Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Front end разработчик в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Работа без опыта ежедневная оплата труда
, Дніпро, Дніпропетровська область
Хочемо запропонувати Вам відкриту вакансію в нашу компанію “MOBI”Оператора Мобільного звʼязкуОбов'язки :- консультації по тарифному пакету- уміння знаходити спільну мову з людьми- не конфліктність- охайний особистий виглядконсультації щодо акцій і нових пропозицій від компаніїМи пропонуємо :компанія оплачує стажування-навчання щодня 600 грн ( триває навчання 3дні)- оплату 800грн.день + %( оплата щоденно в кінці робочого дня) тобіш 4000 грн ставка на тиждень + %- графік роботи 8:00до 17:00 , без затримок- комфортні та найкращі умови праці- можливість проживання ( за потребою)- робота з першого дня після співбесіди,без ніяких оплат ,передоплат чи інше ...Робота тільки очно , дистанційного формату немаєЗа леталями звертайтеся в месенджери Telegram,за вказаним номером в оголошенні. Дякуємо за увагу.
Середній інженер-програміст (Back-End) [DreamHost] •
, Дніпро, Дніпропетровська область
Необхідні навичкиНавички бекенд-інженерії з використанням JavaScript/TypeScript в об’єктно-орієнтованому вимірювачі. Бібліотеки та мікрофреймворки (Nestjs, Express). Досвід аналізу продуктивності бек-енд коду. Навички архітектури сховищ даних SQL/non-SQL. Хороші навички письмового та усного спілкування англійською мовою.Буде плюсомДосвід роботи з технологіями віртуалізації та мікросервісами (докер).Навички в front-end технологіях (React). Навички роботи з MySQL.ПропонуємоП'ятиденний робочий тиждень в молодому та енергійному колективі. Оплачувана відпустка - 20 робочих днів на рік.Можливість працювати з продуктовою компанією.Масштабні міжнародні проекти.Гнучкий графік роботи.Конкурентоспроможна оплата переглядається кожні півроку, багато можливостей для зростання.Обов'язкиПроводити перевірку дизайну проекту та перевірку коду
Предлагаем работу без опыта ,Менеджер - Оператор щоденна Зп
, Дніпро, Дніпропетровська область
Потрібен менеджер з консультаційДосвід не обовʼязково, головне комунікабельністьГрафік з 8:00 до 17:00З понеділка по пʼятницюОплата щоденно від 850 грн +%Ми, компанія «Steyn», займаємось роздрібно оптовою торгівлею і консультуванням в мережі інтернет, шукаємо Менеджера-кон€yльтантаОбов’язки прості все легко та просто по шаблонуРобота в офissi в комфортных умовахОбов’язки: Підтердження замовлень які приходять в CRM;Відповіді на повідомлення і телефоні дзвінкиКомунікація з клієнтами по телефону;Вирішення запитів клієнтів щодо замовлень;Вимоги: Щирість та чесність Бажання навчатись; Вміння працювати в команді ; Організованість та уважність; Беремо без досвіду роботи , беремо студентів .Ми пропонуємо:- Конкурентоспроможну заробітну плату ставку 20000 грн ( а саме: щотижневу оплату труда ставка 4к +15%)щоденну оплату стажування з 1 дня -500 грнграфік роботи 08:00-17:00Дружню та підтримуючу робочу атмосферу.Якщо ти готовий долучитися до нашої команди та розвиватися разом з нами, надсилай своє резюме за вказаною нижче адресою. Ми чекаємо саме на тебеАдреса : пр П. Нірінберга 12Сайт
Работа Кассир-администратор Днепр без опыта
, Дніпро, Дніпропетровська область
В Интернет Клуб требуются администраторы-кассиры.Опыт работы приветствуется, но не обязателенЛокации по всему городуГрафик работы 1/2( сутки двое )Ставка + % + чаевые За более детальной информацией звоните с 9:00 до 20:00 09********49 (Телеграмм, Вайбер)
Требуются сотрудники в студию массажа/Возможно без опыта работы
, Дніпро, Дніпропетровська область
Студия массажу ищет массажистов ,которые хотят зарабатывать и развиваться,возможен прием на работу без опыта ,обучаем бесплатно,студия находится в центре города .-рабочее место (кабинет)-высокая заработная плата-клиентов-ежедневная выплата З/П-обучение бесплатно-гибкий график (индивидуальный подбор графика под каждого сотрудника)Требование:-желание работать и развиваться-умения находить общий язык с клиентами -ответственность-качественное выполнения массажных услуг-вежливое обшение с клиентами.