Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Приемщик товара в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Приемщик товара в Днепре (Днепропетровске)"

10 608 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Приемщик товара" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Приемщик товара в Днепре (Днепропетровске) открыто 5 вакансий. Для 40% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12.2+ грн. 40% объявлений с зарплатой 14,3+ грн, и 20% с зарплатой 10.1+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Приемщик товара в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Приемщик товара в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Закупщик со своим авто. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 26250 грн. На втором месте - Помощник торгового представителя с зарплатой 24333 грн, а на третьем - Торговый агент с зарплатой 23667 грн.

Рекомендуемые вакансии

Кладовщик-приёмщик товара на складе
ОАО Роум Сервис, Днепропетровск, Дніпропетровська область
Для оптимизации использования складской площади и контроля работы склада малых архитектурных форм требуется Кладовщик-приёмщик.Нам нужен ответственный, трудолюбивый кандидат, желательно с опытом работы кладовщиком.Условия работы:- ЗП от 12700 грн. + премии (выплачиваются по результатам работы),- официальное оформление,- нормированный рабочий день.Обращайтесь с 9-18, Пн-Пт по телефону: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З Менеджер – Ольга Степановна
Приемщик товара, стикеровщик
ТОВ, Днепропетровск, Дніпропетровська область
Частная компания приглашает на постоянную работу мужчин и женщин на должность "Приемщик".Работа несложная, обучим тех, кто без опыта работы.Проезд организован компанией.Расчет - дважды в месяц. График работы: восьмичасовой рабочий день.Обращаться в отдел кадров.Пн-Пт 9-18Тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7ЗРезюме не рассматриваются!Татьяна Андреевна
Робота Приймальник товару в супермаркет Ашан Лівобережний
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія Ашан — один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРИЙМАЛЬНИКА (Ашан Лівобережний)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування — жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Прийом товару за кількістю та якістю, відповідно до вимог компаніїВигрузка товарівКонтроль правильності складування, переміщення та ротації товаруЗа детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном або на пункт обслуговування клієнтів Ашан «Лівобережний»
Приймальник товарів (пл. Вокзальна, 13)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Супермаркет "Сільпо" на пл. Вокзальна, 13 запрошує на роботи приймальника товарів. Графік роботи 3/3 з 07:00 до 19:00. Офіційне працевлаштування, знижки для працівників, своєчасна виплата заробітної плати. Телефонуйте 09*********76 Марія
Приймальник товарів (комірник) у Сільпо, ж/м Перемога - 6
, Дніпро, Дніпропетровська область
У нашій великій родині завжди раді тим, хто пильнує за порядком та обожнює бути в енергійній команді!Ми творимо радість у супермаркетах разом. Тож приєднуйтеся:) Вашими основними обов’язками будуть:· Прийом товару та контроль розміщення на складі· Постановка на облік товару в базі даних· Організація роботи вантажників​ Для роботи вам знадобляться:· Знання основ товарного обліку· Впевненість у користуванні ПК· Бажання рости та розвиватися Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Будьте здорові. Страхування життя.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).
Приймальник товарів
1350, ЛЬВІВСЬКА ФІЛІЯ ЛЬВІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ*, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 8000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Молодший приймальник товарівПриймання товарів на складі, розстановка і пересування товарів по складі відповідно до вимогВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Приймальник товарів у "Сільпо" (пл.Вокзальна)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Супермаркет "Сільпо" на постійну роботу запрошує фахівця з приймання та обліку товарів (приймальника товарів). У нас офіційне працевлаштування, повний соцпакет, своєчасна виплата заробітної плати, знижки на власне виробництво. Телефонуйте 09*********76 Марія.
Запрошуємо на роботу
, Дніпро, Дніпропетровська область
Магазин мережі "АТБ-Маркет" запрошує на роботу на посаду продавець -консультант 14000 молодший приймальник товарів(вантажник) 16300фасувальник (для осіб з інвалідністю).Звертатися за адресою -смт.Слобожанське вул.Слобожанська 3 або за телефоном:05*********46.
Работа в АТБ- маркет
, Дніпро, Дніпропетровська область
В сеть продуктовых магазинов АТБ-маркет требуются продавцы -консультанты. ЗП 14000грн/мес.Младший приёмщик товаров(грузчик). ЗП 16300грн/мес.
Запрошуємо на роботу продавця та вантажника
, Дніпро, Дніпропетровська область
Національна торговельна мережа магазинів «АТБ-маркет» в зв’язку з розширенням штату запрошує на роботу у магазин за адресою пр.Б.Хмельницкого, 135ПРОДАВЦЯ- КОНСУЛЬТАНТА МОЛОДШОГО ПРИЙМАЛЬНИКА ТОВАРІВ (ВАНТАЖНИКА)Переваги роботи в нашій компанії:-Стабільна та своєчасна оплата;-Безкоштовне навчання;-Можливість роботи поруч з будинком;-Дотримання трудового законодавства;-Кар'єра в команді Лідера!Звертайтесь за номером:+38 05*********02БУДЕМО РАДІ БАЧИТИ ТЕБЕ У НАШІЙ КОМАНДІ!