Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Фрезеровщик в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Фрезеровщик в Днепре (Днепропетровске)"

14 700 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Фрезеровщик" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Фрезеровщик в Днепре (Днепропетровске) открыто 6 вакансий. Для 66.7% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 17.5+ грн. 16.7% объявлений с зарплатой 14.1+ грн, и 16.7% с зарплатой 24,3+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Фрезеровщик в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Фрезеровщик в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Монтажник мебели. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Стекольщик с зарплатой 22000 грн, а на третьем - Оператор линии розлива с зарплатой 21000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Производственному предприятию требуется фрезеровщик.
, Дніпро, Дніпропетровська область
Производственному предприятию требуется.Фрезеровщик - универсал (инструментальный цех).Официальное трудоустройство.Работа на фрезерныз станках 6Т13, 6Т83.З/п договорная.
Запрошуємна посаду Довбіжника, Токаря, Фрезерувальника.
, Дніпро, Дніпропетровська область
На Металообробне Підприємство "Алвік" потрібно Довбіжник, Токар, Фрезерувальник з досвідом роботи від 1 року для роботи на виробництві металевих виробів в місті Дніпро.Вимоги до кандидатів: досвід роботи на верстатах, знання технічного креслення, зробити деталь за зразком, створити ескіз, стан здоров'я працеспроможний, вік 18+, можливо учень, пенсіонер.Обов язки: Робота на верстаті. Самостійно налаштовувати верстат на відповідні параметри,Умови: робота в токарному цеху (тепло), стабільна робота на повний робочий день та конкурентну заробітну плату, своєчасну оплату, від 7:00, 5/2, обідня перерва, Правий берег в місті Дніпро..На производственное предприятие «Алвик» требуется Долбёжник, Токарь, Фрезеровщик, с опытом работы от 1 года для работы на производстве металлических изделий в городе Днипро.06*********91 - відділ кадрів
Оператор фрезерного верстата з ЧПК
НІК-Електроніка, Дніпро
ТОВ «НІК-ЕЛЕКТРОНІКА», заснована в 2005 році, є однією з найбільших кампаній у Східній Європі в напрямках:розробки та виробництва лічильників електроенергії;води, тепла, газу;виробництва стабілізаторів, трансформаторів та іншої електротехнічної продукції;розробка та впровадження АМІ-систем та інших систем автоматизації та управління в галузі енергетики.Запрошуємо в свою команду уважного Оператора фрезерного верстату із ЧПК, який готовий стабільно, день у день працювати на сучасному виробництві в дружньому колективі, тому, що ми продовжуємо рости та розвивати кампанію.Наші побажання щодо Вашої роботи:якісне виготовлення потрібних деталей;догляд за робочим обладнанням;написання або корегування керуючих програм для верстата з ЧПК.Наші побажання до Вас:досвід роботи оператором на фрезерному верстаті з ЧПК;вміння читати креслення;вміння користуватись вимірювальним інструментом;вміння коригувати програми, які написані програмістами - буде плюсом;досвід роботи оператором з ЧПК(фрез), програмістом ЧПК;вітається д/р із системами FANUK, SIEMENS або WL4.Ми пропонуємо Вам:повну зайнятість, графік роботи 5/2 ;роботу із сучасним обладнанням;конкурентну заробітну плату та її своєчасну виплату;офіційне працевлаштування;можливість кар’єрного зростання;спецодяг;роботу в команді професіоналів.Надсилаючи резюме на вакансію ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією НІК-ЕЛЕКТРОНІКА в рамках чинного законодавства України.
Фрезерувальник
470, КРИВОРІЗЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 18597 грнУ тому числі основна: 12738 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Фрезерування складних відповідальних деталей та інструменту на фрезерних верстатах різних типів.Телефон для співбесіди 067-626-64-62.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту
Требуется фрезеровщик
, Дніпро, Дніпропетровська область
Производственному предприятию требуется фрезеровщик. Объем работы не большой, поэтому можно совмещать или неполный рабочий день.
