Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа бухгалтером в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа бухгалтером в Днепре (Днепропетровске)"

8 250 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Удаленная работа бухгалтером в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Удаленная работа бухгалтером в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Удаленная работа дизайнер. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 10000 грн. На втором месте - Удаленная работа переводчиком с зарплатой 10000 грн, а на третьем - Удаленная работа программист с зарплатой 10000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Терміново! Вакансія викладача англійської мови
, Дніпро, Дніпропетровська область
Приєднуйтесь до нашої онлайн школи англійської мови та розвивайтеся разом з нами!Вітаємо, ми - SmartSprites English, і ми шукаємо талановитих та енергійних викладачів, які хочуть долучитися до нашої команди. Якщо Ви маєте хист до викладання англійської мови та бажання допомогти нашим учням зростати в навчанні, ми чекаємо саме на Вас!Що ми пропонуємо:Гнучкий робочий графік, який відповідає Вашим потребам та життєвим обставинам.Підтримка та можливості для професійного розвитку в сфері викладання.Висока оцінка Вашої роботи та можливість побудувати карʼєру в онлайн освіті.Вимоги: Вільне володіння мовою від рівня В2Досвід у викладанні буде тільки «+»Якщо Ви готові приєднатися до нашої енергійної команди та зробити важливий внесок у розвиток наших учнів, надішліть своє резюме у повідомлення. Приєднуйтесь до нас та допоможіть навчати світ англійської мови разом з SmartSprites! Viber : +38********78, Polina
Шукаємо бухгалтера в бюджетну установу
, Дніпро, Дніпропетровська область
Шукаємо бухгалтера для обліку ТМЦ. Вимоги: повна вища освіта, досвід роботи в бюджеті. Зарплата 18000 на руки. Не дистанційно. М.Дніпро, вулБудівельників(Чечелівський район). Телефон для довідок 06******12 Катерина
Вчитель англійської мови
, Дніпро, Дніпропетровська область
Englishdom — це міжнародна онлайн-школа англійської мови, одна з лідерів на території України та Європи. Ми пишаємося тим, що за 10 років нашої роботи більше 50 000 студентів досягли своєї мети разом із 900+ викладачами Englishdom.Наші викладачі працюють за найсучаснішими технологіями. Заняття проходять на онлайн платформі Englishdom, підготовка до уроку займає лише 15 хвилин!Наш ідеальний викладач:• любить англійську і володіє нею на високому рівні; • має досвід викладання або репетиторства; • прагне навчити і привести студента до результату; • постійно розвивається і прокачує свої навички. Чому варто працювати в Englishdom?• гідний рівень доходу та система бонусів; • стабільне завантаження — вам більше не потрібно шукати студентів самостійно; • гнучкий графік роботи (повна або часткова зайнятість, ранок чи вечір, будні дні або вихідні); • онлайн-платформа ED Class — розроблені аудіо, відео програми навчання, реалізована автоперевірка домашнього завдання; • мотивовані студенти, які чекають наставника для отримання знань; • підтримка особистого куратора і менеджера по адаптації; • тренінги, вебінари і обмін досвідом з викладачами з Європи і native speakers; • спілкування в community з 900+ вчителів; • 50% оплата міжнародної сертифікації викладачів. Умови роботи:• робота з дому (ПК/ноутбук, гарнітура і стабільний Інтернет must have!); • всі уроки — 1 на 1 зі студентом; • тривалість 1 уроку — 50 хвилин. • Наша місія — надихаємо вивчити англійську за допомогою інноваційних технологій, занурення в мовне середовище і турботи про студентів. Хочете стати частиною команди, яка змінює життя людей завдяки знанню англійської? Ми вже чекаємо ваше резюме!
Бухгалтерські послуги
, Дніпро, Дніпропетровська обл.
Пропоную ПОСЛУГИ ПО ВЕДЕННЮ ФОП (І-ІІІ групи):ВІДПОВІДАЛЬНИЙ бухгалтерДосвід 15+Онлайн-консультаціїРеєстрація та ліквідація ФОПВедення найманих працівників (оформлення, кадри, зарплата)Сплата податківПервинна документаціяПодання звітів, різноманітних запитівВедення книги доходівТоварний облік, ПРРОФормування рахунків на оплатуЦіни від 500 грн.Уся детальна інформація - за номером:
Головний бухгалтер, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності
Адміністрація Соборного району Дніпровської міської ради, Дніпро
Вимоги:Керування відділом бухгалтерського обліку та звітності.Умови роботи: робочий день з 9: 00 до 18: 00. Вихідні: субота, неділя.Обов’язки:1. Організація бухгалтерського обліку, Складання бюджетної та фінансової звітності. Ведення книги журнал-головна та ін.2. Складання пропозиції на фінансування, розподілів бюджетних асигнувань за допомогою Єдиної інформаційної системи управління бюджетом.3. Оформлення заявок на відкриття та закриття доступу до системи подання електронної звітності розпорядниками АС «Є-Звітність», до системи дистанційного обслуговування в органах казначейства.4. Оприлюднення інформації про використання публічних коштів на офіційних інформаційних порталах у мережі інтернет.Обов’язково досвід роботи головного бухгалтера в органах місцевого самоврядування.Усі питання по обов’язкам обговорюються на співбесіді.