usual. Наше переконання, що саме так ми можемо найбільше допомогти нашій країні сьогодні!Наші підприємства працюють в штатному режимі, а масштабні інноваційні проєкти стартують за планом.Ми розширюємо нашу команду і пропонуємо вакансії для профі, які зацікавлені в унікальних для України проєктах у різних сферах.Що ми тобі доручимо:Роль ключового користувача (key user) при впровадженні системи SAP S4H в Perutnina Ptuj-Topiko d.o.o.Участь у процесі міграції історичних даних до SAP MDG та підготовці/коригуванню шаблонів міграціїПроведення тестування розробок (вимог, дефектів) та end to end сценаріїв з ведення майстер даних в системі SAP MDG та оформлення результатів тестуванняКонсультування та активну комунікацію з колегами по іншим бізнес-напрямкам з питань ведення майстер данихАналіз створених майстер даних на відповідність вимогам та критеріям якостіВнесення масивів данихРадо запрошуємо на співбесіду, якщо ти:Маєш досвід роботи на аналогічній посадіДосконало володієш SAP / SAP MDG, Office 365, ExcelВолодієш англійською мову на рівні Upper-IntermediateМаєш аналітичний склад добре розвинуті комунікативні навички та готовий розвиватисяЧому потрібно йти саме до нас?Ти знайдеш команду однодумцівТи зможеш вдосконалюватись кожен день у нашому власному центрі розвитку співробітниківТи отримаєш можливість доєднатись до унікальних проєктів, яким немає аналогів в УкраїніТи будеш отримувати офіційну та конкурентну заробітну плату за всіма нормами Трудового кодексу УкраїниТи матимеш можливість користуватися послугами корпоративного психолога
Грузчик Кладовщик Западный
, Дніпро, Дніпропетровська область
Що ми пропонуємо НАШОМУ кандидату: Роботу в зручній локації біля дому. У нас більше 1800 аптек по всій Україні, що дає змогу відкривати однакові можливості в різних населених пунктах Гнучкий графік роботиКонкурентну заробітну платуКар’єрний розвиток – стрімкий ріст від дефектаря до фармацевта;Тренінги для підвищення знань у фармації, мотивуючі конкурси серед співробітників
Вантажник (Комплектувальник)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія ІНВЕНТ ГРУП - офіційний дистриб'ютор мастильних матеріалів SHELL, повідомляє про відкриття вакансії:Співробітник складу (вантажник)Ми пропонуємо:нормований графік роботи, з 9:00 до 18:005-ти денний робочий тижденьофіційне працевлаштування з 1-го дня роботиоплачувану відпустку та лікарнянісвоєчасну виплату заробітної платикомпенсацію харчування 130 грн в день та проїзду 50 грн в день (виплачується раз на місяць)склад знаходиться на проспекті Івана Мазепи по вул. Танцюрина Балка, 6 (минула назва Юдіна)Основні завдання:навантажувально-розвантажувальні роботискладання замовлень за накладнимирозміщення ТМЦ за складомучасть в інвентаризаціїведення карток складського облікуВід кандидата очікуємо:хороший рівень фізичної підготовкивідсутність шкідливих звичоквідповідальність та старанністьШановні кандидати, звертайтесь за телефоном: +38************52 Кирило з 10:00 до 17:00 з Пн по Пт або залишайте відгук на вакансію.
Водитель экспедитор кат В
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ищем людей которые хотят развиваться и зарабатывать вместе с нами!Мы не большая компания по доставке хлебобулочных изделий в розничные точки по г.ДнепрЦель сотрудника:Получить продукт на складе, погрузить его в авто, развести по точкам реализации. Все просто и понятно)Стажировка:Длительность 1месМинимальное кол/во точек для развозки товара в день 15. Средняя ЗП в день 600-800грн (зависит только от вас!)Что мы предлагаем?*Оплачиваемая стажировка*Стабильную и своевременную оплату труда в среднем это от 14тыс гран в месяц!*Авто для работы предоставляем*Карьерный рост*Возможность развиватьсяТребования к кандидату:*Права кат В "ОБЯЗАТЕЛЬНО!"*Пунктуальность *Возрастного ограничения нет!*Опыт работы не имеет значения. Мы поможем и научим!*Желание зарабатывать*Честность.Ждём вас к себе в команду!) звоните!
Срочно нужны люди на склад! Выплаты еженедельные!!
, Дніпро, Дніпропетровська область
Нужны постоянные сотрудники на складРабота не сложнаяГрафик удобныйБудем рады видеть студентов:)Оплата каждую неделю, без задержек! Предоставляем жилье!Быстрее звоните или оставляйте отклик!
