Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Отдел снабжения в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Отдел снабжения в Днепре (Днепропетровске)"

15 250 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Отдел снабжения" по диапазонам зарплаты в Днепре (Днепропетровске)

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 11.05.24, по профессии Отдел снабжения в Днепре (Днепропетровске) открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.5+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.5+ грн, и 0% с зарплатой 12.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Отдел снабжения в Днепре (Днепропетровске)"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Отдел снабжения в Днепре (Днепропетровске).

Сравнение средней зарплаты по запросу "Отдел снабжения" в Днепре (Днепропетровске) с основными городами страны

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Отдел снабжения" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Днепре (Днепропетровске)

Среди похожих профессий в Днепре (Днепропетровске) наиболее высокооплачиваемой считается Менеджер по логистике. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 20000 грн. На втором месте - Приемщик с зарплатой 18889 грн, а на третьем - Экспедитор с зарплатой 18257 грн.

Рекомендуемые вакансии

Водій у відділ постачання
, Дніпро, Дніпропетровська область
Опис вакансіїВакансія: Водій у відділ постачанняМісце роботи: Місто ДніпроВимоги:Досвід роботи на посаді водія(без аварій) не менше 5 роківНаявність водійського посвідчення категорії ВДобре знання міста та його околицьВідповідальність, пунктуальність та дисциплінованістьВміння працювати в команді та здатність дотримуватися встановлених термінівОбов’язки:Забезпечення своєчасної доставки товарів від постачальників до наших виробничих підрозділів та клієнтівПеревірка комплектності та належного стану товарів перед завантаженням у транспортний засібДотримання правил дорожнього руху та безпечної експлуатації автомобіляЗаповнення необхідної документації щодо доставки товарівВзаємодія з колегами з відділу постачання та іншими відділами компанії для забезпечення ефективної роботиМи пропонуємо:Стабільну роботу на підприємстві Конкурентну заробітну плату та систему преміюванняМожливість професійного розвитку та кар'єрного зростанняДружній колектив та комфортні умови праціЯкщо ви відповідаєте всім вимогам та зацікавлені у цій вакансії, надсилайте своє резюме на електронну адресу [відгукнутися] або звертайтеся за телефоном: +38********88 Валерія. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу заявку!
Начальник постачання
470, КРИВОРІЗЬКА ФІЛІЯ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Дніпро, Дніпропетровська область
Заробітна плата (усього): 15500 грнУ тому числі основна: 12500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:організація роботи відділу, моніторинг ринку запасних частин до дизельних двигунів внутрішнього згоряння, великовантажних автомобілів, вар'єрної спецтехніки, контроль постачання ТМЦ, проведення переговорів з постачальниками щодо співпраці, знижок, умов оплати. (для резюме), звертатись за телефоном (067)372-61-24 Олена АнатоліївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):знати керівні документи з питань організації та здійснення постачання, номенклатуру,впевнений користувач ПКОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, наполеглевість, аналітичний склад мислення