Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Графический дизайнер в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Графический дизайнер в Днепре (Днепропетровске)"

11 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Графический дизайнер" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Графический дизайнер в Днепре (Днепропетровске) открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 5.2+ грн. 0% объявлений с зарплатой 2.8+ грн, и 0% с зарплатой 3.4+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Графический дизайнер в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Графический дизайнер в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Специалист отдела рекламы. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 18325 грн. На втором месте - Дизайнер корпусной мебели с зарплатой 17000 грн, а на третьем - Менеджер по рекламе с зарплатой 16932 грн.

Рекомендуемые вакансии

Графический дизайнер в офис
Albero.ua, Днепропетровск, Дніпропетровська область
В крупную рекламную компанию срочно требуется графический дизайнер, желательно с опытом работы на аналогичной должности.Основные требования к кандидатам – опытный пользователь программ CorelDrow, AdobePhotoshop; Активная жизненная позиция, нацеленность на результат.Обязанности: разработка макетов (ландшафтов), а так же работа с наружной рекламойУсловия труда: График работы – ПН- ПТ, с 9 до 17. Оговаривается свободный график.Оплата труда – от 5500 грн. в месяц.Молодой коллектив профессионалов.Резюме не рассматриваем. Обращайтесь напрямую по номерам:тел.: (066) 06 12 7З5 тел.: (097) 54 ЗЗ 871Контактное лицо – Татьяна Борисовна
SMM-менеджер відділу маркетингу
, Дніпро, Дніпропетровська область
Медичний центр JMC — це місце, де створюються довготривалі стосунки і де наші клієнти знають, що можуть розраховувати на нас. У нас завжди присутня експертність, увага до деталей і великі результати, які ми досягаємо разом з нашими клієнтами. Ми шукаємо креативну особистість, яка зможе взяти на себе відповідальність за SMM-проекти нашого центру. Нам важливо, щоб ви були вражені сучасними технологіями, мали чуттєвість до естетики та могли створювати стильний контент. Обов'язки: - Розробка контент-планів та рубрик з різноманітними видами контенту. - Організація фотозйомок з використанням власного телефону. - Координація та контроль якості фотозйомок разом з відеографом та фотографом. - Оформлення профілів спільно з дизайнером. - Прописання текстів які залишаються в серці пацієнтів. - Публікація Stories та експерименти з рубриками. - Аналіз показників залучення (ER) для постів та сторіз та підготовка звіту для керівництва. - Аналіз конкурентів та дослідження цільової аудиторії ніші. Також бажано: - Вміння користуватися графічними редакторами на телефоні або комп'ютері. - Базове розуміння принципів маркетингу. - Розуміння способів взаємодії з аудиторією через контент. - Бути частиною коллективу досвідчених лікарів та не соромитися попадати в кадр. - Пропонувати власні ідеї та бачення контенту.Умови роботи:Ви будете працювати в досвідченій команді. В самісінькому центрі м. Дніпро (КДЦ Менора). Комфортний офіс з усім, що потрібно для роботи та відпочинку. Можливість впливати на зарабітну плату. Приєднуйтеся до нашої дружної команди, де ваша креативність та наполегливість будуть цінуватися!