Продавець продовольчих товарів (Одінковка - смт. Шевченко)
, Дніпро, Дніпропетровська область
«ДЕЛВІ» — одна з найбільших мереж міні-маркетів в Україні у зв’язку з відкриттям нових закладів та поповненням штату проводить набір співробітників на посаду — Продавець касир .! Зверніть увагу, що якщо вам не зручно добиратись на одне місце роботи, менеджер може запропонувати вам інше місце розташування магазину, оскільки ми є однією з найбільших мереж міні-маркетів в Україні !Обов’язки :Обслуговування покупців;Викладка товару;Контроль та дотримання термінів придатності.Вимоги:Досвід роботи не обов’язково, ми проводимо навчання та підвищення кваліфікації;Відповідальність;Порядність;Мати бажання працювати та розвиватися у сфері торгівлі.Умови праці:Зручний позмінний графік роботи;Стабільний дохід від 12500 грн на місяць із регулярними виплатами 2 рази на місяць;Офіційне працевлаштування;Компенсація витрат на проїзд;Щомісячні бонуси на покупку товарів у нашій мережі;Корпоративне навчання та швидке кар'єрне зростання;Місце праці на вибір: вул. Сержанта Литвищенка, буд. 62л, вул. Кадрова, буд. 30 (Іньші актуальні магазини у місті можете дізнатись за контактним номером телефону).Для запису на співбесіду телефонуйте за вказаним номером телефону, HR-менеджер допоможе підібрати для вас зручне росташування місця праці!З повагою компанія — «ДЕЛВІ».
Продавець продовольчих товарів (вул. Робоча - пр-т Івана Мазепи)
, Дніпро, Дніпропетровська область
«ДЕЛВІ» — одна з найбільших мереж міні-маркетів в Україні у зв’язку з відкриттям нових закладів та поповненням штату проводить набір співробітників на посаду — Продавець касир .! Зверніть увагу, що якщо вам не зручно добиратись на одне місце роботи, менеджер може запропонувати вам інше місце розташування магазину, оскільки ми є однією з найбільших мереж міні-маркетів в Україні !Обов’язки :Обслуговування покупців;Викладка товару;Контроль та дотримання термінів придатності.Вимоги:Досвід роботи не обов’язково, ми проводимо навчання та підвищення кваліфікації;Відповідальність;Порядність;Мати бажання працювати та розвиватися у сфері торгівлі.Умови праці:Зручний позмінний графік роботи;Стабільний дохід від 12500 грн на місяць із регулярними виплатами 2 рази на місяць;Офіційне працевлаштування;Компенсація витрат на проїзд;Щомісячні бонуси на покупку товарів у нашій мережі;Корпоративне навчання та швидке кар'єрне зростання;Місце праці на вибір: пр-т Івана Мазепи, буд. 3, вул. Орловська, буд. 28, вул. Робоча, буд. 24Д, вул. Робоча, буд. 146/46, вул. Робоча, буд. 89 (Іньші актуальні магазини у місті можете дізнатись за контактним номером телефону).Для запису на співбесіду телефонуйте за вказаним номером телефону, HR-менеджер допоможе підібрати для вас зручне росташування місця праці!З повагою компанія — «ДЕЛВІ».
Продавець продовольчих товарів (Центр міста)
, Дніпро, Дніпропетровська область
«ДЕЛВІ» — одна з найбільших мереж міні-маркетів в Україні у зв’язку з відкриттям нових закладів та поповненням штату проводить набір співробітників на посаду — Продавець касир .Обов’язки :Обслуговування покупців;Викладка товару;Контроль та дотримання термінів придатності.Вимоги:Досвід роботи не обов’язково, ми проводимо навчання та підвищення кваліфікації;Відповідальність;Порядність;Мати бажання працювати та розвиватися у сфері торгівлі.Умови праці:Зручний позмінний графік роботи;Стабільний дохід від 12500 грн на місяць із регулярними виплатами 2 рази на місяць;Офіційне працевлаштування;Компенсація витрат на проїзд;Щомісячні бонуси на покупку товарів у нашій мережі;Корпоративне навчання та швидке кар'єрне зростання;Місце праці на вибір: вул. В.Вернадського, буд. 22, вул. Воскресенська, буд. 2а, вул. Телевізійна, буд. 4, вул. Благоєва, буд. 10/А, вул. Робоча, буд. 24Д (Іньші актуальні магазини у місті можете дізнатись за контактним номером телефону).Для запису на співбесіду телефонуйте за вказаним номером телефону, HR-менеджер допоможе підібрати для вас зручне росташування місця праці!З повагою компанія — «ДЕЛВІ».
Комерційний менеджер
Ковбасна Мережа, Дніпро
«Ковбасна Мережа» — провідна українська компанія. Ми вже 13 років тішимо своїх покупців високим сервісом обслуговування, якісною продукцією та широким асортиментом.Ми прагнемо надавати високоякісні продукти та завжди дбаємо про задоволення потреб клієнтів. Наша команда — це відкрита до нових ідей та просуває сталий розвиток компанії. Ми шукаємо талановитих співробітників, які хочуть приєднатися до нашої команди.Зараз ми знаходимось у пошуках колеги, який (-а) займе посаду комерційного менеджера і стане частиною нашої команди!Нам потрібен колега, який:впевнено працює з 1С від 8.2, Excel, має досвід роботи з базами даних;має досвід ведення документообігу і формування звітності;вміє планувати та аналізувати поставлені задачі.Ми цінуємо:буде перевагою досвід роботи на аналогічній посаді;аналітичний склад розуму, системне мислення та гнучкість в умовах змін;прагнення до розвитку, ініціативність та відповідальність.Функціональні обов’язки:формування звітів з продажів (1С+ Excel);формування авто-замовлень для ТТ (1С);підготовка звітності щодо оберту товару ТТ (Excel);консолідація інформації і аналітика в великих масивних даних (Excel).Ми пропонуємо:конкурентну заробітну плату;дружній та професійний колектив;корпоративні знижки на продукцію.Готові стати частиною нашої команди і доєднатись до команди мрії?Відправляй резюме і ми зв’яжемося з Вами ?