Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Столяр в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Столяр в Днепре (Днепропетровске)"

16 800 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Столяр" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Столяр в Днепре (Днепропетровске) открыто 7 вакансий. Для 28.6% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.4+ грн. 14.3% объявлений с зарплатой 14.7+ грн, и 14.3% с зарплатой 15.8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Столяр в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Столяр в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Мастер строительных работ. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 30000 грн. На втором месте - Монтажник вентиляции и кондиционирования с зарплатой 30000 грн, а на третьем - Кровельщик с зарплатой 28750 грн.

Рекомендуемые вакансии

требуются столяра
, Дніпро, Дніпропетровська область
производству требуются столяра с опытом работы на станках, оплата сдельная от объема выполненных работ. зарплата еженедельно.
Столяр на меблево виробництво
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія «Maestro group» шукає співробітників, які хочуть навчитися професії столяра — збиральника корпусних меблів. На період навчання зарплата становить 15000 грн. Ми спеціалізуємося на виробництві готових інтер'єрних рішень, меблів та елементів декору з натурального дерева.Вимоги:Досвід роботи не потрібен. Потрібне бажання вчитись та зароблятиУважність до деталей та висока концентрація при виконанні робіт.Здатність працювати в команді та дотримуватися графіка виробництва.Обов’язки:Збирання та монтаж корпусних меблів за кресленнями та інструкціями.Контроль якості виконання робіт та виправлення недоліків.Розміщення та організація матеріалів та інструментів на робочому місці.Дотримання правил безпеки під час роботи.Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату, відповідно до кваліфікації та досвіду.Стабільні умови праці та можливість професійного зростання.Дружню та колегіальну атмосферу в команді.Можливість працювати з якісними матеріалами та сучасним обладнанням.Якщо у вас є бажання долучитись до нашої команди присилайте резюме або телефонуйте за номером +38********88 (Валериія), ми раді будемо розглянути вашу заявку. Приєднуйтесь до нашої команди та допоможіть нам створювати неперевершений меблевий дизайн для наших клієнтів.
Слюсар з обслуговування обладнання
, Дніпро, Дніпропетровська область
Опис вакансії:Maestro Group Фабрика столярних виробів є однією з найбільш технологічних меблевих фабрик в Україні та Європі. Компанія спеціалізується на виробництві столярних виробів будь-якої складності на індивідуальне замовлення. Клієнтами компанії є провідні дизайнерські бюро та архітектори, відомі бізнесмени, політики. На даний момент у компанії відкрито вакансію Слюсар з обслуговування обладнання.Вимоги:досвід роботи механіком від 3 років;досвід роботи з ремонту промислового обладнання;сумлінне ставлення до роботи;відповідальність.Обов'язки:контроль за правильною та раціональною експлуатацією техніки;контроль за ремонтами та технічним обслуговуванням техніки;ремонт та обслуговування деревообробних верстатівУмови роботи:графік роботи: 5/2;стабільна заробітна плата;соц. Гарантії;затишна їдальня; забезпечення працівників комплексними обідами;сучасне та комфортабельне виробництво (Лівий берег, Столбова, 3а).Телефон для співбесіди: 06*********37 Валерій Григорович
Конструктор корпусних меблів
, Дніпро, Дніпропетровська область
Описание вакансии«Maestro Group» Фабрика столярних виробів є однією з найтехнологічніших меблевих фабрик в Україні та Європі. Компанія спеціалізується на виробництві столярних виробів будь-якої складності на індивідуальне замовлення. Клієнтами компанії є провідні дизайнерські бюро та архітектори, відомі бізнесмени, політики. У зв’язку з посиленням команди компанія оголошує конкурс на вакансію конструктора корпусних меблів та столярних виробів:Вимоги:Досвід роботи конструктором столярних виробів — від 3 років.Знання конструктиву меблів та меблевих комплектуючихВпевнений користувач ПК, знання AutoCad є обов’язковим!Знання асортименту листового матеріалу та видів порід деревиниВміння самостійно вести замовлення від моменту погодження до контролю монтажу виробуАктивність, комунікабельність, цілеспрямованість, порядність, відповідальність.Обов’язки:Розробка та погодження із замовником конструкторського проектуПідбір фурнітури та комплектуючихПідготовка специфікацій, карт крою, технічних креслень та конструкторської документаціїОформлення документів у програміКонтроль за виконанням замовлення на виробництвіМи пропонуємо:ЗП гідна (за результатами співбесіди та рівня кваліфікації).графік роботи: 5/2стабільна та конкурентна заробітна платаоформлення за КЗпП, стандартний соц.пакетсучасний та комфортабельний офіс та виробництво (Лівий берег, вул. Столбова (Верстова), 3а)смачні обіди у власній їдальні, гарна територія, сучасне, нове виробництво.Чекаємо на Вас у нашому дружньому колективі!
Требуется столяр
, Дніпро, Дніпропетровська область
Для производства лестниц, дверей и других изделий требуется столяр. Команда дружная, работа интересная.
Столяр
450, ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 12000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Додаткова інформація за телефоном: 00671198416, Надія ІванівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):
Столяр
483, НІКОПОЛЬСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 9200 грнУ тому числі основна: 6120 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Моторвагонне депо. Демонтаж та ремонт пошкоджених м'яких сидінь у вагонах. Чистка та шліфовка рейок. Ремонт підлоги вагонів. Демонтаж та повна обшивка стін салону вагона і тамбура. Заміна сантехніки, відведення води, підведення опалення, укладання плитки. тел.00562335863 Наталя ВолодимирівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Требуется столяр
, Дніпро, Дніпропетровська область
Требуется столяр станочникШлифовщик с опытом работы, можем научить при желании.Ярослав 09******01 06******97
Требуется бригада столяров
, Дніпро, Дніпропетровська область
На предприятие требуются один- два столяра с опытом работы. Производство деревянных дверей и корпусной мебели. Заработная плата оговаривается. Все оборудование есть в наличии. Левый берег, Калиновая -Б.Хмельницкого.
шукаємо столярів, які у своїй справі вміють все.
, Дніпро, Дніпропетровська область
Потрібні кваліфіковані столяри з досвідом роботи. Звертатися по тел. 06*********94 Вячеслав.
Маляр
450, ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Актуальна з 17.04.2023 р. Маляр по дереву (полімер). Фарбування виробів з масиву: дуб, ясен, горіх. Робота з двокомпонентними лаками, тонування, нанесення олії в тон, а також фініш. Контроль якості продукції. Довідки за тел. (093)8607161, Ольга Олексіївна.Режим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання технологій фарбування столярних виробів.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):бажання працювати.
Помощник Столяра Сборщик Мебели
, Дніпро, Дніпропетровська область
Ищем в столярный цех помощника для столяров (ученика с опытом работы). Виды работ: работа на деревообрабатывающих станках (распиловочный, фуганок, рейсмус), сборка корпусной мебели, работа в малярной камере (шлифовка, покраска) разгрузка/погрузка изделий в машину. Ищем человека который готов работать, развиваться и быть частью дружного коллектива. Ваш заработок, зависит от Вас самих! Находимся в Диевке 1, возле ЖД «Диевка».
Помощник столяра, разнорабочий
Компания занимается производством детских площадок. Требуются помощники, работа разная от столярной до строительной.