Фрезерувальник
450, ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийКоментар: -Основні функціональні обов'язки:Фрезерувальник на фрезерному верстаті, обробляє складні криволінійні та пласкі поверхні деталей, пази, отвори різної форми. Довідки за телефоном 00938607161 Ольга Анатоліївна.Вид трудового договору:безстроковийКоментар: -Режим роботи:Робота змінамиКоментар: -Умови організації праці:Звичайні умовиКоментар: -Умови праці:Коментар: -Соціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуКоментар: -Професійні компетенції (знання, навички):Вміння читати кресленняОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальний підхід до своїх обов'язків.
Фрезерувальник
450, ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 19000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Обробляє складні криволінійні та пласкі поверхні деталей, пази, отвори різної форми, вміє читати креслення, правильно використовує різні фрези та пристосування до верстата, вибирає раціональні прийоми фрезерування, проводитиь точні виміри оброблюваних поверхонь. Додаткова інформація за телефоном: (067) 1198416, Надія Іванівна.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток; сприяння працевлаштуванню інших членів родини у разі виникнення необхідності переїздуПрофесійні компетенції (знання, навички):Знати будову та принцип роботи однотипних фрезерних верстатів.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Акуратність та дисциплінованість.
Майстер виробничої ділянки.Металообробка. Придніпровськ. Приднепровск.
, Дніпро, Дніпропетровська область
Виробниче підприємство SMG розташоване у м.Дніпро на вул.Гаванська 4. на постійну роботу шукає спеціалістів:майстер виробничої ділянки (розтановка завдань, контроль виконання, контроль готового виробу, контроль наявності необхідного інструменту та матеріалу)Оператор плазмової різання (різання листового прокату на чпк верстаті )фрезерувальників-свердлювальників (сверлювання та фрезерування деталей)згинальників на чпк листозгинальний верстат (гнуття деталей)збиральник металоконструкцій та механизмів (сбірка конструкцій, збірка вузлів, контроль до сдачі готового виробу)оператор ЧПК токарних верстатів (обробка деталей по программі, контроль розмірів)Графік роботи з 8.00 - 17.30 з Пн. по Пн. Ми розташовані на вул. Гаванська 4Л. До нас можна дохати маршрутне таксі №177, 134, 70, 35, 18, 6, 5. тролейбус №6 . Наша компанія займається виготовленням металевих виробів і металлообробкою.
Сверловщик, Фрезеровщик. Придніпровськ. Приднепровск.
, Дніпро, Дніпропетровська область
Виробниче підприємство SMG розташоване у м.Дніпро на вул.Гаванська 4. на постійну роботу шукає спеціалістів: майстер виробничої ділянки (розтановка завдань, контроль виконання, контроль готового виробу, контроль наявності необхідного інструменту та матеріалу) Оператор плазмової різання (різання листового прокату на чпк верстаті ) фрезерувальників-свердлювальників (сверлювання та фрезерування деталей) згинальників на чпк листозгинальний верстат (гнуття деталей) збиральник металоконструкцій та механизмів (сбірка конструкцій, збірка вузлів, контроль до сдачі готового виробу) оператор ЧПК токарних верстатів (обробка деталей по программі, контроль розмірів) Графік роботи з 8.00 - 17.30 з Пн. по Пн.Ми розташовані на вул. Гаванська 4Л.До нас можна дохати маршрутне таксі №177, 134, 70, 35, 18, 6, 5.тролейбус №6 .Наша компанія займається виготовленням металевих виробів і металлообробкою.
Потрібно токар на постійну роботу.
, Дніпро, Дніпропетровська область
Компанія «Кандич ФОП» шукає Токаря, Фрезерувальника , Довбальника з досвідом від 1 року для роботи на виробництві металевих виробів у місті Дніпро. Вимоги до кандидатів: досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року, знання технічного креслення, вміння працювати з верстатом. Компанія готова розглянути кандидатів без освіти, якщо вони мають достатній рівень досвіду та вміння. Ми пропонуємо стабільну роботу на повний робочий день та конкурентну заробітну плату. Звертайтеся до нас, якщо ви хочете приєднатися до нашої команди та розвиватися у професійному середовищі. На производственное предприятие требуются: Токарь, Долбежник, Фрезеровщик (Возможно с обучением). Предприятие находиться на правом берегу, Оплата своевременно 06******91 відділ кадрів.