Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Токарь расточник в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Токарь расточник в Днепре (Днепропетровске)"

17 800 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Токарь расточник" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Токарь расточник в Днепре (Днепропетровске) открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 25,1+ грн. 0% объявлений с зарплатой 17.0+ грн, и 0% с зарплатой 17.9+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Токарь расточник в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Токарь расточник в Днепре (Днепропетровске).

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Токарь расточник" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Токар-розточувальник
450, ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 40000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийКоментар: -Основні функціональні обов'язки:Обробляє прості деталі на універсальних розточувальних верстатах, верстатах глибокого свердління з застосуванням нормального різального інструменту і універсальних пристроїв.Довідки за телефоном 00938607161 Ольга Анатоліївна.Вид трудового договору:безстроковийКоментар: -Режим роботи:Робота змінамиКоментар: -Умови організації праці:Звичайні умовиКоментар: -Умови праці:Коментар: -Соціальні переваги:професійний розвитокКоментар: -Професійні компетенції (знання, навички):Знання технічного креслення та токарних інструментів. Вміння працювати на верстатах з розточування та токарному обробці деталей.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, уважність до деталей, бажання вдосконалювати свої навички.
Токар-розточувальник
460, КАМ'ЯНСЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 26000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Обробляє особливо скаладні і відповідальні деталі та вузли з великою кількісттю зовнішніх і внутрішніх поверхонь з додерженням розмірів за 6-7 квалітетами на універсальних розточувальних верстатах. За додатковою інформацією звертатись за телефоном 00966902249, 00686840362Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту