Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Заводы в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Заводы в Днепре (Днепропетровске)"

7 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Заводы" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 27.04.24, по профессии Заводы в Днепре (Днепропетровске) открыто 3 вакансий. Для 66.7% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 15,0+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 14.0+ грн, и 0% с зарплатой 10.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Заводы в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Заводы в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Раскройщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - Ювелир с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Портной с зарплатой 15284 грн.

Рекомендуемые вакансии

Требуется пилорамщик на постоянную работу
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ищу пилорамщиков с опытом на ленточные пилорамы, (Ритм)Работа круглогодичная и постоянная!Предоставляю жилье и все условия быта ( кухня, душ, стиральная машина и тд)на предприятии.Опыт работы обязателен.Обучение возможно только при успешной работе в должности помощника пилорамщика на нашем предприятииРасчет по кругляку, система бонусов, зарплата еженедельно.Документы иметь обязательно (Код и паспорт)Алко и наркозависимых прошу не беспокоить.Адрес г.Днепр, ул. Осетинская 1а (левый берег, район завода Коминтерн)
Требуются помощники пилорамщика
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ищу помощника пилорамщика на ленточные пилорамы, (Ритм)Работа круглогодичная и постоянная!Предоставляю жилье и все условия быта на предприятии.Опыт работы приветствуется, главные требования физическая выносливость и желание работать20Расчет по кругляку, зарплата еженедельно.Документы иметь обязательноАлко и наркозависимых прошу не беспокоить.Адрес г.Днепр, ул. Осетинская 1а (левый берег, район завода Коминтерн)
Інженер-конструктор (машинобудування)
KMZindustries (Карлівський машинобудівний завод), Днепр (Днепропетровск), Днепропетровская область
КМZ Industries https://kmzindustries.ua/(Карлівський машинобудівний завод), лідируючий постачальник комплексних рішень для агросектору (зберігання та обробка зерна) запрошує до своєї командиІНЖЕНЕРА-КОНСТРУКТОРА (машинобудування) Ми пропонуємо:гідний рівень оплати (за результатами співбесіди) можливість віддаленої роботи (після випробувального терміну) можливості для розвитку і участі в реальних проектах надаємо житло в м.Карлівка забезпечуємо своїм співробітникам щоденний комфортний трансфер з м. Полтава до місця роботи м. Карлівка і назадНаші очікування від кандидата:вища технічна освіта галузі машинобудування, верстатобудування, будівельних конструкцій досвід роботи інженером-конструктором на підприємствах машинобудування (конструювання елеваторного обладнання) буде перевагоюрозглядаємо випускників ВНЗ за відповідним напрямком без досвіду роботивпевнений користувач САD-програмами: SolidWorks, Компас 3D знання ЄСКД розуміння процесів обробки листового металуОсновні обов’язки:розробка нових та модернізація наявних конструкцій виробів (силосів, бункерів, ємностей і т.п.) забезпечення високого технічного рівня конструкцій виробів, з урахуванням можливостей обладнання, вимог замовника, найкращих світових знань у галузі елеваторного обладнання розробка технічних завдань для проектування розрахунок елементів конструкції підбір покупних комплектуючих підготовка специфікацій, відомостей для виробництва авторський нагляд над виготовленням і випробуваннямЧекаємо Ваше резюме з побажаннями щодо ЗП, обов’язково зв’яжемося з кандидатами, чий досвід нас зацікавить
Мийник посуду в їдальню. Графік 5/2. Лівий берег
, Дніпро, Дніпропетровська область
«QFMcatering» - компанія, що спеціалізується на організації та комплексному обслуговуванні харчування на промислових підприємствах, шукає мийників посуду на роботу в їдальню заводу «Інтерпайп Дніпросталь».Ми пропонуємо:- офіційне оформлення (оплачувані лікарняні та відпустка);- графік роботи - 5/2 з 8:00 до 16:00- ставка за годину – 40 грн (на руки);- безкоштовне харчування;Функціональні обов'язки:- миття посуду;- дотримання встановлених санітарних норм.За додатковою інформацією дзвоніть по телефону 06******46 ТетянаЗнаходимося за адресою — їдальня на території заводу «Інтерпайп НТЗ», лівий берег, вул. Каштанова 35.Прохання дзвонити в будні дні з 8:00 до 17:00.
