Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Пекарь кондитер в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Пекарь кондитер в Днепре (Днепропетровске)"

8 780 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Пекарь кондитер" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Пекарь кондитер в Днепре (Днепропетровске) открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 22.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 18.0+ грн, и 0% с зарплатой 18.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Пекарь кондитер в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Пекарь кондитер в Днепре (Днепропетровске).

Рекомендуемые вакансии

Пекар (заварне.пісочне тісто) на кондитерське виробництво
, Дніпро, Дніпропетровська область
Пекар (заварне, пісочне тісто) на кондитерське виробництво18 000 – 20 000 грн, Від відпрацьованих змінTorts.UA Харчова промисловість; 50–250 співробітниківДніпро, вулиця Батумська. Чижова Світлана+38********13Повна зайнятість. Досвід роботи від 1 року.ВідповідальністьВипіканняОпис вакансіїВласне виробництво кондитерської мережі TORTS.UA — це кондитерський цех, що постійно розвивається й вдосконалюється, тож ми в пошуку досвідчених відповідальних пекарів, які «на ти» з дріжджовим, заварним, пісочним тістом, бісквітами!Наш кандидат:любить і вміє працювати з кондитерськими виробами (дріжджові / бісквітні вироби);має досвід роботи пекарем на виробництві;акуратний в роботі;готовий брати відповідальність за якісне виконання задачі.Робочі задачі пекаря (денна зміна):працювати за технологічними картами виготовлення продукції з дріжджового тіста;слідкувати за якістю виробів.Робочі задачі пекаря (нічна зміна):працювати за технологічними картами виготовлення продукції з бісквітного тіста;слідкувати за якістю виробів.Графік роботи:Денна зміна: 3/3 з 7:00 до 17:00;нічна зміна: 2/2 з 17:00 до 5:00.Ми гарантуємо:Конкурентну заробітну плату;її своєчасну виплату;поважливе ставлення керівництва.
Пекарь кондитер
ФЛП Нагорная Т., Дніпро
Пекар-кондитер у їдальні. Правий берег, район Троїцького ринку кафе "Руккола".Робота з тестом: пиріжки, випікання приготування домашніх тортів, за рецептурою.Графік роботи пн-пт (зб. нд. вихідний) з 07:00 до 16:00, зп 18000 грн, (виплата двічі на місяць). Досвід роботи, чистота та швидкість.
Пекарь - кондитер
, Дніпро, Дніпропетровська область
Пекарь-кондитер в столовую. Правый берег, район Троицкого рынка кафе "Руккола".Работа с тестом: пирожки, выпечка приготовления домашних тортов, по рецептуре.График работы пн-пт (сб. вс. выходной) с 07:00 до 16:00, зп 18000 грн, (выплата два раза в месяц). Опыт работы, чистота и быстрота.
Пекар на ТАНДИРІ в Сільпо на ж/м Перемога
, Дніпро, Дніпропетровська область
Пекарі в «Сільпо» знаються на справжніх замісах. Особливо якщо йдеться про приготування дріжджового, бісквітного чи листкового тіста. Про пекарів кажуть, що в них дуже духмяний хліб, пухкенькі булочки, рум'яні пироги, повітряні круасани. Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Будьте здорові. Страхування життя.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).
Варник соусів та сиропів
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія «IQ Food Group» — популярна мережа: пекарень, піцерій, ресторанів швидкого харчування, яка за 6 років роботи вже встигла завоювати любов понад 15 областей України і не збирається на цьому зупинятися!Ми дуже активно розвиваємось, і саме тому запрошуємо до нас у команду — ВАРНИКА СОУСІВ ТА СИРОПІВ на виробництво. Що потрібно робити:Згідно тех.картам та рецептурам варити наповнювачі та соуси для кондитерських виробів та напівфабрикатів.Ми пропонуємо:Своєчасну заробітну плату 2 рази на місяць, на яку можливо впливати самостійно, так як залежить вона від кількості приготовленої Вами готової продукції, за зміну від 1.300 грн та більше;Винагорода за навчання;Графік роботи: 3/3 — 7.00−19.00Місце роботи на виробництві: Лівий берег, вул. Журналістів.Комфортне робоче місце в колективі однодумців;Можливість кар'єрного зростання в компанії, адже розвиток нашої команди — це ключовий напрямок діяльності.Чекаємо на ваші дзвінки09******93, 07******93, 06******93.
БАРИСТА, Продавець кавового бутика в Сільпо, р-н. парка Глоби
, Дніпро, Дніпропетровська область
Шукаємо чарівного продавця с досвідом роботи бариста, або навчимо. Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць;Гнучкий робочий графік;Знижка 30% на продукцію власного виробництва;(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава);Місце роботи - вул. А. Фабра, 7А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!
Пекар з приготування піци (піцайоло) в Сільпо ж/м Перемога
, Дніпро, Дніпропетровська область
Шукаємо в свою команду професіоналів, які не можуть вгамуватися – так хочеться робити смачненьке. Ну і жодного дня не можуть без нового досвіду. Вашими основними обов’язками будуть:•Причаровувати Гостей своєю майстерністю, обізнаністю та доброзичливістю•Замішувати тісто, підготовлювати начинку, поєднувати їх та випікати задля феєричної сієсти Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:•Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.•Будьте здорові. Страхування життя.• Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.•Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.•Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.•Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.•Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.•Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.•Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.•Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).