Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Бухгалтер ревизор в Днепре (Днепропетровске)"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Ревізор контрольно-ревізійного відділу
, Дніпро, Дніпропетровська область
Мережа магазинів першокласного брендового одягу європейської якості, запрошує на роботу Ревізора контрольно-ревізійного відділу.Що ми пропонуємо:· Офіційне працевлаштування, стабільна заробітна плата· Дружній колектив· Премію за виконання планових показників· Зручне розташуванняЩо потрібно добре робити:· Проведення інвентаризацій основних засобів у магазинах та складах; торгової мережі;· Аналіз причин виникнення розбіжностей;· Виведення остаточних результатів інвентаризації основних засобів;· Підготовка письмових висновків щодо результату перевірки, звітність;· Робота з великим обсягом інформації, готовність працювати в команді, вчасне та якісне виконання завдань. Вимоги до кандидатів:· Стаж роботи за відповідним напрямом;· Висока комунікабельність та вміння працювати в команді;· Чесність, об'єктивність, відповідальність, активністьтелефонуйте +38***********11Ми з нетерпінням чекаємо на можливість познайомитися з вами!
Ревізор контрольно-ревізійного відділу
, Дніпро, Дніпропетровська область
BIGSALE- мережа магазинів першокласного брендового одягу європейської якості, запрошує на роботу Ревізора контрольно-ревізійного відділу. Наша мережа налічує понад 30 магазинів по місту Дніпро та області. Що ми пропонуємо: • Офіційне працевлаштування, стабільна заробітна плата • Дружній колектив • Премію за виконання планових показників • Зручне розташування Що потрібно добре робити: • Проведення інвентаризацій основних засобів у магазинах та складах; торгової мережі; • Аналіз причин виникнення розбіжностей; • Виведення остаточних результатів інвентаризації основних засобів; • Підготовка письмових висновків щодо результату перевірки, звітність; • Робота з великим обсягом інформації, готовність працювати в команді, вчасне та якісне виконання завдань. • Вимоги до кандидатів: • Стаж роботи за відповідним напрямом; • Висока комунікабельність та вміння працювати в команді; • Чесність, об'єктивність, відповідальність, активність телефонуйте +38***********11 Ми з нетерпінням чекаємо на можливість познайомитися з вами!
Требуется товаровед- ревизор
, Дніпро, Дніпропетровська область
Требуется товаровед в сеть продуктовых магазинов , опыт работы обязательно . Обязанности : переучеты , заказ товара , умение работать с персоналом . График работы с 9:00 до 18:00 .
Ревізор(нічна зміна)
, Дніпро, Дніпропетровська область
Національна мережа магазинів VARUS запрошує до своєї команди ревізора КРО .Готові взяти без досвіду. Навчання за рахунок компаніїОбов’язки:Проведення перерахунок товара вночі на СМ Варус;Перевірка товару за кількістю, якістю, термінами придатності, маркування товару.Вимоги:досвід проведення інвентаризацій- буде перевагою,навички роботи з терміналом збору даних — буде перевагою,навички роботи з товарно-матеріальними цінностями (контроль, перевірка).Умови праці:графік работи з 19.00 до 07.00 (нічні зміни), 3/2відрядження, виплачуються добовіСтабільна виплата ЗП 2 рази на місяцьоплата лікарняних, відпусток (24 дня на рік)Телефонуйте 050 061 82 30 — АнастасіяЗ повагою HR-команда «VARUS»
Контролер-ревізор
, Дніпро, Дніпропетровська область
На склад, розташований за адресою: ж/м Придніпровськ, вул.Виробнича,1 на постійну роботу потрібні КОНТРОЛЕРИ-РЕВІЗОРИВимоги:досвід роботи на складізнання ПК на рівні користувачавідповідальне ставлення до роботи, уважністьОбов’язки:проведення контрольних перерахунків зібраного товаруУмови роботи:Графік роботи: п’ятиденний, соцпакет.Безкоштовна доставка транспортом підприємства:м. Дніпро: вул.Кротова-12квартал Шинник-Кінотеатр Січ-ТРЦ Терра-склад вул.Виробнича,1м.Кам'янське: сел.Карнаухівка — вул.Мостова — вул.Велика діївська — пров.Парусний-пл.Старомостова-Центр Міст-Сіті-Вавілон-вул.Малиновського-склад вул.Виробнича,1м.Синельникове:с.Веселе-с.Раївка-с.Хорошево-с.Первомайське-с.Сад-с.Василівка-ж/м Ігрень-с.Ксеніївка-с.Рибальськ-ж/м Придніпровськ, вул.Виробнича,1З питань працевлаштування звертатись за адресою: ж/м Придніпровськ, вул. Виробнича, 1 р-н Придніпровської церкви. Проїзд маршрутка № 35(пл.Успенська), № 70(пл. Старомостова) до зупинки «База ОПС», або за телефоном.