Фасувальник рибних кормів у Данії
B/M Group, Дніпро
Требования, пожелания: без шкідливих звичьокОбязанности: фасуваняУсловия: Робота за контрактом у Данії, прямий контракт від заводу! Представництво заводу компанія BioMar Group проводить набір робочого персоналу для роботи на завод з виробництва кормів для рибної промисловості. Працюватиме місто Brande, Данія.В обов’язки працівника входить:робота на лінії упаковки,сортування,водії кар,змішування інгредієнтів,контроль якості продукції на лінії. Протягом 50 років компанія BioMar виробляє та постачає високоефективні корми більш ніж для 25 видів риб. Для холодноводних: райдужна форель, лосось, тріска та палтус. Для середземноморських та тропічних: лаврак, дорада, горбиль та кобія. Корми БіоМар здатні задовольнити харчові потреби морських та прісноводних риб на всіх етапах життєвого циклу. BioMar забезпечує економічну ефективність роботи рибоводних господарств у регіоні та за межами. Робота стабільна протягом року, що дозволяє нашим співробітникам мати стабільне робоче місце цілий рік. Заробітна плата для підприємства 3600 Євро, чистими на руки. Проживання на підприємстві гуртожиток по дві особи, проживання безкоштовне. З вигод в номері вайфай, кухня, телевізор, душова кабіна. За кожним працівником закріплюється власна шафа для зберігання речей, при знаходженні на робочому місці. На підприємстві видається спецодяг. Робочий день на виробництві становить 9 годин, за перероблений годинник оплата 18 євро на годину, додатково до заробітної плати.Вимога до співробітника:працьовиті,відповідальні,вміння працювати у колективі! На роботу потрібні чоловіки, жінки, сімейні пари, пріоритет набору жінки. відповідальні! Робочий персонал змішаний (Поляки, Литовці, Українці) працюють в окремих цехах, мовного бар'єру немає, знання мови не потрібне.Роботодавець бере на себе наступні витрати та оплачує за працівника — доставку до місця роботи з супроводом нашої компанії (доставка здійснюється автобусом, група, після прибуття у Варшаву групі буде ставиться робоча данська віза), медичну страховку, консульський збір у посольстві. Для працівників буде відкриватися робоча віза класу D (Робоча віза до Данії — спеціальний дозвіл, на роботу з повною зайнятістю протягом дії трудового контракту, працівники працевлаштовані на заводі офіційно та працюють легально. Наша компанія Ліцензована, на вимогу співробітників надамо весь пакет статутних документів компанії Контракт Для виїзду чоловіків призовного віку необхідно мати при собі дозвільні документи для перетину кордону.
Копач разнорабочий выкопать траншею под фундамент строитель
, Дніпро, Дніпропетровська область
На даче в Диевке в районе завода ДЗТО ул. Братская нужно выкопать траншею под фундамент длиной около 10 метров, глубиной около 70-80 см и шириной около 40 см.Землю вывозить не надо.Лопат нет - копаем своим инструментом.Работы на один день.Оплата 500 грн.
Бухгалтер МТЦ
, Дніпро, Дніпропетровська область
Доброго дня !Маслоєкстракційний завод «Потоки» запрошує на роботу бухгалтера на участок ТМЦ:-Ведення реестрів;-Облік ТМЦ;-Контроль правильності оформлення документів надходження,передачі та списання ТМЦ;-Списання палива;-Контроль розрахунків з постачальниками ;М. Дніпро вул. Байкальська 9 (Лівий берег);Доставка до роботи. Компенсація житла .Соц. пакет;ЗП 25000 грн.
