Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор кассир в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор кассир в Днепре (Днепропетровске)"

10 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Оператор кассир" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 24.04.24, по профессии Оператор кассир в Днепре (Днепропетровске) открыто 2 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12.8+ грн. 50% объявлений с зарплатой 16,3+ грн, и 0% с зарплатой 10.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Оператор кассир в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Оператор кассир в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Оператор кассир" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Оператор продавец в оналайн магазин одежды
, Дніпро, Дніпропетровська область
Нужен оператор продавец на входящую линию звонков в магазин одежды “Ocean”Требования :От 18 лет Ответственность КоммуникабельностьГрамотная речь Можно без опыта работы, готовы взять студентаВаши обязанности:Принимать заказы по звонкам, консультировать людей, помогать с выбором товара,прозванивать старых клиентов и информировать о новинках и специальных предложениях, скидкам и т.дСтажировка оплачиваетсяМы предлагаем : график 5/2С 9 до 18:00Час обеденный перерыв Зарплата 15000 грн ставка и % от кассы и от продажи вещей По всем вопросам пишите всем отвечу
Оператор-кассир
, Дніпро, Дніпропетровська область
Оператор-кассир в компьютерный клуб "SGCh"Левый берег График сутки через двое Зп выплачивается каждую смену + % + чай Требования: СтрессоустойчивостьКоммуникабельность Пунктуальность Знание ПК По всем вопросам обращаться по номеру 06******28
Оператор АЗС
, Дніпро, Дніпропетровська область
Мережа автозаправочних запрошує приєднатися до нашої команди!Вимоги:Бажаний досвід на посаді оператора касира АЗС;Високий ступінь відповідальності, уважності і доброзичливості;Презентабельна зовнішність.Основні завдання Оператора-касира:Обслуговування клієнтів АЗК (відпуск палива і супутніх товарів на касі);Забезпечення високоякісного обслуговування покупців відповідно до стандартів Компанії.
Адміністратор-кассир в комп'ютерний клуб
, Дніпро, Дніпропетровська область
Потрібні оператори залу в комп'ютерний клуб -Вимоги: вік від 18 років -досвід у подібній сфері(бажано)-приємна зовнішність -комунікабельність -грамотна мова -компьютерна грамотність(впевнений користувач) -пунктуальність та дисципліна -здатність швидко навчатися -Умови роботи: - графік роботи: 1/2(доба через дві) - гідна оплата праці: 1000 грн за добу +5% від каси+чайові - оплата: після зміни
Продавець-касир, оператор АЗК
, Дніпро, Дніпропетровська область
Працюєш ти — працює країна. Твоя робота має значення!Долучайся до команди ОККО!ШукаємоПРОДАВЦЯ-КАСИРА (оператора АЗК)!Приєднуйся, бо ми:офіційно і швидко приймаємо на роботу з першого дня;не затримуємо зарплату;оплачуємо відпустку (24 дні в рік) та лікарняний;забезпечуємо безкоштовне медичне страхування для кожного працівника (купівля ліків, лабораторні дослідження, медогляди, амбулаторна допомога та ін.);підтримуємо та допомагаємо один одному, адже ОККО — це велика і дружня команда.Що треба робити?Консультувати клієнтів щодо асортименту АЗК;Активно продавати пальне, товари кафе та магазину;Розраховувати клієнтів на касі;Готувати продукцію кафе за стандартами мережі.Що ми очікуємо?Впорядковані документи: напр. наявний військово-обліковий документ (для чоловіків до 27 р. — «приписне», після 27 р. — військовий квиток); діючий паспорт (непротермінований);Бажано досвід роботи в продажах, роздрібній торгівлі або сфері обслуговування;Вільне володіння грамотною письмовою та усною українською мовою;Готовність докладати максимум зусиль заради добробуту нашої країни.Чекаємо в команді!
Продавець касир на АЗК WOG
, Дніпро, Дніпропетровська область
Працюй та розвивайся у надійній компанії – запрошуємо на посаду оператора, продавець - касир АЗК в компанію WOGЗаробітна плата від 14 000 грн.Посада — WOGОНЬ, бо на тебе чекатимуть: стабільна компанія офіційний та високий дохід позмінний графік роботи (по 12 годин) навчання та допомога в адаптації ДніпроТелефонуй 06******04Адреса АЗК м. Дніпро, проспект Слобожанський 1і (за новим мостом)
Робота Оператор-касир АЗС м. Дніпро, вул. Генерала Пушкіна
, Дніпро, Дніпропетровська область
Національна мережа автозаправних комплексів «БРСМ-Нафта» запрошує приєднатися до нашої команди.Вимоги:- Бажаний досвід на посаді касира;- Високий ступінь відповідальності, уважності і доброзичливості;Основні завдання Оператора-касира:- Обслуговування клієнтів АЗК (відпуск палива і супутніх товарів на касі);- Забезпечення високоякісного обслуговування покупців відповідно до стандартів Компанії.Компанія пропонує:- Своєчасну і стабільну виплату заробітної плати, офіційне оформлення, оплату лікарняних і відпускних.Не втрачайте часу! Телефонуйте та дійте!