Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Региональный директор в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер з закупівель
Компанія Veleton, Дніпро (Дніпропетровськ), Днепропетровская область
Компанія Veleton веде діяльність на українському ринку з 2007 року та спеціалізується на розробці і виробництві полімерних добавок — запрошуєм на роботу регіонального менеджераіз закупівель.Ціль посади: закупівля сировини, що відповідає технічним вимогам та потребам, своєчасне виконання плану закупівель у повному обсязіЯкий наш кандидат?:має досвід роботи в активних закупівлях від 3х років; готовий до відряджень по Центральній та Західній частинині України (пов'язані з щоденними постійним відвідуваннями постачальників та зустрічами) — 70%; проживає в м.Дніпро; вміння вести переговори та досягати необхідного результату в них; має власне авто.Що ми пропонуємо?:сплата відряджень; перші 2 місяці навчання в офісі за адресою: вул. Академіка Білелюбського 36, а далі праця з дому (без закріплення до офісу); компенсація амортизації та палива; середній рівень ЗП 25000 — 70000 грн, ставка+%; графік роботи ПН-ПТ 8.30−18.00 (СБ та НД вихідні); керівника, який з тобою в одній команді.Задачі вакансії:виконання плану із закупівель; відвідування постачальників; необхідно буде досягати кращої ціни (рівної планової або нижче); пошук, знаходження та підключення нових цільових постачальників; вивчення ринку вторсировини, наявність нових та ліквідних позицій; контроль відвантажень та матеріалів, що закуповуються належної якості відповідно до стандартів компанії; надання звітів керівнику.Місія компанії: зберегти ресурси планети за допомогою їх вторинного використання.Сайти Компанії : www.veleton.ua, www.lion-recycling.com.uaРекрутер Компанії Veleton — Нор Ірина[email protected]+380673764440
Спеціалість з підбору персоналу (HR-менеджер)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Вакансія "Спеціаліст з підбору персоналу" відкрита для активних та амбітних фахівців, які хочуть розвиватися в сфері HR-менеджменту. Ви будете відповідати за всі аспекти підбору та найму персоналу Робота не віддалено. Умови: •Графік з 9:00-18:00, Пн-Пт •Ставка 20 000грн (на постійній основі) + бонуси за виконану роботу • Розташування в самому центрі міста Що буде входити до ваших обовʼязків: •Залучення та відбір кандидатів на вакансії ; •Провдення первинної телефонної співбесіди; •Аналіз ринку праці та пошук нових тенденцій у сфері підбору персоналу; •Розробка та впровадження стратегії підбору персоналу відповідно до потреб компанії. Ми пропонуємо: •Цікаві та відповідальні завдання, що сприятимуть вашому професійному розвитку; •Постійний розвиток та підтримку з боку команди професіоналів; •Дружню та динамічну робочу атмосферу; •Конкурентоспроможну заробітну плату. Тому, якщо ви енергійні та маєте бажання розвиватися в сфері підбору персоналу, пропонуємо вам приєднатися до нашої команди.
Заступник головного бухгалтера (Громадське харчування, виробництво)
Консалтингова комапнія «Діалог», Дніпро
ОБОВ’ЯЗКИ:- Забезпечити ведення бухгалтерського обліку на підприємстві, відповідно діючих нормативних актів, з урахуванням особливостей діяльності.- Аналізувати та контролювати коректність бухгалтерського обліку на усіх ділянках.- Працювати з клієнт-банками (платежі).- Складати бухгалтерську звітність виробничого підприємства на загальній системі оподаткування.УМОВИ РОБОТИ:- Робочий графік: 5 днів, з 09:00 до 18:00. Перерва на обід — 1 година.- Місце роботи: вул. Данила Галицького (колишній лакофарбовий завод, ж/м Західний).- Комфортабельне робоче місце, обладнане усім необхідним.- Офіційне працевлаштування та основні соціальні пільги: оплачувана відпустка та оплачуваний лікарняний.- Безкоштовне харчування, чай та кава в офісі. ЗАРОБІТНА ПЛАТА: ставка 30 000 грн. (Виплата 2 рази на місяць)ВИМОГИ ДО КВАЛІФІКАЦІЇ:- Освіта: Вища- Володіння ПК: 1С (8), M.E.Doc, MS Office.- Досвід роботи: від 2 років на посаді Заступника або Головного бухгалтера.- Досвід ведення усіх ділянок обліку, зокрема облік ПДВ.- Досвід роботи на середньому чи малому підприємстві.- Навичками аналізу бухгалтерської звітності.КОРОТКО ПРО КОМПАНІЮ:Компанія працює вже 4 роки. Ми організуємо та забезпечуємо харчування у школах, лікарнях, шелтерах (місця для проживання переселенців). Наша робота побудована у форматі промислового кейтерінгу, тобто вся їжа виготовляється на харчовому виробництві і після того вона доставляється до усіх точок харчування, де ми забезпечуємо комфортні умови для прийому їжі усім нашим клієнтам. Ми дуже добре знаємо як це робити з максимальною якістю і тому є лідером у нашому регіоні. Компанія розвивається, планується подальше розширення виробництва, тому навантаження в роботі бухгалтерії планомірно зростає. —НАДІШЛІТЬ Ваше резюме нам на пошту: відправити резюмеМи його оперативно розглянемо. І якщо ця вакансія Вам підходить, то ми з Вами зв’яжемося, погодимо нюанси та організуємо особисту бесіду з керівником.ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ або НАПИШІТЬ нам у VIBER чи TELEGRAM: ....—Направляючи своє резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією в рамках чинного законодавства України.ПЕРЕШЛІТЬ цю вакансію Вашому знайомому, якщо Вам вона не підходить.