Водитель на манипулятор (DAF) категория Е
, Дніпро, Дніпропетровська область
верх ул. Артема заводу производства тротуарной плитки требуется водитель Водитель категория Е на автомобиль с краном-манипулятором MAN 12 тонн работа авто по г. Днепр и область зп 1200−2400грн в день Обязательно проживание г. Днепр и возраст от 30 лет Можно без опыта на манипуляторах (научим) Хорошее знание города. Опыт работы на грузовых автомобилях. Ответственность, не конфликтность, желание работать и зарабатывать. на почту письма не слать только звонить
Охоронець Вахта
Пересвіт, Дніпро
ВАХТА КИЇВВахта: 20/10, 30/10, 30/15 (вахта на ваш вибір).Охорона - заводів, будівельних майданчиків, складів, гаражних кооперативів, офісів, приватних будинків в м.Києві.Забезпечуємо житлом за рахунок підприємства.Перспектива кар'єрного зростання.Оплата від 300-600 грн. за одну робочу зміну (все залежить від рівня підготовки та складності поста).Заробітна плата без затримок, за відпрацьований місяць, щопонеділка аванси 500 грн.- Передбачені преміальні.- Забезпечення формою.- Гнучкий графік перевахтовок.Більш детальну інформацію Ви можете отримати у відділі кадрів за контактними телефонами.
Маркувальник на виробництво ковбасних виробів
, Дніпро, Дніпропетровська область
Підприємству терміново потрібнен маркувальник продукціїна виробництво ковбасних виробівм.Дніпро, Шевченківський р-н, вул. Б.Хмельницького(район колишнього шинного заводу, 12 квартал)З/П 18 000 – 22 000 грнВиплата зарплатні 2 рази на місяцьГрафік роботи: день/ніч/48день з 8.00 до 20.00, ніч з 20.00 до 8.00Працівникам надається безкоштовно:· харчування у їдальні підприємства· робочий одяг та взуття
Працівник на виробництво ковбасних виробів
, Дніпро, Дніпропетровська область
Підприємству терміново потрібен термооброблювальникна виробництво ковбасних виробівм.Дніпро, Шевченківський р-н, вул. Б.Хмельницького(район колишнього шинного заводу, 12 квартал)З/П 18 000 – 22 000 грнВиплата зарплатні 2 рази на місяцьГрафік роботи: день/ніч/48день з 8.00 до 20.00, ніч з 20.00 до 8.00Працівникам надається безкоштовно:· харчування у їдальні підприємства· робочий одяг та взуття
Робочий на виробництво
, Дніпро, Дніпропетровська область
До нашої команди професіоналів потрібен:РОБОЧИЙ НА ВИРОБНИЦТВО - РІЗЧИК РУЛОНІВНавчаємо, навчання оплачуване.Наші побажання до кандидатів:Уважність до деталей;Відповідальність, порядність, бажання працювати.Функціональні обов’язки:Порізка рулонів на станке;Контроль якості порізки рулонів;Бережно відноситись до обладнання, приладів, слідкувати за їх ісправністю.Ми пропонуємо:Графік роботи змінний — 3 дня/3 ночі/3 вихідний:Рівень заробітної плати 20 000 — 28 000 грн. (залежить від виробітку);Стабільність та вчасність виплати заробітної плати - 3 рази на місяць;Робоче місце — ж/м Західний (район лакофарбового завода).Дзвоніть: 06******67 Олеся
Охоронник
460, КАМ'ЯНСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 8000 грнУ тому числі основна: 8000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Контроль входу-виходу персоналу та відвідувачів, вносу-виносу ТМЦ згідно накладних. Контроль ввозу сировини, вивозу готової продукції. Контроль периметру території заводу. За додатковою інформацією звертатися за телефоном (067)9911622, (068)6840362Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування
менеджер з логістики
, Дніпро, Дніпропетровська область
Описание вакансииМаслоекстракційний завод «ПОТОКИ» основним напрямком діяльності якого є переробка олійних культур, зокрема насіння соняшника, шукає у свою команду Менеджера з логістики.Ми очікуємо від Вас: Досвід роботи на посаді від 1 років; Навичка роботи з ПК (MS Office, 1C) на рівні кваліфікованого користувача; Досвід роботи в агросекторі (насіння); Наявність власної бази автомобілів (зерновози, масловози вітаються).Функціональні обов’язки: Пошук машин на перевезення насіння, олії; Комунікація з водіями та фермерами; Робота з існуючими контрагентами, пошук нових.Умови роботи: Робочий графік:пон-плям9:00—18:00 ненормований графік!!!; Офіційне оформлення, соц. пакет Доставка транспортом підприємства Медичне страхування Дружній колектив Корпоративні заходиЧекаємо на Вас у команді професіоналів!
Працівник з приготування фаршу на виробництво ковбасних виробів
, Дніпро, Дніпропетровська область
Підприємству терміново потрібен працівник з приготування фаршуна виробництво ковбасних виробівм.Дніпро, Шевченківський р-н, вул. Б.Хмельницького(район колишнього шинного заводу, 12 квартал)З/П 18 000 – 25 000 грнВиплата зарплатні 2 рази на місяцьГрафік роботи: день/ніч/48день з 8.00 до 20.00, ніч з 20.00 до 8.00Працівникам надається безкоштовно:· харчування у їдальні підприємства· робочий одяг та взуття
На постійну роботу потрібні Прибиральники території на підприємстві
, Дніпро, Дніпропетровська область
Запрошуємо на роботу ДвірниківГрафік роботи: 7,00-14,00 5/2Обов'язки:прибирання території заводу (обрізка дерев, кущів, покос трави, полив і т.д.)Вимоги:-досвід роботи з тримером, газонокосаркою вітається-відсутність шкідливих звичок-відповідальністьБезкоштовна розвозка на роботу і з роботиЗП 9 000 грн чистими на рукиМісце роботи: пр.Трубників,56
потрібна контролер якості продукції -ОТК
, Дніпро, Дніпропетровська область
Заводу з виробництва металопластикових вікон на постійну роботу в цех потрібна контролер якості продукціїОбов’язки:Контроль якості продукції-ОТКРобочий тиждень: пн-п'ятн. 08.00−18.00. Може змінюватися.Адреса: вул. Канатна (Правий берег, район вул. Робоча)
Шукаю Повара на Фастфуд
, Дніпро, Дніпропетровська область
Шукаємо повара на фаст-фуд!- Графік роботи: з 8:30 до 19:00- Заробітна плата: 700 грн ставка + відсоток- Місце роботи: напроти заводуЯкщо вас зацікавила ця вакансія, зв'яжіться з нами для детальної інформації!
Охорона на вахту
, Дніпро, Дніпропетровська область
Охорона компанія «Grizzly» 20 років надає повний комплекс послуг фізичної охорони об'єктів по всій Україні.В зв’язку з розвитком компанії шукаємо охороника в м. Дніпро завод ДТРЗВимоги:відсутність судимостей та приводів в поліціюстаранність, дисциплінованість, відповідальність Обов’язки:забезпечення фізичної охорони об'єкту.ведення документації, що супроводжує охоронну діяльність (журнали чергування і т.д)КППОбхід територіїУмови роботи:Графік роботи: Вахта 20/10Оплата: 600 грнзмінаГарні умови для охорониВідкриті вакансії в :м. Дніпро
Вантажник-комплектувальник 5х2
Дніпрошкіргалантерея, Дніпро
Виробництво робочої рукавички TM «DOLONI» запрошує на роботу Вантажника-комплекувальника в складське господарство.ГРАФІК РОБОТИ:ПН-ПТ 5/2 з 08:00 до 17:30. ОбідОБОВ’ЯЗКИ:розвантаження та розміщення сировини і матеріалів в всередині складського господарства;допомога комірнику у видачі сировини та матеріалов на виробництво;збирання та комплектація продукції за накладними для торгових мереж та гутовиків. Робота з великим асортиментом продукції.Важливо: наявність досвіду роботи комплектувальником або комірником від 1 року. Практика роботи з великим асортиментом товару.МІСЦЕ РОБОТИ: Лівий берег, вул.Курсантська, 24, р-н Авторинку ж/м Північний goo.gl/maps/AssNGRS2Fk8nUfAp8ПРОЇЗД маршрутами № 37, 98, 43, 158 до зупинки «Завод ЗБК/ІСТА»УМОВИ РОБОТИ:заробітна плата 2 рази в місяць;щорічна оплачувана відпустка 24 к.д.;комфортні побутові умови: душові, роздягальні, кімната для прийому їжи;спецодяг за рахунок підприємства.Є питання питанння — звертайся. Чекаємо на дзвінок.